Chtěl bych vědět váš názor, jestli to je normální:
Ane mě totiž vočuchává. Přijedu z práce, uklidim kolo, jdu se s ní pozdravit - nahne se ke mně a několikrát tim svým nosem začuchá. Tak v tomhle případě to chápu, přijedu upocenej, tak musim do pračky.
Ale když ona mě očuchává i ráno, když přijdu z koupelny a oblíkám si čistý trika. A co je nejhorší - už i v posteli! Ráno po pátý se vedle sebe probudíme, Ane se ke mně nahne a než si dáme pusu, tak zase začenichá - tak to už vůbec nechápu!
Že je Ane vpodstatě nenormální, to jsem po těch cca 2,5 letech už poznal. Ale že až takhle moc... :-)
Vůně je důležitý faktor při výběru partnera.
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/54463-pri...
Zbystřila bych až ve chvíli, kdyby ti Ane začala očuchávat peněženku:-))
Jak vzniká nepříjemný pach
Pot je v podstatě bez vůně a zápachu. Nepříjemný začíná být až tehdy, kdy bakterie na pokožce a chloupcích začnou rozkládat bílkoviny a mastné kyseliny. Kromě toho vytváří teplo v podpaží. Právě to jsou vhodné podmínky pro množení bakterií, a proto je velmi důležité starat se právě o tuto část těla.
A?
Starat se o tyto partie je dobré. Nejlépe však vodou a mýdlem.
Pocení je zcela přirozený proces. Znám lidi, co v tropech používali silné antiperspiranty a přivodili si docela slušný zánět potních žláz.
Deodoranty jsou fajn věc do normálních městských podmínek. Do extrémních podmínek, velkých veder nebo při velké fyzické námaze je lepší se prostě posléze umýt.
V čem vadí deodorant ve velkém vedru?
Antiperspirant - zabranuje poceni se
Deodorant - neovlivnuje samotne poceni se, ale napriklad obsahuje antibakterialni latky, cimz zpomaluje rozklad potu
Antiperspirant uzavře potní póry, proto ti lidé dostali zánět potních žláz, pot se v nich hromadil a nemohl ven. Ještě se také k tomu mohli přehřát, tělo se přestane ochlazovat.
Jiste. Ale Lanna vypadala, ze pojmy antiperspirant a deodorant zamenuje jako synonyma.
Ale nikoliv.
Antiperspiranty zabraňují pocení.
Deodoranty pouze voní a zpomalují rozklad bakterii. Nicméně ty se stejně časem rozloží a člověk se prostě musí umýt.
Prostě, někomu, kdo zrovna třeba seká louku klidně odpustím, že se potí a smrdí potem, pokud se pak třeba na večerní veselici umyje a obleče do čisté košile.
Asi jsem staromódní. Mě ty různé reklamy na svalovce visící na laně a zdolávající El Capitana a přitom pořád vonící po deodorantu nějak moc neberou:-))
bacha na to jak ženská začne čuchat jak jsi cítit potem a když ví jak si cítit předtem tak to už máš utrum s jinýma babama.
Asi je to častější, bo já k tomu svýmu Kominíkovi taky furt čuchám...:)
Me dnes cely vecer syn odhani, ze smrdim. Nejprv bryndzou a pak ulezelym kozim syrem. :-)
V tomhle pripade bych povazoval pouziti praku z sebeobrane za oduvodnene.
Mame presilovku. Mladsi syn se totiz bryndzou i kozim syrem cpal se mnou. :-)
Jak rikam, PRAK!
http://theawesomer.com/gatling-slingshot...
Krásné dílo :-)
Já jsem znal jedhoho policajta, který v dobách dávno minulých neustále nosil jako osobní zbraň prak a matice a když někdo utíkal nebo ujížděl na kole a nechtěl se zastavit, tak zahulákal, že střelí a opravdu zpravidla vzápětí dostal do zad maticí a prej se po zásdahu nikomu moc zvedat nechtělo a většina si myslela, že jsou vážně střelěný :-)
Fungovalo to, byl tím docela pověstnej a co vím, tak to nikdy nepřehnal.
Tuhle kropicku by asi jen tak neschoval. A po zasahu by se leckdo ani zvednout nedokazal. Prosel jsem si par videi z toho kanalu. Je to docela sila.
Tak takovýhle prak by mu i bratr Žižka mohl závidět :-)