Koukám koukám, jak se pilně zaregistrováváte.
Tenhle dotaz směřuju na ty lidičky, s kterými se odtud už trochu znám (jirka, Honza/K, airline, radka, jarda, 62 jarda, jack...).
Nechcete pro mě vymyslet nějakou šikovnou přezdívku, kterou si zaregistruju?
Dík. (Ani nevím, jestli mám předem děkovat :-)) To budou asi příšernostií, co na mě navalíte, hi hi.)
Jejda, tohle je i můj problém. Kdysi jsem se takhle někde v náhlém pohnutí mysli a pod časovým tlakem podepsal a pak to začal používat. No ale uzavřít s takovýmhle nickem registrované partnerství doživotně?
Jak skládám (z písmen tvého dosavadního nicku) tak skládám a nevychází mi nic lepšího než KAJDA. UZNEJ, ŽE JE TO MOC HEZOUČKÝ !!!
No tě péro!!! To přesně tak hezoučký, jako tvoje šveska, možná, že i červivá :-)))
P.S. ber to prosím s humorem jako já, švestko.
S humorem vše! Nevidím v tom nic hanlivého, mně se Kajda zdá skutečně roztomilý a věř mi, nikdo to nezapomene! Navždy bys zůstal naším milým Kajdíkem. :-)))
Noooo, at se to neplete s kejdou :-((
Tak to nééé, to není hezká záměna :-((
Tak co takto: KARDA, JARDAK, DAKAR, RAJAD, DARAK, RADAJ - už mě nic nenapadá.
Pokud ne z písmen stávajícího nicku, pak radikálně sáhnout jinam a pak je možností nepřeberně. Každá přezdívka by ale měla tak trochu vystihovat něco z nositele. Tím nechci říct, že jsem již zevnitř prolezlá červama, nebo plavu v alkoholu, ale sladká zralost tady je, i když občas přešlá mrazem.
Tak vyber dobře, ať jsi spokojen. :-)))
Švestko, zatím nemám moc na výběr. Z těch pár návrhů je tvůj nejlepčí. Mňóóó, ještě chvilku počkám, co se vyvrbí. Třeba ještě někdo přijde a konečně navrhne něco trefného, stručného a snadnozapamatovatelného. Třeba jako velkejsylnejchytrejmilej :-))))
Kajdo, říkáš velkejsilnejchytrejmilej? Tak tento druh vyhynul v 15. století. :-))
.....a taky abys neměla problém, že propaguješ Al kajdu.
Ten Dakar od Svestky je docela dobrej, ale jak Ti rikaj (nebo rikali) kamaradi (treba ve skole)?
Jooooo, to už je dááááávno...
Nicméně mě těší vaše péče a vážím si jí.Hlavně té Švestčiny :-)
Jak to tak sleduju, možná by nebyla špatná přezdívka Outloň (http://www.zoopraha.cz/lexikon.php?i=39).
Když vidím, jak se nemůžeš rozhodnout, jakou přezdívku si máš zaregistrovat, tak poukazuju na druhové jméno "váhavý".
Co se týče tvého ochlupení, nemůžu soudit, páč si nejsme natolik důvěrný :-)
...naštěstí.
Přezdívkou se trápit nemusíš. Jednak si můžeš do osobních údajů své jmémo uvést a kromě toho, přezdívku můžeš kdykoli změnit. Což jsem právě vyzkoušel. A nová přezdívka se objeví i u všech původních příspěvků. :')
Pěkně matoucí - teď nevím, co ta Žofka vyzkušel.....kalhoty nebo sukni? :-))
Tak jsem se mrkla na identifikaci, proč ta změna? Žofka mi nic neříká, JOE ano. Nechceš si to rozmyslet a vrátit se k tomu JOEmu? Kdo si to má pamatovat?
To jsem zdědil po fence, která umřela v létě. Ta to zdědila po želvě Žofce a želva zas po pratetě Žofce. Po kom prateta, to nevím. I na kole mám napsáno Žofka. :')
No jestli tohle udělá každý, tak už nevím, kdo je která :-))).
Švestkooooo, jsi tu ještě?. Kdyžtak zaskoč do chatu.
J.
Že zrovna ty? Nikdo tu myslím nepoužil tolik přezdívek, jako ty, víš. Snad leda kdysi ZDENEK, ale tam to mělo jiné důvody. :')
:-((((((
Taky jsem zmatená, kdo je kdo, a bude chvíli trvat, než si zvyknu. Buď si hodně lidí změnilo přezdívku, nebo je tu spousta nových lidí a mám v tom zmatek:-))No, zvyknu si:-)budu muset:))
Kde najdu indentifikaci, Švestko?
Identifikaci někoho jiného: Běžcem (kurzorem) najedeš na tučnou podtrženou přezdívku a zmáčkneš levej čudlík.
Svou identifikaci: Přihlášená najedeš nahoře na "Nastavení" a zmáčkneš čudlík. Vyplníš tu kolonku pod přezdívkou. Najedeš na "Uložit změny" a naposledy zmáčkneš čudlík.
Díky Žofko, ale to jsem právě dělala. Svou identifikaci jsem vyplnila, to je v pořádku.
Ale když kliknu na přezdívku kohokoliv, objeví se jen prázdné okno a vlevo dole je javascript+ číslo, to je vše. Nefunguje mi to.
Možná je to mým PC, poradím se se synem, až přijede na víkend, jestli není chyba u mě v PC.
Ukončuji tuto diskuzi, stejně už se téma diskuze dostalo někam jinam.
Zbytek si už domluvím se švestkou sám,:-)). Je nakonec taková moje maminka tady na nakole :-))
Vidím dobře, ty ses Jardo/K zaregistroval jako Švestkajda? Nebude to pro ostatní matoucí? Čekala jsem tě na chatu, ale neozval ses, budu se tam teď koukat, skoč tam.
HLÁŠENÍ PRO VŠECHNY
Vzhledem k tomu, že se mé dítko Jarda/K zaregistroval pod nickem Švestkajda a mám trochu obavy ze záměny, měním svůj nick ZE ŠVESTKY NA RYBU. Žofka mě jistě pochválí a ostatní si musí zvyknout. Všechny mé příspěvky byly automaticky přejmenovány ze Švestky na Rybu. Švestkoně tímto přejmenovávám na rybáře.
Mámo, tak takhle jsem to přesně nechtěl. Neměň to. Ještě se domluvíme. Napiš mejl. Dík.
Tak teď Švestkajdo nevím, dám na fóru hlasovat a když se lidem nebude Švestka a Švestkajda plést, tak se vrátím ke Švestce. Chtěla jsem jenom na první pohled vyrobit v identifikacích jasno, je fakt, že by bylo milé, kdybys byl mou odvozeninou, když už si mne přijal za mamču !!! :-)))
Jsem tak trochu od své matky vezdejší adoptovanej a s tou Rybou jsi mě tedy zarazila. To bylo , jako bys své dítě odložila do děcáku. Obleč si zase svůj modrofialový kabátek a buď zase Švestkou :-)