Termín: 03.08.2013
Místo: Praha, u metra Opatov
Pokud si ještě vzpomínáte, tak jsme nedokončili Velikonoční, která skončila těsně pod vrcholem nevýrazného kopečku Pepř v Jílovém u Prahy, kde je i rozhledna. Ano, koupala jsem se v nevhodnou chvíli v místním potoce. Chtěla bych vás, kteří tu ještě jste a nedovolenkujete se a máte volnou sobotu 3.…
ilustrační foto se mi nějak nepodařilo, druhá možnost srazu je tady
http://www.mapy.cz/s/83NI
všichni se dovolenkujete, že se skoro nikdo nechce přidat na sobotní pohodovku na rozhlednu?
Jj, je holt okurková sezóna...
pri predstave selekce se mi vybavilo shazovani i s kolem ze strane,toz jsem se polekala.....
Žádný typ defenestrace není plánován. Leda by zase někdo prudil u cesty s fidorkama :o)))
mrzi me,ze se neucastnim,uz jsme dlouho nikde nebyly,ale jedu se po letech valet na Lhotu.
jo a musim se pochlubit Lysou,byla jsem poctena zucastnit se druheho vyroci svatby,
kdyz na Lysou,tak na treku(pujcenem) a po sotoline,to dneska uz zvladne kdejaka Prazanda......
Vzhledem k ohlášeným vysokým teplotám na sobotu, odkládá se peprný výlet na rozhlednu Pepř na někdy jindy, až nebude takové vedro :-)
Doufám, že účast bude hojná :-))
krásný víkend všem, na koupalištích i jinde. nakonec asi budu zavařovat okurky :-)
nějak se nám pořád nedaří uskutečnit výšlap na Pepř, začíná mi to připomínat jisté očíslované jízdy odnikud nikam :-)
další pokus bude tedy v sobotu 21.9., sraz v 9:15 Opatov, 9:45 Průhonice, viz odkaz první příspěvek ve vlákně. Trasa skoro stejná jako na Velikonoční, první občerstvení Sulice u Zdeničky u hotelu René, další až pod Pepřem a v Zahořanech se podle počasí a sil rozhodneme kudy nazpět.
1/Zahořany - Okrouhlo - Libeň - Dolní Břežany a Modřanskou roklí a podél vody.
2/Zahořany - Davle a vlakem
3/ Okrouhlo - Zvole - Vrané a po stezce do centra
nebo skončit v Jílovém a vlakem zpět
nástin trasy je tady
http://www.mapy.cz/s/7gTk
Sice jsem tento termín navrhla, ale musím účast stornovat.
Zaúkolovala mě babička a babičky se musí poslouchat...
sama samotinká jsem se v neděli vydala na rozhlednu Pepř, přidala jsem Třeštibok a protože jsem trochu bloudila v lesích, tak na další výhledy nezbyl čas. plán částečně splněn, pár fotek pro vás, kteří jste tam ještě nebyli.