Ahoj,
tak kdo z vás by se zase v sobotu doma nudil, je tu ještě jedna předvánoční cyklojízda.
KDY: v sobotu 17.12.2005
SRAZ: (opět) v 11,00 a (opět) pod železničním mostem na Výtoni
TRASA - tentokrát zůstaneme v Praze: Výtoň - Smíchov - zahrada Kinských - Strahov (pokud se trefíme na vyhlídkovou cestu) - Ladronka - obora Hvězda - Libocký rybník zvaný "Libočák" - Šárka - možná hospoda u koupaliště - Hanspaulka - opět hospoda - Baba.
Dále dle času, chuti a pod. buď sjezd na metro Dejvická nebo ještě okruh Dolní Šárka - Lysolaje - Císařský ostrov s občerstvením "U koní" - Stromovka - Letná - Hradčanská.
DÉLKA: něco mezi nulou a nekonečnem - prostě necháme se překvapit.
Rozhodně neuškodí vzít si do kapsy kousek cukroví a vaječný koňak.
V sobotu má sice sněžit, ale akce se ruší jen pokud denní teplota klesne pod -7°C.
Jaká je Tvoje vazba na teplotu pod mínus sedm? To se přestaneš hýbat nebo co??? :-)
No pod -7°C už moc stydne vzduch v plicích a omrzá pusa.
To pak opravdu vyjíždím jen za slunečného dne a poměrně na krátko.
Ale v sobotu pojedu tak jako tak. Ono zase až tak vymrzlo nebude :o)))
A co když já budu mnět doma -5 a přijedu na místo a tam bude oněch sedm.
Neboj, já rozhodně jedu, protože předpověď nehovoří o nižší teplotě. A když tak mám mobil 731/546154 - můžeš cinknout :o)))
Vzhledem k tomu, ze mam tenhle mesic najeto 30km, tak se urcite hlasim :)
Super, možná se ti podaří najet dalších 30km :o)))
Ted jeste nekde sehnat tech cca 950 zbyvajicich a budu happy..
Jinak je skoda, ze to nebude nekde v terenu.. vcera jsem totiz vyzkousela svoje nove pneumatiky (wtb veloci raptor) na modranske stezce a na asfalt se to vylozene NEHODI .. snad bude snezit (a nebude ledovka)
Já bych jel jen kdybych to neměl k vám takovejch 150Km.Jedině že bych vyrazil o něco dřív.Ale já si to nechám na ty Novohradky.Tak si to hlavně užíte a pak napište jaký to bylo brrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Co je to pro chlapa 150 km :o)))
Ale když tak si na tebe alespoň vzpomeneme až se budeme kochat na některé z vyhlídek pohledem na zimní Prahu :o)))
Jestli budete fotit, dejte to k wewerce na web, ať se večer potěším.
Hlavně něco z toho, jak to wewerce nejde na tom asfaltu a může být i nějaký detail cukrovíčka :-)
To Airlin: i já už mám web - www.vrstevnice.com.
Zatím jen začátek, ale zítra tam už snad překlopím, co jsem zatím vytvořila.
To wewerka: neboj jen o asfaltu to nebude. Ve Hvězdě i na Hanspaulce si trošku užiješ terénku a Ladronku můžeš přejet vedle cesty po trávníku. Nebo je tam takový písečkový pruh pro chodce.
Zatím je nás 5 = mírný počet, takže to pofrčí a můžem i častěji zastavit na čajíček.
Moc hezký obrázek...
V sobotu budu na startu.
Super, budeme se těšit.
Netroufám se teď přihlásit napevno, pořád nevím, jestli nebudu mít nějakou domácí povinnost.
Nicméně pro jistotu - "pod železničním mostem" myslíš na té straně u té historické celnice, jak je zastávka tramvají?
Správně Airline - dole na náplavce.
S Pipni jsi to teda moc nevyhrala... no uvidis casem :)
Teda wewerko, před tebou se také nic neutají.
No, já jak jsem se tak poptávala a pobrouzdávala jsem, tak jsem se do toho tak zamotala, že jsem si nakonec nechala poradit od kolegy, který má pipni už dva roky a je spokojen. Místa je tam k dispozici dost a cenově je to zanedbatelné.
Uvidíme. Prostě plavu...
Zní to lákavě, a pokud to stihnu, tak se přidám. Ráno musím stinout nakoupit dárků jak pro armádu a ve 15:00 bych měl odjet na jinou akci. Ale snad se tam malá projížďka vejde
Když se chce, tak se stihne všechno.
Navíc v Tescu mají přes noc, tak není problém.
Když tak si na mě napiš mobil 731/546154 a můžeš se přidat i cestou.
Fuj, to jsem to ale napsala stroze - až bych se sama sebe zalekla :o)))
Počasí asi zítra nebude nic moc, ale já jsem zatím rozhodnuta vyjet. Nejsem z cukru a přiznám se, že v tomhle vlhku se mi dýchá velmi dobře.
A navíc - všude bude liduprázdno!!!
Kdo budete mít pochybnosti, můžete mě zítra kontaktovat na mobil 731/546154.
Vzpomenu si na vás, mám povinnosti.
My na tebe také :o)))
Radko, v obrázkové předpovědi na sobotu vidím mráček, sluníčko, vločky a - 1. Co chtít víc 17.12.!!
...moje řeč...
No ten vetricek nevypada moc hezky :(( snad se do zitra trosku umirni.. a snezit by mohlo
Tak venku to vypada dobre :) uz se tesim :)
Přeji at vám to vyjde.
Nestíhám nestačím....užijte si to...
Tak jsem doma. Společnost byla znamenitá, trasa přiměřená, počasí vyšlo.
Myslel jsem na vás a to tak, že moc! Kdo všechno jel? Dejte nějaké podrobnosti...
Fotky jsou k dispozici na stare zname (a docasne) adrese:
http://www.ok.cz/wewerka/sternberk/1712wewerka/
Pokud jsem nekoho spatne pojmenovala, ozvete se a ja to opravim.
Fotky jsou hezký, samí sympaťáci, i přes to počasí to určitě byla skvělá jízda.
Byla to naprosto idealni jizda... Svitilo slunicko, vitr nefoukal, nepichla jsem a vubec nikdo nespadl :)))
Skoda, ze jsi se nezucastnil. Mohl jsi dostat velice dobroucky vajecnak (a ted si nevymyslim :)).
To víš, že lituju (ani ne tak toho ajráku jako té akce samotné), ale já měl pro sebe jen tři hodiny po ránu, pak už jsem musel dělat.
Na ty tři hodiny jsem vyjel a vrátil jsem se obalený jako sněhulák, ale i tak to bylo dobrý.
Ahoj,
tak konečně jsem dorazila k počítači.
Jsem ráda, že se vám výlet líbil - jen škoda, že jsme díky tomu sněhu nestihli i tu Šárku, ale holt někdy příště.
wewerko a k fotkám jen drobnůstka - Zbyněk je Ctibor.
A Markétě obrubníček vyřídím - ani jsem se nestihla kouknout, co má za pneumatiky, že se pořád tak válela po zemi :o)))
P.S.
zatím mám problémy s registrací - oznámilo mi to, že můj mejl je již registrovaný, tak nevím, nevím. Vyžádala jsem si mejl a čekám, co mi přijde...
Možná, radko, nevíš, že Zbyněk v češtině je Ctibor ve staroslověnštině...takže wewerka to bude mít OK :-)
Tak jsem zase chytřejší, nicméně u Ctiobra by to asi neobstálo :o)))
...pardon, u Ctibora...
.