Termín: 22.06.2013
Místo: České Budějovice, Restaurace na Kanále, České Vrbné 1995
Letošní seriál úspěšného testování lehokol, tříkolek, skládacích kol, elektrokol a dalších prostředků alternativní cyklistiky zakončí o víkendu 22.-23. června zastávka v Českých Budějovicích u Restaurace na Kanále, České Vrbné 1995, http://www.nakanale.eu
Pokud máte nějaký speciální požadavek na…
Tak jsme dneska nakonec na Azub Tour v ČB za klukama zajeli. Když jsem viděl plán tour, kolidovalo to s K24, ale neuvědomil jsen si, že jsou zde i v neděli a navíc jsem nevěděl jestli už budu doma. Výborně jsme s Tomem a Mirem pokecali a potkali se i s Evcou a Pavlem. Vypadá to, že se naše řady lehokolistů zde na jihu brzo rozrostou ;o)))
notomě teda docela sere, Čt a Pa semtu docela dost četl,av návaznosti ina kluky co jedou solartříkolky dO Kazachstánu jich dost víc pohledal a výhledově obhlíd a dumal jestli je lepší 1kolo vzadu nebpo ve předu. Nejlíp,žeto musím vyzkoušet a štvalo, mě, že tu viděl samý předváděčky na druhým konci republiky !!!!!
To byl takej problém to téma minulej týden tak 2x oživit aby bylo ve předu !!!!!!!!!!
Rovněž bych chtěl touto cestou poděkovat Azubu za tuto akci. Projeli jsme s dětmi a s Evcou a Pavlem v sobotu většinu strojů a stejně jako loni i nadále jsem se nejvíce obdivoval a potěšil s tříkolkami.
Jen pro zpestření takovou perličku:
Když jsem jeli po cyklostezce směrem do Bavorovic a Pavel se rozhodl si poštelovat sedačku, tak kolem nás stojících na mostku projela skupinka cyklistů a křičela:"Hele, postel na kolech!" , no a za chvilku už je ty naše dvě postele předjížděly na cestě zpět ke stánku Azubu.
Koukal jsem, že oproti mým strojům Azub pozitivně zjednodušil a inovoval stupnicemi a zarážkami úchyty sedaček k rámu lehokola, což s povděkem kvituji a jinak mám po zkušenostech Pavla jeden námět na vylepšení opěrky hlavy - namísto dotahování šroubem a maticemi by to chtělo rychloupínák. Bez klíče totiž žádná šance regulace. :-(
A druhou věcí by bylo, tak kdy už konečně bude tříkolka či lehokolo pro školní děti????:-)))) Děcka byla naprosto zklamána, že se nemohla zcela samostatně projet.:-() Musel jsem je nacpat do vozíku a vozít je Burleyi.:-)Prý je to po serii karambolů dětem sedlat stroje pro dospělé zakázáno.Tak doufám, že se příští rok pochlapíte s nějakým prototypem s tou Azubáckou tříkolkou pro děcka jako firemním pokračovatelem Fíka, na nejž budou přesedat děcka věrná značce právě třeba z Fíka.:-)(viz. konkurence na fotopříloze)
Nějakou fotku a video z této akce sem hodím večer.:-)
Tak tady ještě nějaké to foto a video.:-)
http://martiste.rajce.idnes.cz/Azub_Tour_Ceske...