Jelikož bych si chtěl na novou sezónu postavit nové lehokolo, tak bych rád prodal to staré (je mi ho líto rozebrat a do sklepa se mi dvě nevejou...).
Takže pokud by někdo měl zájem - k vidění je tady:
http://www.pokryti.wz.cz/foto/6.jpg . - dneska už vypadá trochu jinak - posltrované sedlo , řetěz vedený v pa trubce. Pokud bude někdo chtít, tak pošlu ještě nějaké novější fotky. Na ceně se dohodneme..
proč ho prodáváš?
resp. proč chceš stavět nové? co se ti na tomto nelíbí? co ti nevyhovuje?
Chtěl bych postavit celoodpružené - tak jak to je, tak je to na ježdění po asfaltu v pohodě (i nějaký ten lehčí terén) ale když jedeš po hrbolaté polní cestě tak už je to znát....
Kolik by takova sranda stala? Nebo, kdyz budes skladat, co kdyby sis z toho nechal zadni kolo, kazetu, prehazku, brzdy, packy, razeni, prevodniky? Me se tehle soucastek po probihajici reinkarnaci biku povaluje plna dilna. A prodal jen ram se sedlem a predni koli s vidli? Kdyz tady porad ctu jak je takovy kolo rychly, mozna by se hodilo ja dojizdnji do prace. Jeste jedna vec me napada, nebydli nekdo pobliz Prerova, kdo by mi neco podobnyho byl ochotnej pujcit na vyzkouseni a nebal se pripadnyho sramu, kdybych na tom hodil drzku?
Já to právě chci prodat vcelku...cenu si představuju kolem 5500,-
To by mi zbylo doma spousta veci k nepotrebe, vcetne ramu na mtb, co by se hodil tak akorat na to ho rozrezat a pokusit se o homebuild.... Jinak to Tvoje se mi moc libi, kdybych to obslahl, bude Ti to vadit?
Klidně to obšlahni...kdyby jsi chtěl nějaké rozměry nebo něco poradit tak napiš...
Ahoj,
rád bych se o měn dozvěděl nějaký detialy a případně cenu za kolik bys ho prodal. Měl bych o něj zájem.
Poslal jsem ti mejl...
Ahoj Tome! Kolo nechci jedno mám na dvou jezdit neumím, ale už se těším až uvidím na setkání to nové. Tohle se mi dost líbilo. A to jak to bylo vymyšlené tak i to zpracování. Prostě pěkný dobře zpracovaný rychlý kolo.
Už máš v hlavě "nákres" nebo aspoň hrubou představu?
Ahoj Jirko! v podstatě to bude vypadat podobně, akorát zadní část bude odpružená.
Přeju ti hezké vánoce a všechno nejlepší do nového roku.
Tom
Potěší že se nadějný konstruktér vyvíjí. Jestli bude příští skok takový jako od tvého předchozího kola k tomuhle tak to bude stát za to. Kdybych se doslechl o někom kdo by snad moh mít zájem, dám mu vědět.
Díky za poklonu...
jeste ho prodavas? mel bych zajem...kdyztak se ozvi :)
jeste ho prodavas? mel bych zajem...kdyztak se ozvi :)
Kolo už má nového majitele....
V bazaru na Seznamu je inzerát : prodej lehokola v Kralupech n.Vlt. (viděl jsem ho tam včera) 8-)))