Podél Ohře, jezdí se dobře. Nutno však dodat: pokud víte kudy. A právě tyto informace se vám nyní pokusíme nabídnout. Samotná řeka Ohře je celkem dlouhá 316 km, z toho na našem území teče v délce přes 246 km a právě podél této řeky postupně vzniká pěkný cyklistický projekt v podobě cyklostezek a cyklotras.
Ahoj, dovolím si lehce nesouhlasit, cesta ze Žatce na nachranice je vhodná jen pro otrlé s horákem, jinak tam jezdí traktory. Podobně je na tom cyklostezka z Kadaně do KnO, drobné kamínky kloužou a je lepší jet po silnici. Ideální cyklostezku si představuji z Chebu do Kynšperku.
Ahoj. Nejel jsem nikdy tuhle celou trasu v kuse, spíš jednotlivé 3 části. Stezka Chmelo-Velo, tedy Žatec - Nechranice určitě není pro silniční kolo, ale i na treku se dá podle mě hravě zvládnout. O tom, že někomu vadí odlétající kamínky na stezce Kadaň - Klášterec jsem už slyšel a ani tehdy ani teď to nějak nechápu. Podle mě pohodová stezka pro rodiny s dětmi.
Ahoj, dovolím si lehce nesouhlasit, cesta ze Žatce na nachranice je vhodná jen pro otrlé s horákem, jinak tam jezdí traktory. Podobně je na tom cyklostezka z Kadaně do KnO, drobné kamínky kloužou a je lepší jet po silnici. Ideální cyklostezku si představuji z Chebu do Kynšperku.