jarek
Mě už se to taky povedlo!!:-)
Na první pokus se povedlo, jen jsem musela zjistit, jak m á vypadat první pokus :-)))
Bez problému od soboty.
Ahoj všichni!
Nejsem zrovna nadšenec registrací, ale když už jste mě přinutili...
Proč můžu reagovat nezaregistrovanej? Vloudila se chyba?
Mozna by pomohlo zakazat cookies, nebo jak se tem potforam nadava, pak se budes muset prihlasovat rucne.... bez zaruky,zjistuju ze pocitace se mnou zas az tak moc nekamaradi. saakris, ted zjistuju ze to nejde pod stejnym jmenem... ale aspon ted budem vedet ze kdyz nekdo neco napise, ze je to autenticky.
Na jednu stranu je dobře, že se případný návštěvník , který sem nechodí často a pravidelně, nemusí hned registrovat - na druhou stranu je na nás, abychom poznali, že pod černým nickem "XY" je možná někdo úplně jiný než je ten zaaregistrovaný "XY".
Tim se Láďo netrap. :')
...jasně, vždyť vidíš, jak v tom Žofka umí chodit :o)))
To je divný, mě to nepřihlášenou vyfuckovalo. Bez milosti a okamžitě...
Nepřihlášený může reagovat, ale systém mu nedovolí použít už registrovaný nick. Ne každý se chce registrovat a přitom má k rozběhnutému tématu nějakou užitečnou radu, tak proč ho do diskuze nepustit.
Vysvětlivky:
nepřihlášený (neregistrovaný) - nick je černý netučný
nepřihlášený (neregistrovaný) a vyplněný email - nick je modrý netučný, po kliknutí se spustí poštovní klient s vyplněným emailem
přihlášený (registrovaný) - nick je modrý tučný, po kliknutí se zobrazí detail registrovaného uživatele
Trošku s problémy, ale už jsem také OK.
Hurá :o)))
a už jsem tu taky, hurá
Ozaj?
Ahoj. Chvilku tady nejsem a už se tu dějí takové věci! Souhlasím všemi deseti.
Všemi nicky?
Dříve jsem se tu objevoval jako Láďa N.
Nechci rejt, ale zaráží mě, kolik lidí si tu není jisto ani svým pohlavím. Že by ten nový zákon o registrovaném čemsi s cyklisty tak zamával?
Takže se přimlouvám za to, aby tu bylo méně tajnůstkářů. Aby "registrovaní" zveřejnili kraj a pokud to jde, tak i město. Pohlaví již jsem zmínil, tak zbývá ten choulostivý rok narození. To někdo to asi nepřekousne, nevadí. Ale když už tady ten profil máme, tak je dobré jej využít. Myslím, že tyhle doplňující údaje mohou často diskusi zprůhlednit. A těším se, až bude fungovat i charakteristika sebe sama. Zas kvůli diskusi - jinak budu přistupovat k doporučením zkušeného cestovatele, ale s pochopením se pokusím porozumět i názorům divocha na BMX. :')
Doufám, že Ti mé zveřejněné údaje budou stačit...;-)
Stačej. Ten věk je asi užitečnej u mimořádnejch vykopávek (třeba já) a u cyklistů dosud neopeřených. Ještě u tebe časem přibyde, že najezdíš tisíce ročně na HT a k tomu semtam maratón. Jestli si to nepletu. :')
Ufff ! To jsem rád...;-)
No, věk mi tolik důležitý zase nepřipadá, ale budiž. Na požádání ho komukoli sdělím, ale jinak než v diskuzi zde...;-)
Tisíce ročně nenajezdím, to mi nehrozí ani náhodou, bohužel... Není čas a jsem hodně vybíravý i ohledně počasí a stavu ježděných tras, bláto, mokro apod... Maraton jsem zatím nezkusil, ale myslím, že se už bez toho i obejdu...;-) Jinak někde jsem se už kdysi registroval a tam jsem o sobě uvedl, že jsem jenom takový "výletník"... Žádný sportovec... Vždyť jsi to vlastně viděl sám v tom říjnu...;-)
Co se mě týče,nejsem tajnůstkář ale mé bydliště se zaregistrovat nedá (jiný stát).Webmajster mi to už vysvětlil a nehněvám se na něj.
Sice nevím - s tím pohlavím - na koho narážíš...:-), ale taky jsem si v pondělí , když jsem si vás tady četl, že bych to mohl rozšířit o nějaké podrobnosti - až teď o víkendu z jiného počítače.
A děkuju Ti, Joe, že zatím netrváš na tom, abychom dali k dispozici kolik vážíme :-)
Co ještě zaměstnání, měsíční příjem, stav na účtu a rodné číslo? :-)))
Tak tento můj příspěvek patří k příspěvku "Žofka" včera 16,51. Nevím, proč mě to hodilo někam jinam !!!
Áľe, veď dóbre Ťa hodilo, Rybka ;D
...reakcie sú odsadzované o tabulátor doprava oproti príspevku, na ktorý reagujem....len pri veľmo rozvetvených diskusiách sa horšie identifikuje, na ktorý príspevok je vlastne tá ktorá reakcia....
...ondoňskákalne!? ;)
Prajem pohodové prežitie sviatkov (a predovšetkým nesviatkov).
Jo, podle navigačního stromu je reakce hozená dobře, ale je fakt, že se jeden musí koukat nahoru, aby zjistil, k čemu se jiný vyjadřoval, což není zrovna nejlepší. Taky pěkné svátky!! :-)))
no ja by som mal byt registrovany tiez - nie? :)
Tak to jsem ani netušil, že je nás tolik registrovaných partnerů !!!
Jinak i já jsem dodal svoje os. údaje. Nemyslim, že psát zrovna ulici a telefon je nutné, ale město, pohlaví a snad i ten věk je docela fajn !!! Fotečky jsou koukám spíše lahůdky .
KOLIN
A já myslel, že jsi ze Semic.. Po mě to teda žádnou ulici a telefon nechtělo, po tobě jó?
To je zmatek, co. :')
Hele Žofka, už jsem si říkala, jak dlouho nás budeš tahat za nos :o)))
A co se týká zveřejnění údajů -
* rok narození je u mě rozhodně zavádějící - cítím se na míň :o)))
* a s adresou já osobně mám velmi špatné zkušenosti. Bohužel. Pokud by šlo z adresy zveřejnit jen město a čtvrť, pak bych se nebránila, ale když ona se zveřejňuje adresa celá. A tu zase musím mít v registraci zadanou kvůli zásilkám. Ale hodím to i jako námět pro redakci na úpravu registrací do vedlejšího tématu.
.. ještě to pohlaví by mohlo být mezi zveřejňovanými údaji. :')
...pokud ho nebudeš chtít s fotkou, tak je mi to jedno :o)))
.. ne, přehánět to nemusíš. Z tvé fotky je pohlaví zřetelně rozeznatelné. :')
...to se mi odlevilo :o)))
Radko,když nechceš zveřejnit celou adresu, tak město můžeš připsat do kolonky "text o sobě". Tak jsem to udělala i já a je vyřešeno. Čauky.
Teda Švestko, pardon Rybo, to mě teda fakt nenapadlo :o)))
Díky.
Radko - co to máš na tý hlavě??? :-)))
Taky jsem se snažila zjistit, cože to tvoří ozdobu té hlavinky, nerozluštila jsem. Bajaja by mohl závidět!!! :-)))
Také jsem zaregistroval, snad vše proběhlo jak mělo.
TAk jsem tu i já!!! A nechápu, kde by se vzaly problémy??? Prostě jednoduchý...
Pochvala webmistrovi: Už funguje i "vlastní komentář sebe sama". Tak se můžeme představit. (Pokud se teda neznáme někdy až moc. :')
A dobřes udělal chlape. Na první pohled jsem dříve myslel, že jsi TA Žofka :-)
TAk a jsem tu taky i s lehce rozkošatělou přezdívkou. Esi mě tu někdo rád vidí, potěšilo mě to :-)
Zdravím všechny, cyklisty i cyklisty recumbenťáky.
recumbenťáky.....co to je?
Dodra přezdívka ale aby Ti to nezačali zkracovat na Alkajdu.
Rozhodně si ale může založit odnož Škajdu :o)))
Když já sám jsem už odnož. Moje zdejší matka Švestka by ti mohla vyprávět.
Tak jsem to na popud EVAN počítal, a těch co se v tomto příspěvku přiznali, že jsou "registrovaní", je 54 ks.
No když si představim, že mi všichni pošlete nějakej dárek k vánocům, tak to není špatný !!!
Co mi pošlete ???
Nebo kam ???
Vyzvedávám téma z hloubky pro zápis nově registrovaných.
Vyzvedávám téma z hloubky pro zápis nově registrovaných.
Cyklistonen.
Taky jsem zde. Se svým tátou.
...tak odtud vítr vane :o)))
Zdeněk,jsem tu registrován kratší dobu
I já jsem tu krátce,líbí se mi tu a určitě mi tady poradí.
Tož a taky strejda Libor z Hané....
Čibis je čobolácká přezdívka a říkal mi tak jeden východňárskej kamarád ve válce.
Tož jináč jsem taky z Hané jako strejda....
Napočítal jsem zatím 89 kousků,ale mohl by to ještě někdo přepočítat já to dost flákal.
Ale vždyť na čísle nezáleží - o jednoho víc nebo míň, hlavně že se nám líbí nakole i na kole :o)))
jááááááá takýýýýýýý deyv
Ty si se tu ještě nezvěčnil?!?
Teď to vypadá jako kdybych čekal na ten zákon o registracích, sakra. Stejně mne to tehdy zaregistrovalo špatně, ještě jsem si tam psal nějaké údaje a to už to nevzalo.
Jen jsem si postěžoval a už se to zlepšilo, to TO funguje!
Koukejte se napsat bažanti !!!
:-)
A proč?
Už jsem tady taky.
Tak jsem se koukal, ze to vazne nekdo pocital... Mozna by stacil dotaz na administratora - kolik je registrovanych, kolik aktivnich, atd. Takova mala tabulecka na uvodni strance. Ale pokud to chce nekdo pocitat timhle zpusobem, nerad bych na seznamu chybel. Takze prijemny pocitani a hezkej blizici se vikend Martin - Myshak
Takže znova:
Vytahuji téma z hloubi diskuzí; nováčci, nebuďte srabi a zaregistrujte se:-)!!!
Teď už je to správně, je to tam, kde to má být a kam to patří. Za předchozí výpadek se omlouvám, pár facek už jsem si dal:-)
Já taky, taky, taky- já taky tu sem :-)
Tož vitaj, Jeníčku. Kde máš Mařenku??:-)
Tak kdo je tu ještě?!?
A co vy dvojtečky a otazníci - zaregistrujete se ?!?
já su tady taky
Tož vítaj, synku. :-))))
Dvojtečci (dvojtečky) a otazníci jsou registrovaní lenivci, kteří se nechtí opakovaně přihlašovat ("když o nic nejde" nebo chtí opakovaně upustit jedovatou slinu).
Šak i já jsem zaregistrovaný, ale lenivý ...
Pokud nejsem prihlasnej, jsem Keni a pokud se nahodou naloguju, tak Jivo.
Ale taky novej.
kuk
tož ode dneška su tu taky zaregistrovaná 8-)
Ten Lucemburský přízvuk je fakt super :o)))
Nelíbilo by se mi kdybych měl dole místo přezdívky "neregistrovaný". Jinak přezdívku vymyslela moje 7-letá dcera když jsem doma prudil kvůli neuklizenému děcáku.
No tak nechci ti ubírat na náladě, ale tunhle tvůj podpis je "neregistrovaný"... :o)))
Tak to se omlouvám, spletl jsem si přihlášení s registrací. Už jsem to napravil, můžeš se přesvědčit.
Tak vítej - podala bych ti chléb a sůl, ale nadrobili bychom do klávesnic :o)))
Ahojky všem......hlásím se jako další registrovaný přírůstek.....jsem mírumilovný, bezkonfliktní:-) a hlavně se mi tu mezi Vámi líbí.
To se nám ta rodinka utěšeně rozrůstá!!! Čau klucííí, vítám Doda, Bubíka i Michaliče, mírumilovné či bojovníky, hlavně slušné chlapíky, se kterými je radost poklábosit o ničem. :-)))
A dá se registrace nějak zrušit?
Klíčovým údajem při registraci je nějaká tvá mejlová adresa (nemusíš ji ale zveřejňovat). Všechny ostatní údaje, včetně přezdívky, můžeš kdykoli měnit. Také můžeš měnit, zda jsou viditelné pro ostatní. Takže vymažeš-li někdy všechny své osobní údaje, jedná se prakticky o zrušení registrace. Jestli ti jde o tohle. :')
Nebo se stačí obrátit mejlem na administrátora - viz záložka "redakce"...
Já jsem se nedopatřením zaregistroval do nějaké přiblblé seznamky, chtěl jsem to zrušit, odmejlovali mi, ať tam půl roku nechodím, že se to zruší automaticky.
Škoda to rušit. Dneska jsi mohl bejt šťastně seznámenej... :o)))
...nebo už šťastne rozvedenej... :o)))
Tak zase vytahuji na světlo :o)))
Radko,koukám že jsi tu dnes za archívářku:-))
To víš, teď mám archivační období i v práci, tak to beru jedním vrzem :o)))
Zdravím všechny nákoláky. Tak je Vás zase o jednoho více. kocour
Tak abyste věděli, tak já vám svou přezdívku neřeknu.
A můžem hádat :o)))
Taky musíš bejt vždycky prga !!!
Hele Koline, proč se schováváš a nechceš nám ukázat jestli jsi Online nebo ne ? ;-) Jak Ti pak máme případně poslat aktuální soukromou zprávu, když nevíme jestli tu jsi...?
Teda Jardo, tys mě prokouknul !!!
No popravdě jako správnej bezpáteřák to svedu na Radku !!! Jak sem si tu přečet jak to funguje, tak jsem se mrknul k Radce, a vobšlehnul jsem to !!!
No a Radka si to teď pustila a já dostal sprdnuto!!!
No to si to teda vobšleh nějak divně - co si měl ve škole z opisování :o)))
Já teda nevím, ale u Tebe také není vidět že bys tu zrovna byla ;-)
Jo aha, já tam měla povolit jen přátelům - teď jsem to teda změnila na registrovaný a už by to mělo fungovat.
A ještě smajlík se 3. i. :-) alias Zdenda
Tak mě napadlo, jestli se najde nějaký dobrovolník který to spočítá :-)
Existuje tabulka od imrvére nepřihlášenýho Michala - najdeš ji v tématu Odkud všichni jste :o)))
Tam si to můžeš +/- spočíst :o)))
Tady je ta Míchalova tabulka :o)))
http://dosveta.blog.cz/0607/kde-jezdi-nakolaci
Teď ho ještě nějak nenásilně "přesvědčit", aby to inovoval.... o))
No, nevím, jaké má teď ze Skotů možnosti. Tohle udělal rychle před svým odjezdem...
Vždyť je mezi námi spousta programátorů, tak proč ruční práce? Třeba na téhle stránce reagovalo (do tohoto příspěvku) 227 různých nicků, z toho 209 registrovaných.
Nejsem programátor, nedokážu to odhadnout :o)))
Ale programátoři neodhadují! Ti napíšou pětiřádkový skript, který to za ně spočítá :)
Jenže to je spíš na admina, nechci stahovat všechny stránky a z nich to vyzobávat, když ty údaje už jsou pěkně vyzobané v databázi. A tam jistě budou i zajímavější údaje, ze kterých se dá vyčíst, že já se přihlašuju ze dvou různých IP adres, nebo že naopak několik různých nicků se přihlašuje z jednoho počítače...
Nicméně zpět k analýze veřejných stránek (jak bych to dělal já, kdybych neměl přístup k databázi, jako že nemám). Je asi jasné, že je možné automaticky projít třeba celý tenhle web a vyzobat co kdy kdo napsal (ovšem odhaduji, že to bude nějakých 65 tisíc příspěvků, a kdo to má číst:), ale na druhou stranu nějaká (efektivněji získaná) statistika aktivity jednotlivých uživatelů... ne, to by nebylo dobré, to bychom tu nahradili kvalitu kvantitou.
Statistiky howoří takto: 5202, z toho 867 má registrowanej nick.
Ale to jsou čísla. Kolik lidí je jak aktiwních přispěwowatelů, to wám nepowim ;o)
Schválně by mě zajímalo, kdo se zaregistroval první ?!?
Vsadim lahev Béžovky, že to byla Radka :-)
Tak to bys prohádal, protože registrace byla tehdy spuštěná v pátek večer nebo v sobotu ráno a já ještě nedisponovala domácím připojením.
Já bych sázela na wewerku - ona mi totiž o tom říkala, protože jsme akorát jeli na výlet.
Co se dá dělat, zase budeme tu flašku muset vypít !!!
Zdravim, ja jsem Hrabe. Prohanim ho (bika) hlavne po sumave a taky v praze :-)
Pane Hráááábě, ale tohle zaregistrovaný nejste :o)))
Vítáme tě, Hrabě, mezi nás, ale zaregistruj se pořádně, ať nejsi jen jako adoptovaný! :-))
Eště já ...
No jistěéé, taky tě moc vítám, i když rebelů je tady dost. Ale fajnových, rozhodně jsi se nepřidal do špatného spolku! :-))
Já se eště neregnul. Pořád mi na to nezbejvá čas. Taky se trošku bojím, že když se regnu, zapíše se ta informace do všech registrů všech Windows instalací na celým světě a stanu se světoznámým virem.
Hele, ale zase by konečně byla změna - různé formy trojskýho koně jsou už dost nudný :o)))
Zdravím všechny boruk
Vítejte klucííí, to se nám ta rodinka rozrůstá! :-))
Ahojky,jsem Arabice-neslyšici.
No to je super - konečně už tady nejsi jako "černý jezdec". Vítej.
No konečně. Vítej.
Pořád nenacházím chvilku sestavit něco rozumného do textu (charakteristiky) a zaregistrovat se,ale jinak se mnou počítejte :-o)))
Zdravím všechny, občas sem zajdu a přispěju, zaregistroval jsem se před chvílí.
Před pár lety jsem přestal s basketem i rekreačním, a protože nosím čím dál víc kilo, zakoupili jsme letos s mojí drahou polovičkou kola a nějaký další věci, a snažíme se trochu popojíždět.
...atd. Snažím se jen sdělit, že jsme na začátku, a protože si myslím, že smysluplné je přispívat vlastními zkušenostmi a nikoliv jen dohady tak víc čtu než píšu.
Děk za trpělivost.
Tak užívejte!
Stan
Jak můžeš vědět, že naše příspěvky nejsou jen dohady :o)))
Ahoj Radko,
Hézky ...(smích)... má to být zkouška? Ať to, co jsem napsal, čtu jak to čtu, pořád mi vychází, že jsem psal o svých event. příspěvcích.
A ty to nepoznáš?
Když to tu čteš, tak je zbytečné se ptát :o)))
Jo a mimochodem - my jsme všichni neustále na začátku :o)))
ehm, ehm ....na začátku čeho??? :o)))))
To záleží na tématu :o)))
Sporadicky prispievam do tejto diskusie už niekoľko rokov ako neregistrovaný, ale zaregistroval som sa iba včera.
Nejprve jsem jen četla, něco se číst nedá, občas přispěla, pak někteří naléhali na mé zaregistrování, tak jsem podlehla a jsem také "modrá". Na kole jezdím v západní části Prahy hlavně o víkendech, občas s dcerou. Mám ráda hory, Jeseníky a Jizerky a lidi co jezdí na kole, tak sem asi patřím :-)
.
Toto by hádam bol dotaz na správcu webu, snáď by to vedel zistiť koľko nás je.
Neboj, ten to ví :o)))
Ale tady jde spíš o to, kdo je ochoten se ke své registraci veřejně přihlásit :o)))
Ahoj vsem koleckarum !!!
Tak kdo...?!?
Hele, trojtečka! Dlouho jsme se nepotkali, viď ...
;-)
Nepleteš si to s dvojtečkou?!? Ale ta se nakonec i zaregistrovala :o)))