Kantorek bohužel tentokrát krutě "zklamal" ! Samý NAKOLE NAKOLE NAKOLE a půlky textů nečitelný. Hoď to na Rajče, tady je to s tou jejich reklamou nepoužitelný.
No jo,neuvědomila jsem si, že se v galerii autom aticky zobrazuje "Nakole".
Tady máš původní link odkud jsem to tahal
http://kantorek.webzdarma.cz/kantorek_f.htm
tak se dobře pobav :o)))
Trocha cvičení po ránu.
V pobavilo potěšilo pořád probíhá dohadování kdo je větší blb, tak to dám sem.
Prozradila mi manželka, že jí náš syn poslal SMS s textem: "Koupil jsem tri stavy". Protože jsme načichlí stuhařinou, automaticky to interpretovala jako tři stavy a jen přemýšlela, proč to udělal a kam je asi tak ten šílenec chce dát. Teprve po chvíli jí došlo, že koupil tři lahve sirupu.
Kód produktu: 500.0000000191
Dostupnost: 12 kusů
Akční cena s DPH: 7 700 Kč
Akční cena bez DPH: 6 364 Kč
Původní cena s DPH: 7 700 Kč
Výrobce: THORMA Výroba k.s.
Prodejní cena 7 700 Kč
Tak tomu říkám sleva!!!
Mě nedávno docela hezky pobavili v naši prodejně když ve slevové akci nabízeli víno za 69,90 Kč, podívám se blíž a čtu původní cena 70,- Kč.
Je fakt, že když si jich někdo vezme víc než 5, tak už je má o korunu levnější a to se fakt vyplatí :-)
Isto 5?
Nemožno dať všetkým všetko, lebo všetkých je veľa a všetkého je málo.
Nediskutuj s hlupákom - ostatní by si vás mohli pomýliť.
Boh vymyslel sen, diabol budík.
Je zaujímavé, akí sú k vám ľudia milí, keď vedia, že odchádzate.
Keď piješ, musíš poznať mieru! Inak by si toho mohol vypiť málo.
Čierne pivo je podstatne lepšie ako svetlá budúcnosť.
Láska, ktorá nikdy nebýva vzájomnou, je láska k vlasti.
O korupcii vo vláde sa zásadne vždy hovorí v minulom čase.
Nikdy neposudzujte človeka podľa jeho priateľov! Spomeňte si na Judáša.
Ak sa chceš oženiť s múdrou, peknou a bohatou - tak sa musíš oženiť tri razy.
Geneticky paradox: Väčšina žien ma geniálne deti a manželov idiotov.
Žena je ako reflektor na aute. Vlastný poslúži, cudzí oslní.
Sponzor je človek, pre ktorého je jednoduchšie rozlúčiť sa s peniazmi, ako vysvetliť, kde ich vzal.
Život nás núti robiť niektoré veci dobrovoľne.
Lepšie sa spolupracuje s opitým profesionálom ako s triezvym idiotom.
Na svojich chybách sa učíme, na cudzích robíme biznis.
V dôsledku impotencie ešte nikto neumrel! (...ale sa ani nikto nenarodil!)
Tajomstvo úspechu je úprimnosť. Ak ju viete predstierať, máte vyhrané.
Dobrá sekretárka musí správne reagovať na tri povely: "Sadni!" "Ľahni!" "Fax!".
Parohy najlepšie rastú na lysine...
Mlčanie je jediné zlato, ktoré ženy nemajú rady.
Pohádať sa so ženou, je to isté ako navštíviť zubára. Alebo je to veľmi
bolestivé, alebo veľmi drahé...
Niektoré moderné lieky sú také účinné, že ich môže užívať len celkom zdravý človek!
Jeden dobrý vtip, to je dodatočných 5 minúť života (ukradnutých z pracovného času).
Akokoľvek veľa by si pracoval, vždy sa nájde debil, ktorý pracuje menej a zarába viac.
Ak niekto robí vašu prácu za vás, znamená to iba toľko, že vy ste šéf.
Neodkladaj na zajtra to, čo možno vypiť dnes!
Mozog nie je prsník. Silikónom ho nevylepšíš.
Realita je ilúzia spôsobená nedostatkom alkoholu.
Ona nie je škrata
Ona nie je škrata! Ona jednoducho dobre vyzerá vo všetkom, okrem zrkadla.
Rýchlo jazdíš - pomaly ťa ponesú.
Ženy zvyčajne nechápu, že pomocou kozmetiky síce možno zvýrazniť krásu, no nemožno ju vytvoriť.
Naša závisť trvá vždy dlhšie, než šťastie tých, ktorým závidíme.
Ak vás po nociach trápi svedomie, spite cez deň.
Najlepší spôsob ako prinútiť ženu, aby vás pozorne počúvala, je hovoriť zo sna.
Babie leto je výsledkom neopodstatneného feminizmu.
Alkohol je metla ľudstva, ale jednotlivcom neškodí.
Hlúpi ľudia mlčia, lebo nevedia nič. Ja mlčím, lebo viem svoje.
Žena je ako košeľa. Až keď ju máš na krku, vieš, čo je to za číslo!
Z muža urobí opicu alkohol, zo ženy móda.
Dnes môže človek s diplomatkou ukradnúť oveľa viac ako s pištoľou.
Stredný vek je vtedy, keď už chápeš, že nedokážeš zmeniť tento svet, no ešte ťa to trochu rozčuľuje.
Nejčastější výroky před smrtí
1.Tady je tlustý led,tady to přejdeme.
2.Hele,užovka.
3.Pejsku,pojď sem
4.Mohl bych si přidat té houbové omáčky?
5.Žádný strach chlapi,to je nulák.
6.Ty že jsi mafián? Nevěřím!
7.Pojďme na něj,vždyť je sám.
8.Vyfoť mě na té skále.
9.Hoď mi kladivo!
10.Neboj,není nabitá.
11.Tak,brzdy jsou hotové,jdu je vyzkoušet.
12.OK,trenére,v příštím kole ho knockoutuju.
13.Miláčku,nechceš řídit?
14.Tady brzdit nemusíš,tady je rovinka.
15.Třetí rána nebude?
16.Divné,cítím plyn,rozsviť!
17.Zprava dobrý.
18.Pusť mě k tomu,já tomu rozumím.
19.Zapal tu petardu ještě jednou, asi to zhaslo.
20.Neboj, máme dost času, manžel se vrátí až za hodinu
Zrovna mi volal nějakej chlápek z charity, jestli nechci věnovat část mého oblečení pro hladovějící lidi po celém světě…
Poslal jsem ho do háje. Ten, komu padne moje oblečení, rozhodně není hladovej!
Jde Ježíš kolem hospody, a vidí Apoštoly, jak si poroučejí jídla a pití, až se stoly prohýbají.
- "Chlapi, ještě nedávno jste fňukali, že nemáte prachy, a teď si dáváte do nosu..?"
- "Tady Jidáš udělal nějaký kšeft, dnes zve na večeři on!"
Teď už vím...
Jina teorie:
Na Noemove arse stoji dva jednorozci:
- jsme posledni par jednorozcu na Zemi
- hm
- musime udelat vsechno pro to, abychom nevyhynuli
- hm
- ja jsem Karel, jak se jmenujes ty?
- David.
Z diplomové práce:
"Nejsme stejní… Na první pohled rozezná i malé dítě, v čem se liší člověk od ptáka. Jsme rozdílné živočišné druhy, máme jinou stavbu těla uzpůsobenou životu v prostředí a podmínkách, ve kterých žijeme. Ale najdeme i mnoho
společného, především totiž spolu žijeme na jedné planetě a máme stejná práva se zde svobodně a volně pohybovat, neomezovat jeden druhého.
V této části se budu především zabývat vztahem ptáci- lidé, čím je pro člověka pták a opačně, jakým způsobem spolu, nebo vedle sebe žijeme, čím nás toto soužití obohacuje, k čemu inspiruje."
http://is.muni.cz/th/79563/pedf_m/Diplomka...
Tak to je slušná ptákovina.
A docela mě zaujalo, že nemají jednotnou matrici pro diplomové práce co se týká typu písma a dalších úprav.
Přitom by stačilo aby na škole někdo chytrý udělal pár šablon do LaTEXu, diplomky by k něčemu vypadaly a diplomanti by si ušetřili spoustu frustrací a vztekání.
No to jistě, ale zase tady kvalita grafické úpravy přesně odpovídá úrovni obsahu, což může být záměr... ;-)
To mě taky napadlo. Navíc když přeskočím tu teorii, tak praktická část mi přijde celkem v pohodě (pokud autorka pravděpodobně bude pracovat s dětmi v oboru výtvarnu).
Navíc, pokud by tuto práci chtěl někdy někdo opsat, tak to bude dost průhledné;o)
Já si myslím, že jakkoli ta praktická část práce možná obstojí, ta teoretická je pustý žvást a vřele doufám, že se ta slečna k dětem moc přibližovat nebude. Anebo že se před tím vrátí na zem.
Dle mé zkušenosti jsou děti krutý realisti a pindy o svobodě ptáků je pravděpodobně nezaujmou. A tak jí budou pár let kopat do hraček, až to ona vzdá, denně je uřve do klidu a po zbytek života si bude stěžovat na zkaženou mládež, co jí kazí práci.
Ne, vlastně nemám nic proti té autorce, která má na svůj idealismus jistě právo. A moje diplomka taky nebyla právě vzorem dokonalosti, pokud si vzpomínám. Hrozný ale je, že ji nikdo na té škole za celých 5 let neseznámil s realitou a nedonutil buďto k vystřízlivění, nebo ke změně oboru. V tomhle u nás pedagogický fakulty těžce selhávají a fakt, že uznají tohle jako diplomku, je toho jen dokladem.
Ony tyhle diplomky jsou klasika, tak jak ta Indie. Proč nutí učitele, co bude učit malé děti, odborné texty na "vědecké" úrovni, což by diplomka být měla... Proč je radši neučí, jak pracovat pořádně s dětmi, jaké informace předat a jak reagovat na všetečné otázky dětí i rodičů... Tohle akorát žere čas a nevede k dobrým učitelům... :-/
Kdysi na FTVS byla dvě témata diplomek:
"Vliv postavení palce na výkon při vrhu koulí"
("Palec u ostatních prstů" a "Palec vybočený" ...)
8-)
TO by museli všichni sázet diplomku v latexu?
My jsme měli v laTEXu jen matrice pro případné použití.
Bylo na nás, zda toho využijeme nebo ne.
Akorát Tvoje škola používá vzorce a rovnice násobně víc, než netechnické školy a o tom to je...
Vzhledem k tomu, že pak slušné úpravy dokumentu dosáhne i 10leté dítě (ověřeno v praxi), tak proč ne.
Ale to už jsme mimo téma.
Jo, kde jsou ty doby, kdy jsem diplomku psala po kouskách na elektrickém stroji, který mi na víkendy půjčovala maminka z práce, se třemi vloženými kopíráky...
U nás v domácnosti se teď během dvou let napsalo pět prací, tak jsem často vzpomínal jak zoufalé bylo psaní na stroji, ruční dopisování vzorečků a vlepování výpisu programu, který vznikl tak, že se postupně ofotila obrazovka a pak se těch X desítek fotek vyrobilo v temné komoře udělané z koupelny.
Porad mozna je temna komora rychlejsi varianta, nez BT100 na pouhych 12 V (misto 22 V). 8-)
jó, tak i tu bych ještě někde vyhrabal ... :-)
o víkendu jsem byl v rámci Brněnské muzejní noci v Technickém muzeu a uvědomil jsem si, jak jsem starej
plno věcí, co tam měli jako exponát, jsem znal z běžnýho života, plno věcí jsem i sám používal :-)
nebo spíš :-( ?
A toto potom ucii nase decka no panenko Mario podsrpenskaa ty to vidiis.
Konečně adekvátní pití na srazy :-)
Hmmm, tak já asi do partičky nikdy patřit nebudu, páč piju jen obyč vodu, čaj a kafe...
No nic, večer si popláču do polštáře a zase to bude dobrý :o)))
Hele, ale mohla bych ji když tak aspoň nalévat :o)))
U pohovoru jsou už jen dva kandidáti.
„Tak jaký chcete plat?“ ptá se personalista.
„Dvacet tisíc!“ vysloví Novák.
„Já osmnáct!“ kontruje Slezáček. „Tu práci vážně potřebuji.“
„Jste přijat!“ obrací se personalista na Slezáčka, který pak nadšeně odchází.
„Dík Franto,“ směje se personalista. „Tebe nemít, tak mu dám třicet jako všem.“
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3...
Na Lysé dnes byla fakt řácká kosa... :-DD
kua ako dokazaly ist este pod absolutnu nulu :-D
Aktualizovaná lidová pranostika: Březen - za kamna vlezem. Duben - ještě tam budem. Květen - topím jak kretén.
Již od nepaměti se vede spor o to, co je největší bolest. Ženy většinou zastávají názor že největší bolest je porod. Muži naopak tvrdí že kopnutí do koulí. Bolest se dá těžko změřit ale pokusme se rozhodnout tento spor logickou úvahou: Poměrně často se stává že rok či dva po porodu žena prohlásí:
"Miláčku co kdybychom měli další děťátko?"
Naproti tomu není znám jediný případ kdy by nějaký muž dva roky po ošklivém úraze řekl:
"To by bylo pěkné kdyby mně tak dnes někdo kopl do koulí."
Tyhle úvahy a logické závěry nemaj chybu :-))
Víte, co se stane z ovečky, když jí uříznete všechny čtyři nožičky?
.
.
.
.
.
.
.
No přece obláček!
Na informacích na nádraží zvoní telefon. Baba za přepážkou ho zvedne:
„Nádraží Horní Dolní, informace, prosím…“
„Dobrý den, jak dlouho prosím vás jede vlak z Horní Dolní do Zlámané Lhoty?“
Baba se natahuje k počítači: „ééé, minutku prosím…“
Druhá strana nadšeně: „tak děkuju, naschle…“ a položí telefon
Hele, něco obdobného se mi kdysi stalo v NDR na školním výletu - šla jsem ulicí a najednou přilítnul Němec a cosi na mě vychrlil a mával rukama.
Chtěl jsem mu říct "já neumím Německy", ale stihla jsem říct jen "Ja..." na to odvětil "Danke" a utíkal dál.
Chvíli jsem za ním zírala s otevřenou pusou, ale když mi došlo, co se událo, tak jsem radši rychle vyklidila pozice :o)))
Přece jenom, kdyby se vrátil... :o)))
Asi před 30 rokama (to tu ještě nebyly mobily) mi v sobotu dopoledne zvonil doma telefon. Zvednu ho, představím se a slyším otázku: Prosím vás, pan farář už vyjel? Tak jsem vysvětlil, že to je omyl, že volají do soukromého bytu.
Asi tak za deset minut telefon: Prosím vás, pan farář už vyjel? Zase jsem řekl, že to je omyl a zavěsil.
Po dalších deseti minutách telefon: Vyjel už pan farář?
Tak jsem řek, že jo, že už je na cestě.
Potom už nevolal nikdo... :-)
Rikal kdysi Samson nebo Hubertak na koncerte, ze ho brzy rano po koncerte vzbudil mobil a pry jestli maji byt ty vagony tri nebo ctyri. Jak ho to probuzeni nastvalo, tak rekl, ze osm. A hrozne by ho pry zajimalo, kam prijely ty prebytecne vagony a cim byly naplnene. 8-)
Ja zase jednou takhle zrusil nekomu nejspis objednavku. Rano telefon, kam chcete to mliko? Tak jsem rekl, ze zadne mliko nechci a ten na druhe strane zavesil. 8-)
A jak jsem dostal po telefonu kopacky, to uz jsem tu psal. Volalo skryte cislo, pak jsem poslouchal chvili vycitky a nadavky a pak cvak - zaveseno. Ani jsem se nedostal k tomu, abych se zeptal, kdo ze to vola. 8-)))
Mne zase nějaká úplně neznámá žena přes SMS připomněla, abych vyzvednul děti ze školky.
Mě dlouze líčila, jak byl ten sex báječný. Představ si ten průser, kdybychom si doma četli SMS navzájem.
tys musel vypadat, že si to ani nepamatuješ. :-D od 4:15
http://www.youtube.com/watch?v=1KXeVPcZJgI
Končím s chlastáním. Takový vokno jsem ještě neměl. Venku podzim a já si vůbec nepamatuju léto.
Léto bylo 25. dubna: http://goo.gl/R9ct8
;-)
- Národní divadlo uvádí nově nastudovanou Vltavu. Vstup zdarma.
- Stavba tunelu Blanka je v plném proudu.
- Sudetští Němci se radují z navráceného majetku, který je jim posílám po Labi do Německa.
- Prezident republiky pověřil náčelníka hlavního štábu nalezením vhodného kandidáta pro pozici viceadmirála linek MHD za účelem obnovení plynulosti provozu metra.
- Stavba největšího akvaparku ve střední Evropě s rekordním tobogánem Staroměstská-Želivského zahájena.
- Magistrát města Prahy odhlasoval zrušení městské policie. Nahradí ji Pobřežní hlídka.
- Neukázněným řidičům, kteří špatně parkují v oblasti Karlína, bude policie udělovat místo botiček kotvičky.
- Zprávy pro vodáky: „Všechny západočeské silnice jsou sjízdné!”
Ústí pod Labem.
I řekl Hospodin Noemu: "Udělej zálohu, budu formátovat."
S ohledem na kapacitu média Noe zazálohoval jen zlomek dat, a pak se pokusil o dopočítání, jenže redundance zdaleka nebyla úplná. Jestli genofond celého lidstva pochází jen ze tří vlastních bratrů a jejich tří partnerek, tak se nedivím, že lidstvo je tak zdegenerovaný:-(
to už byly aspon tři cizí ženy, to si myslím jde. Horší byl ten začátek, ne?
Na začátku byla jen Eva a Adam a měli dva synátory. Jeden nepřežil konflikt s bratříčkem, takže jsme všichni potomci Kaina. Jelikož tehdy ale žádní jiní lidé nebyli, tak Kaina a koho? Buď je to tak, že holky tehdy nepočítali, což je možný a proto se o dcerách Adama a Evy nic nikde nepíše a v tom případě bychom byli potomci sourozenců nebo platí, co je v bibli a tedy měl Adam s Evou jen dvě děti a pak jsem potomci incestu, protože jiná holka než Eva prostě neexistovala...
Treba se v te dobe mnoziji nejak vegetativne?
Tak pokud si správně pamatuji, tak Eva je geneticky identická s Adamem (zajímalo by mě jak to udělali s chromozomem Y) a zjevně se množili dělením.
Mojžíš (považován za autora Genesis) ty zápisy dost flákal. Je dost možný, že na vynález a implantaci chromozomu Y se prostě vysral. Možná mu to ale Jahve zatajil, nebo se o tom prostě z vrozené skromnosti nezmínil.
No, a podle současných výzkumů DNA pocházíme všichni asi z 5 matek. Takže se autoři knihy Genesis zase o tolik nesekli... :-)))
jo to jsem taky četl a byly to černošky, pokud se pamatuju na ten článek.
Takže měl Kain asi nějaký ségry. Možná nevlastní, který mohl mít Adam se svou první ženou Lilith, kterou Bible taktně vynechává. Pak by to dávalo smysl :-)
Jak s kým...
Do toho přece vstupuje Darwinova teorie o polidštění opice :o)))
Odkud si myslíš, že se vzalo úsloví, že ta "jeho je pěkná vopice" :o)))
no, někdy ve třicátých letech 20.století se o něco podobného pokoušel jeden vědátor a jeho tým z Ruska. Nejdřív v Africe a potom v Rusku. Právě proto, aby dokázali Darwinovu teorii a našli chybějící článek mezi opicí a člověkem.
Nevyšlo...
Mě na tom zaujalo, že v Africe nenašli jedinou dobrovolnici, která by to chtěla podstoupit, takže museli změnit plány a lidským spermatem oplodňovali opice, ale potom v Rusku o dobrovolnice neměli žádnou nouzi a mohli si vybírat :-)
Ale to už asi do vtipů nepatří...
Trošku problém je v tom, že člověk má 46 chomozomů, ostatní hominidé 48. Nicméně to se zjistilo až v 50. letech.
jo, já vím, ale tehdy to nevěděli. Tady je o tom pokusu dokument.
http://www.youtube.com/watch?feature=player...
Tři etapy života :o)))
to už tu bylo :-p
Tak to mi uniklo :o)))
ale to nic nemění na tom, že to tak fakt funguje :-D
zvlášť ta panička ve třetím stadiu sedí...
14:06 Pražská zoo poslala zvířata do Ústí nad Labem
To nevymyslíš! http://zpravy.ihned.cz/cesko/c1-60006630-zive...
Co je na tom divnýho? Už při minulý povodni se osvědčil pilotní projekt putovní zoo, kdy si Gastona nadšeně prohlídly statisíce lidí v desítkách měst dvou zemí ;)
No, ale vážně - opravdu na tom není nic divnýho. Tady je zoo dostatečně daleko od vody a i vysoko ve svahu, obě zahrady spolu v lecčems pečou a mají spoustu zvířat společných, takže je tu vhodné zázemí. A v neposlední řadě se sem dalo dojet PŘED vodou, ne proti ní :)
Kolekce dámské obuvi pro sezónu 2013
Potká se Labe s Vltavou a povídá: Ty vole, červen a taková kosa… Nezatopíme?
Od FCB:
Syn: "Tati, zamiloval jsem se do krásné holky a chci ji pozvat na rande!"
Otec: "To je úžasné synu. Kdo to je?"
Syn: "Andrea, od sousedů?"
Otec: "Aaaach, tak to není dobré. Musím ti něco říci, ale přísahej, že to neřekneš mámě. Andrea je tvoje sestra."
Chlapec z toho není nijak nadšený ...
O několik měsíců později ...
Syn: "Tati, znovu jsem se zamiloval a je ještě krásnější!"
Otec: "To je super, znám ji?"
Syn: "Ano, Monika, od sousedů."
Otec: "Ups, synu nerad ti to říkám, ale Monika je taky tvoje sestra."
Stalo se to ještě několikrát a syn byl velmi rozzlobený, a proto šel s pláčem rovnou za mámou.
Syn: "Mami, jsem velmi rozzlobený na tátu! Zamiloval jsem se do šesti děvčat, ale nemůžu s nimi ani na rande, protože náš táta je prý taky jejich tátou!"
Máma obejme syna a říká: "Zlato, můžeš jít na rande s kým jen chceš. Neposlouchej ho. Není to tvůj otec."
No vida, na obloze je sluníčko. Nečas je v řiti.
Na to je dobre zivocisne uhlie :-D
Dvě nejkreativnější konspirační teorie, které jsem zaslechl: 1) Klausova amnestie udělala místo pro řadu nových vězňů 2) Kalousek za tím vším stojí (jako vždy, že) - a důkazem je to, že je momentálně střízlivý.
Kolem a kolem - tohle je první vláda, který se podařilo rozjet boj proti korupci. Možná k jejímu vlastnímu překvapení, ale podařilo.
Prezident Miloš Zeman je připraven na vše, tedy: rum, kontušovka, čert, jeřabinka, ořechovka, višňovka a vanilková!
Tomáš Sokol právě zdesetinásobil své sazby. "Doba je zlá. Tedy pro někoho." lakonicky komentoval zdražení svých služeb.
aktuální leták Amnesty International
Zůstaň klidný. Neutíkej, nehádej se, nesnaž se mařit zatčení. Vyhni se neodbornému ničení kompromitujících dokumentů na poslední chvíli.
• Máš právo mlčet. Pokud nechceš vypovídat, oznam to policistům provádějícím realizaci a přítomným novinářům.
• Máš právo na telefonní hovor. Zavolej svému právníkovi a informuj ho o situaci. Pokud v tom jede s tebou, zavolej někomu z rodiny nebo přátelům. Pokud jsou v tom namočeni i oni, volej knězi. Není-li bezpečné ani to, hovoru se vzdej.
• Zapamatuj si čísla zatýkajících policistů. V cele předběžného zadržení si vypočítej největšího společného dělitele těchto čísel.
• Osobní prohlídku ti musí provádět osoba stejného pohlaví. Rozměry ani rasu předpisy nedefinují.
• Chovej se zdvořile a nenápadně. Pokud na tebe bude uvalena vazba, neprovokuj spolubydlící svými kontakty a zdroji.
• Nic neplať. Nenuť dozorci obvyklých deset korun, když ti přinese oběd. Ve vazbě se za jídlo neplatí.
• Svou neúčast na příští schůzi PSP nemusíš hlásit. O tvém zadržení se všichni dozvěděli z tisku a párování už bylo domluveno i bez tebe.
http://www.infobaden.cz/2013/06/14/teror-den...
Nejaktuálnější zpravodajství z vlády:
http://www.uzpadlavlada.cz/
Snoopy pise milostny dopis
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos...
Preklad pro neanglofily:
1) Milacku, myslim na Te ve dne v noci.
2) Jsi mi drazsi nez cokoli na svete.
3) Vecere!
Je nutné dávat amerického presidenta za neprůstřelné sklo? Jen proto, že má blízko k muslimům a je barevný, není přece třeba hned si myslet, že začne po lidech střílet, ne? Mně to přijde dost rasistické…
Děvčata, chcete mít přes léto krásné ploché bříško?
Tak používejte kondom!
A jeden aktuální...
Počítáte mu někdo skóre ? Chtěl bych začít, ale nechci na nějaké ty ostudy zapomenout a upřít mu je...
Můžeš začít kdysi slavným článkem v Technickém magazínu 8/1989. Později přiznal, že údaje o tom, jak jsme na tom se školstvím v porovnání se světem si vycucal z prstu tak, aby ten údaj byl alarmující.
Hodí zahradník pařížského hotelu Hilton řediteli na stůl tříkilové jablko a dvoukilovou mrkev a říká: "Pane řediteli, já nemám nic proti tomu, že ubytováváme závodníky Tour de France, ale aspoň jim zakažte chcát v zahradě!!!"
Kde bylo tam bylo, žil jednou jeden otec, který měl překrásnou dceru. Jednoho krásného dne se jim v baráku ucpala kanalizace a tak otec zavolal instalatéra. Přišel mladý muž a ihned se pustil do špinavé práce. Dcera využila chvilkové nepřítomnosti otce a pošeptala mu:
- Otec ti bude za práci všelico nabízet. Zlato, stříbro, peníze, slivovici... Ale ty nic neber, žádej si jen tamtou starou rezavou podkovu.
Mladý instalatér pět hodin čistil kanály a když je vyčistil, chtěl se s ním otec rodiny vyrovnat. Nabízel mu zlato, stříbro, peníze a nakonec i slivovici... No instalatér se nedal:
- Nic takového já nechci. Dejte mi pouze tamtou starou rezavou podkovu!
Po dlouhém natahování se tak stalo. Když instalatér i se svou rezavou podkovou odešel, otec říká dceři:
- Ale jsme s ním vydrbali, co?
Každý by měl vědět, že:
- 10 % žen se nechá osouložit hned při prvním setkání.
- 20 % mužů už jednou souložilo na neobvyklém místě.
- 36 % žen je pro nudistickou pláž.
- 45 % žen upřednostňuje modrooké blonďáky
- 46 % žen už vyzkoušelo anální sex
- 70 % žen souloží raději ráno než večer.
- 85 % mužů nemělo ještě homosexuální vztah
- 90 % žen by rádo vyzkoušelo sex v lese.
- 99 % žen ještě nikdy nesouložilo v práci.
To znamená že čistě statisticky vzato, pro muže je pravděpodobnější, že osouloží brzy ráno v lese neznámou ženu do análu, než na konci dne v kanceláři sekretářku.
Z toho plyne - Kašli na práci a jdi do lesa!
Petr má potíže s balením holek, tak požádá kamaráda o radu.
„To je jednoduchý, vezmeš holku třeba na taneční zábavu. Až bude tma, tak ji vytáhni ven a musíš jí něco romantickýho vyprávět. Třeba: Podívej se, miláčku, Luna a jak dnes krásně svítí! A nebo něco o hvězdách. Z toho jsou holky hned vlhký.“
Petr že to zkusí. Tak jde na zábavu, vyhlídne si holku a po pár tanečcích ji vytáhne do parku. Celej nervózní si s ní sedne na lavičku. Po chvilce mlčení drbne do holky loktem, mávne rukou směrem k obloze a říká: „Hmm ee, Měsíc pičo.“
Ženská přivede osmiletého Pepíčka domů a říká jeho matce, že ho chytila při tom, jak si s její osmiletou dcerou hraje na doktora.
Pepíčkova matka: „Ale tak z toho nedělejme vědu, prostě začínají pomalu odhalovat sexuální rozdíly…“
„Jaký sexuální rozdíly?! Ten malej blbec jí vyndal slepé střevo…“
Nedávná vědecká studie prokázala, že ženy preferují různé typy mužů v různých fázích svého menstruačního cyklu. Například během ovulace preferují drsnější, mužné typy, zatímco během menstruace zase muže polité benzínem a zapálené, s nůžkami trčícími z oka, či golfovou holí nacpanou do prdele.
Farmář a jeho žena večer sedí v posteli. Ona štrikuje a on čte
nějaký odborný časopis. Najednou zvedne hlavu a říká ženě: "Víš, že tady píšou,
že člověk je jediný druh, jehož samice při milování dosahují orgasmu?"
Žena se na něj podívá, jiskry v očích, svůdný úsměv na rtech, a
říká:
"Dokaž to!" On se trochu zamračí, pak říká, že teda jo, zvedne se a
vyjde ven, zatímco ona sedí na posteli zmatená a neví, která bije. On se vrátí za půl hodiny, zpocený a unavený, a říká: "No, ani kráva ani ovce orgasmus nedosahuje, ale u té svině nevím, ona kvičí skoro pořád, tak to nepoznám."
Přijde pán do železářství a ptá se prodavače:
"Dobrý den, prosil bych nějaky dobrý bezpečnostní zámek."
"Nemáme."
"Hmm... tak nějaky obyčejný bezpečnostní zámek?"
"Nemáme!" "A co takhle obyčejný patentní zámek?" "Nemáme!" "A co obyčejný zámek???"
"Nemáme!!!"
"Tak proč proboha máte vůbec otevřeno???"
"No nemáme zámek."
Přijede pohřební vůz před věžák. Vyleze z něj funebrák vytáhne dvě rakve, sedne si na ně a svačí. Nějaká paní ve druhém patře na něj volá:
„Prosím Vás co tady děláte tady nikdo neumřel, to bych musela vědět.“
Ale on jako by se ho to netýkalo pokračuje ve svačince.
A ta hrozná bába zase:
„Vždyť Vám říkám, že tady nikdo neumřel, to bych musela o tom vědět.“
Načež on odpoví: „Milá paní, nevíte jestli tady bydlí paní Nováková ?“
Ona: „To jsem já.“
Funebrák: „Vezu Vám děti z pionýrského tábora.“
:-)))
http://www.jenpromuze.cz/video/15399-nacek...
Paní Kohnová naléhá na svého muže: "Musíš se Lieblovi omluvit."
"Lieblovi? Tomu zabedněnci?"
"Lieblovi jsou naši sousedi. S tím se nedá nic dělat. Běž se mu omluvit."
"Tak dobře, povídá Kohn. Zvedne telefon, vytočí číslo a povídá: "Dejte mi k telefonu Majera."
"Spletl jste si číslo, tady je Liebl."
"Tak promiňte."
hehehe
https://www.facebook.com/photo.php?v...
Ve škole povídá paní učitelka:
"A čím je tvůj tatínek, Jirko?"
"On je pekař." Odvětí Jirka.
"Hmm, to je hezké", na to paní učitelka "a peče nám co?"
A děti odpoví "...chléb!"
"A tvoje maminka je čím, Maruško?" ptá se znovu.
"Sím, ona je zdravotní sestra."
"Aha, vidíte děti - stará se o nemocné. To je krásné povolání!"
"A co ty Honzíku?" ptá se dále.
"Můj tatínek tancuje nahatej v gayklubu." Odpoví Homzík.
"Hmmmm...", povídá paní učitelka a pokračuje "...no, i taková zaměstnání jsou..."
O přestávce přijde za Honzíkem a povídá:
"Honzíku! Opravdu tvůj otec tancuje v tom klubu???"
A Honzík odvětí:
"Neee, on je poslanec, ale my se za to doma všichni stydíme..."
Baví se spolu chlapec a děvče:
- "Víš, že druhý nejlepší způsob, jak dostat holku do postele, je ji rozesmát?"
- "Vážně? A co je ten první?"
- "Použít pořádně velký nůž."
- "Hihi, ty jsi ale vtipný."
- "Rozumná volba."
Po zasněžené Sibiři jedou saně, které pronásleduje smečka vlků.
Na saních je Rus, Američan, Němec a Fin.
Vlci začnou saně dohánět.
Rus vezme Američana. "To máš za kapitalismus!" a vyhodí ho. Vlci amíka sežerou a zase začnou saně dohánět.
Tentokrát Rus vezme Němce. "Prašivej fašisto!" a vyhodí ho. Vlci sežerou i Němce a znovu dohání saně.
Rus vezme Kalašnikov a vlky postřílí.
Fin se ho ptá: "Proč si to neudělal rovnou?!?". Rus vytáhne flašku Vodky a říká: "Pro čtyři málo a samotnýmu mi nechutná."
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1...
Tohle se bude líbit hlavně dětem.
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2...
Chlapík na záchodě tlačí ze všech sil. Jde kolem uklízečka a zdá se jí, že se zbytečně svítí, tak zhasne. V tom se spustí hrozný řev, tak znovu rozsvítí.
„A proč tak řvete??“
„Tfuj, to byl ale blbej fór! Už sem si myslel, že mi vypadly oči!“
Paní učitelka dává dětem otázky:„Děti co to je? Je to černé a uprostřed je díra?“. Hlásí se Pepíček, starý sprosťák.
Učitelka: „Pepíčku, pojď mi to raději nejdřív pošeptat.“
Pepíček jí to pošeptá do ucha a paní učitelka povídá: „Ano, to je v pořádku, to můžeš říct nahlas.“
Pepíček se postaví před třídu a prohlásí: „Není to piča, jak jste si všichni mysleli, ale gramofonová deska.“
"Hele, Pepo, máš rád ošklivý ženský?"
"Samozřejmě, že ne."
"A hele, Pepo, máš rád blbý ženský?"
"Ne, proč?"
"A panovačný hnusný baby máš rád?"
"Ne,jsi blázen? Proč se ptáš?"
"Tak co mi kurva lezeš za mojí starou?!"
Víte jak se teď pozná v Česku optimista ? Věří že budou přespříští volby...
A jak nenapravitelný optimista? Že budou zvolení lepší a čestnější politici, než jsou ti aktuální... ;-)
Si děláš srandu, ale do ODS už zvažují přitáhnout Klause a odhaduju že Gross se co nevidět objeví u Zemanovců. Bude to drsnej podzim... :-)
No v ODS musí mít z toho že dostanou sotva 10% velké (a oprávněné!) obavy. Za rok prohraje ODS i v Praze a poslední zhasne.
Tak jestli si myslí, že s Klausem získají víc, tak asi soudruzi nekde udělali chybu...
Tipovala bych, že vůbec netuší, co se děje v podhradí...
Neřekl bych. Jestli by získali to nevím, ale myslím, že by netratili, stále má hodně příznivců a je to silná osobnost, dokáže strhnout dost lidí.
No moc šancí tomu nedávám, ale jedno se mu musí přiznat, je to jeden ze tří autentických politiků, který tenhle stát po roce 1989 měl.
Jeden už odešel, druhej nám momentálně zasedl celej dvůr a VK si podle mě brousí zuby na Brusel :D
Muž prišiel na návštevu za kamarátom. Ten mal obviazané obidve uši.
"Čo sa ti stalo?"
"Ale, žehlil som a zrazu zazvonil telefón..."
"Jasné, ale čo to druhé ucho?"
"No, musel som predsa zavolať doktora!"
Predám psa. Zje všetko. Najradšej má deti.
"...Saudská Arábie je též plná velbloudů, kteří, jak víte, skladují ve svých hrbech vodu."
"...Není to tuk, pane profesore?"
"Jasně, že jo! Vy už jste cvičení, ale prvákům jsem dneska nadiktoval, že skladují v tom hrbu písek a ti moulové si to hezky napsali..."
Opilec se vpotácí do kostela, vleze do zpovědnice a mlčí.
Kněz zakašle, aby upoutal pozornost, ale nic.
Kněz zabouchá na přepážku a opilec se hned ozve: "Boucháš marně kamaráde, tady taky není hajzlpapír."
Poblíž Ostravy spadlo malé dopravní letadlo typu cessna na hřbitov. Během noci se záchranářům podařilo vyprostit 86 mrtvých. Podle informací, které nám sdělil velitel záchranářů, to ještě není konečné číslo.
Dva zedníci makají na stavbě.
Po osmi hodinách dřiny k nim přijde majitelka stavby a povídá:
Pánové, už tady makáte hezkou dobu, nechtěli byste se trošku posilnit?
Zedníci se zaradují: Tak jo, paninko.
Dobře, chlapi, říká majitelka, tady máte činky.
A ještě jeden k tomu tématický...
Druhá světová válka, horský průsmyk, -20 stupňů Celsia. Na tanku spadne pás. Vojáci se snaží nasadit ten pás zpátky a když se s tím mrdají už asi dvě hodiny, zjeví se jim víla v průsvitném rouchu a dá se s nimi do řeči:
„No, jak se vám daří, chlapci?“
„Ále, ani se neptej… mrdáme se tady dvě hodiny s tím zasraným pásem a ne a ne ho nasadit…“
Víla se jich ptá: „A nechcete pořádnou mrdačku?“
Vojáci, nadržení jako stepní kozy, se okamžitě shodnou na kladné odpovědi a křičí: „Ano! Ano! Ano!“
A tak jim víla převalila tank do příkopu…
On: Poslouchej, nevyspala by ses se mnou za dvacku?
Ona: Ne, taková já opravdu nejsem..
On: Prosím; ale já ty prachy vážně potřebuji!
On: A vyspala by ses s chlapem za milion?
Ona: Noo, milion je hodně peněz, tak to asi jo.
On: A vyspala by ses se mnou za tisícovku?
Ona: No dovol, copak jsem nějaká kurva?
On: Počkej, to už jsme vyřešili, teď se bavíme o ceně...
Před kostelem sedí dva žebráci. Jeden má na krku přívěsek s křížkem, druhý má přívěsek s Davidovou hvězdou. Lidé začali vycházet z kostela, a klobouk toho s křížkem se začal potěšitelně naplňovat. Nakonec vyšel farář a povídá tomu s hvězdou: "Vidíte, vidíte, proč se nejdete raději posadit před synagogu?"
Když se vzdálil, povídá ten s hvězdou tomu s křížkem: "Tak to viděj Kohn. Tihle by nás chtěli učit marketing."