Pět týdnů letošního léta trávím na Maltě jako Group Leader jazykové společnosti European School of English (ESE). Mým hlavním koníčkem je cyklistika, a proto jsem si už před odletem zjistil možnosti zapůjčení jízdního kola. Systém služeb má ESE následující: denní služba, noční služba, den…
Jo, není Malta, jako malta.
Já jsem doma "na maltě" skoro 14 dní a na kolo jsem se dostala jen jednou :o)))
Tu tvoji Maltu bych si ale dala s chutí.
Díky za příjemné počtení k ranní kávě :o)))
Díky za pochvalu! Já jsem s tou tekutou "maltou" (hlavně teda betonem) prožil prázdiny před třemi lety, takže vím jaké to je stát u míchačky ve 30°C vedru :D Snad se na Maltu dostanu i v zimě a užiji si jí jinak než ve čtyřicítkách. Mnoho štěstí na stavbě!
Že není Malta jako malta vím od dětství. Nevím ale co je náplň práce group leadera. Dohledal jsem jen toto: "dospělá osoba, která doprovází mladé lidi účastnící se výměny mládeže za účelem zajištění jejich efektivního učení, ochrany a bezpečnosti", ale nejsem z toho moc moudrý.
No, skoro správně. Jednoduše řečeno jsem byl vedoucím na táboře, kt. byl v 3hvězdičkovém hotelu a bylo tam cca 250 studentů z celé Evropy. Takže dohlížení na dodržovvání nočního klidu, výdej obědů v balíčcích, vítání nových studentů...
Díky za vysvětlení. Občas se v těch nových termínech ztrácím. Původně jsem myslel, že group leader je vedoucí skupiny dělníků, tedy postaru parťák a pak mě došlo, že to asi není ono.