Prosím poraďte mi, chci si koupit kolo tak za 100.000Kč
Kup si babetu od Petra Zvěřiny
Hele, a nešetříš nějak moc...? S těmi Tvými 11 mega můžeš pomalu mít Ruské kolo z Prátru...;-)
Já mam KTM Speedmachine za 129990. Maj ho na www.cykloexpert.cz
Né, já to nechcu pro sebe, já to chcu pro Roba aby měl na čem do práce.
kup mu kolo do práce za 100 tísíc a za chvíli mu ho ukradnou. Malá rada kup mu k tomu co nejlepší zámek
No pozor, i já potřebuju jezdit do práce. Jedno kolo nebo dvě, to už máš fuk, mám ti tu nechat mail?
:-)
Na plečce za sto litrů může Rob jezdit tak okopávat řepu. Jinak silně out!
Spešl pro tebe: Origoš Ukrajina, nejetá (aby Rob věděl ...)
V německém BIKE jsou pravidelně testy a většina se jich tam týká této cenové kategorie (nad 3 tis EUR). Hvězdičkami je tam posuzována vhodnost pro závody, túry atd. Ale, že by tam byla vhodnost pro ježdění do práce to nepamatuji.
Doporučuju HPVelotechnik Speedmachine (www.hpvelotechnik.de), a krádeží se není třeba tolik bát, málokdo s tím umí odjet a nikdo to neumí prodat.
...to bych si nekoupil, nekdo me z toho srazí, kolo ukradne...huba rozbitá, kolo v prdeli, to se nevyplatí, do 50 000, výš je to vyhazování peněz
Když ho dostaneš od hodnýho dárce, warum nicht? A pozor! Já jsem si řekla jako první !!! :-)))
...i na závody se nevyplatí kolo za 100 000, odrovnas ho stejne jak kolo za 50 000
Jen takový povzdech...
Merida Mission Carbon Team '06.
Cena kolem 119k Kč...
Za tyhle peníze (+ 100 tisíc k tomu) bych si sám sestavil ten můj velký sen na foxu a devítce sramu...a asi bych se na něj jenom díval, abych ho ani neškrábnul.
Jednou se mi to určitě povede :-)
Za sto tisíc nic trochu slušnýho neseženeš. Aspoň sto deset - nejobyčejnější kolo do práce. Značka nic zvláštního, vzhled taky ne. Ale aspoň ho nikdo neukradne.
www.bikesportchrudim.cz/index.php?page=kolashow&id=374
Taková Ukrajina, no. :')
Cos mu to poradil, dyk to nemá ani torpédo. :-(((
Když na tom chce šetřit, tak musí torpédo oželet. Ale zas to má blátníky a dokonce i nosič. Jinak je to šunka. Třeba by mu udělali cenu, když by hezky škemral. :')
:-)))))))) Jo, ten nosič je dobrej, na ten se mu vejde motyčka a gumáky. Ale vykrvácí na značkovejch gumicukách. :-)
Hele Vladko, tos v tý vile musel úplně zblbnoutne?.Kolo za 100000,-, když na něm musíš šlapat jako na tom kole za 10 000,-??? To je fór!!! Myslím že na to ježdění do toho luxusního bytu a s tím drahým bourákem, cos dostal, žádný kolo nepotřebuješ. Na kole se musí šlapat a to ty už ted´nemusíš. Ty už taková mediální šlapka tak trochu jseš. Kola jsou pro obyčejný lidi.....a kola za 100 000 pro vejtahy. Jak jsem řek - i za 100000 ,- to nejezdí samo a furt se na něm šlape jako na tom za 10000,-.
Třeba ho chce vozit na střeše toho bouráku, na něm by kolo za 10 000 asi nevypadalo dobře.
Tak to nejakej ten z těch soutěží v televizi? To jsem nepochopil. Považuji za normalní chtít kolo za 100 tis. znám dost lidí co takové kolo mají a vědí na co ho mají. Takže bych to nějak apriori neodsuzoval, ale teď vidím, že to byla jen taková provokace. Pro mne ta otázka zní jinak - chtít nebo nechtít fulla, je to kolo pro mne?
docela obyčejný snobství. A nebo, v tomto případě, to někdo nemá v hlavě v pořádku. Chtít radu při nákupu kola za 100000 ??? Hahaha
...víš jakej je hlavní rozdíl mezi kolem za 100 a kolem za 50?.........cena (a to už se vyplatí...)
Jen takové, které bych obratem prodala za 120 tisíc, koupila ojetý vůz i s benzínem a odjela k moři.Ještě by mi zbylo na bublifuk
mozna, ze s tou karou za 20k bys nedojela ani k nejblizsi pumpe 8(
To bys kolo vyměnila za auto??? Bože, holka... Já to udělal přesně obráceně :-)
A s bublifukama si už nehraju.
Airline, to ale o hodně přicházíš - právě teď si s bublifukem užiješ víc legrace než v dětství :o)))
souhlas
synator mi furt nadava, ze mu jeho bublifuk kradu, kdyz ten muj je uz prazdny ... :-)
Hele a co tohle? Dám Ti ho se slevou, takže pro tebe 119 999 kč.
http://www.blesitrh.cz/bazar-inzerat.php?id=6859
A kdyby nechtěl slevu, tak si jich může koupit 62,5 a má vystaráno s náhradními díly.
A to se vyplatí... :o)))
No, mě by se to vyplatilo zcela určitě. :-)))