Nás dneska sluníčko vytáhlo poprvé s vnukem na pískoviště. Děda na sluníčku na lavičce skoro usnul, já běhala za vnoučkem, kterého ještě bábovky moc neberou, za to otrhal spoustu sedmikrásek na trávníku a sebral kdejaký vajgl. Nakonec byl úplně fascinován vrtulníkem, který nad námi několikrát přeletěl. Po jeho posledním přeletu už jen chodil, koukal do nebe a mával rukama na znamení zmaru ("už není, uletěl").
No já jsem z dnešního počasí naprosto nadšený! V Táboře jsem si všimnul, že holky už nosej kraťásky. Úplně kraťounký kraťásky,že jim končej úplně nahóře! :-)
(no samozřejmě jsem se vždycky hned otočil na druhou stranu :-) )
hele, a nebylo v zimě líp? to sice padalo to bílé mokré svinstvo, ale sluníčko občas svítilo, ne? :)
bile MOKRE svinstvo? Proc mokre? Kdyz je -10, mokre to neni.
mokre to je, když ti to napadá za krk nebo do sandálů. a to naštve :-)
Limec si utahnes.
Sandaly? Do tech mi tedy snih pada opravdu jen hooooodne vyjimecne. Docela se snazim si klouby chranit.
na tričku si ho právě ani moc neutáhneš.
a do sandálů se případně dají dát pořádné termofusekle, tak do -20, a je to skoro v cajku.
řeším to způsobem napadá-vyteče
Tricko a snih - tuhle kombinaci tak maximalne, kdyz stahuji pred barakem lyze.
Jestli nekomu vyhovuje dlouhodobejsi pobyt v sandalech a tricku v padajicim snehu, prijde mi divne, ze by ho rozhodilo par vlocek za krkem.
to byla reakce na to MOKRE svinstvo :-)))
já mám jinak sníh strašně rád, báječně se na něm jezdí na kole i chodí. krásně křupe.
to spíš druhé rozhazuje, když mě v zimě potkávají v kraťasích a tričku třeba v - 10, ideálně se zmrzlinou v ruce (aby ta provokace vyšla naplno)
Tak to se přesuň do jiného "radování se"!!!
I. varování :o)))
už je tu radování z deště? :-)
a kolik těch varování je? :-)
Radování z deště tady ještě není - původně jsem takové téma chtěla založit minulý týden, ale než jsem se k tomu dostala, přišla povodeň...
Varování je jen jedno, pak se maže :o)))
A ber to jako plus - v radování se ze sněhu se maže rovnou a bez varování :o)))