Jednak by to měli vědět v prodejně a mělo by to být napsané na té visačce u kalhot. Měl by v tom být dost velký rozdíl.
psal jsem že jsem trubka koupil jsem je v sekáči
Prodejce měl vědět co prodává. Já bych to na jedněch kalhotách asi taky nepoznal. Možná někdo poradí jak to poznat na jistotu, já bych asi zašel do prodejny a zkusil to porovnat podle velikosti a tvaru výstelky, jinak nevím.
vím že z hygienického hlediska to asi není to pravé pro ilustraci přikládám tvbar výstelkjy
Vůbec to neřeš. Jestli se v těch gatích cítíš dobře, netlačej někde, tak je nos a nepátrej, jestli náhodou nejsou dámské. Já si už x - krát zkoušel gatě mý ženy (vždycky, když si koupí nové), jsou mi ok a že jsou dámské, tak to se vůbec nedá poznat :-)
Jojo. Pokud ti pasují, nic neřeš, skoro nikdo to zvnějšku, když je budeš mít na sobě, nepozná a tudíž tě ani za trubku mít nebude. Máme s přítulkou stejné, oběma nám pasují, a taky nic neřešíme. Dokonce je nosíme i na běžkách.
Je to možná blbost, ale ted jsem koukla na své cyklo kraťasy, dámské jsou, to vím (i podle velikosti), a ta vložka je tam červená (a vypadá krapet jinak tvarově). Tak jestli to třeba není pravidlo - modrá pro kluky, červená pro holky;o)
Ale jinak pokud sedí, tak bych to neřešila...
Já mám všechny cyklovložky červené. A na tuty to jsou pánské. ;-)
Včera jsem měl v ruce kalhoty od Craftu a vložka byla oranžová. Na barvě nezáleží.
Z hygienického hlediska je to úplně jedno. Smrad se internetem nepřenáší, a baktérie taky ne. A krom toho tam ještě nemáš žádnou pořádnou hnědku.
Tyhle jsou pánské. Dopředu se pokládá pinďour, a do toho příčného žlábku koule. Ale tyhle jsou určené pro závodníky. Žlábek nemá aretační přepážky (kvůli úspoře hmotnosti), vyžadují dobrou techniku šlapání a rovnováhu, jinak se ti budou koule kutálet zleva doprava a naopak. Naopak při špurtu zo sedla se může pytel rozhoupat a kule do žádné přepážky nenaráží.
Ty vole ....bod :-D
A este si zabudol ze na zadku ta drazka je na odvod exhalatov po spalovani potravin a ofuk drazky riti proti zapareniu :-D
Tady máš nějaké pojednání
http://www.bemaniax.cz/eshop/cyklovlozky/...
osobně bych to ale neřešila.