V posledním čísle časopisu Mountainbike jsou výsledky soutěže o nejkrásnější sedlo v Alpách (rozumí se pro bikery). Zvítězil EISJOCHL. Myslete na jaro, připravujte se a dejte si to ! Nebo máte jiný tip ?
A nebude taky nějaká soutěž o nejkrásnější řidítka v Čechách??
To nevím, ale jsem rád, že se nedomáháš soutěže o nejhezčí šlapku.
Já mám přeci na kole pedály! I když se občas u silnice nějká chce povozit.
Já už se chystám, Ježíšek mi přinese knihu "Jak se jezdí do nebe", takže do jara budu mít, doufám, všechna alpská sedla nastudována :o)))
Už aby bylo sobota...
...a rodina nezapomněla vyndat dárek ze skříně :o)))
To nastudovat musíš, je to dobrá kniha. Jen v ní moc převažuje asfalt. Ber to jako základ, dobrodružství, ale začíná tam, kde tahle knížka končí.
Jak můžeš vědět, co ti Ježíšek přinese? Že by byl taková slepičí prdelka?:-)))
Rodinná rada vyzvídala, o co mají Ježuchovi napsat, tak jsem pro jistotu napsala sama.
Ale nenechali mě ani kouknout na obal, bestie... :o)))
Pokud jde o knížky dal jsem Ježíškovi vědět, že chci novou knížku od Achima Zahna: Mountainbike Trails. Budou to asi jednotlivé spíš kratší túry (ne kompletní přejezdy) v Alpách. Autor je z bavorského Marquarsteinu, je to neobyčejný znalec Alp a systematicky dovede vše uspořádat. Jezdit podle jeho návodu je vždy lahůdka, vždy přesně najde cestu tam, kde člověk váhá jestli to vůbec jde.Tahle knížka bude asi hodně o starých vojenských cestách a má tam být i objezd Gardy, Mont Blancu a Grossvenedigeru. Už se těším co vymyslel.
Jééééééééééééé...
A můžu vědět, kam si o to Ježuchovi napsal?!?
Já napsal do Bavor, kde má můj Ježíšek pobočku.
Můžeš to objednat i internetem přes www.seracjoe.de. Pod rubrikou Aktuell to tam objednáš za necelých 38 Euro i s poštovným. Určitě to bude stát za to. Předcházející Zahnovu knihu Alpencross znám už skoro nazpaměť. Otevřela mi doslova úplně nové alpské obzory.
Díky.
Objednáváš? Varuji, ta kniha bude návyková! Už teď ležím nad tou první a piluji na mapách dvě trasy na léto.
Na jakém kole to pojedeš? Na silničce? Na jak dlouho očekáváš, že tam budeš?
Plánuji podle Zahnovy knihy dva přejezdy:
1) malý Transalp Obersdorf - Garda na první červencový týden plus dva dny.
2)velký Transalp od Ženevského jezera k moři mezi Monaco a San Remo. Konec srpna, začátek září, tři týdny.Okolo Mont Blancu, dvacet sedel nad 2 000, dvakrát nad 2700m n.m.
Vše výhradně na MTB. Na silničce to nelze.