Termín: 25.05.2013
Místo: Praha, Park Folimamka pod Nuselským mostem
Srdečně Vás zvu na Galasovu cyklojízdu č.104 s názvem "" která se koná dne 25.05.2013(Sobota)
Sraz v 10:00 hodin v parku Folimanka(pod Nuselským mostem) Odjezd v 10:30 hodin
Trasa: Folimanka, Výtoň, Žluté lázně, Barandovský most, Maringotka u Shreka, Lahovický rybník, Lahovice - přívoz, Modřany -…
jsem zvedavy na pocasi rad bych se vykoupal a na majovou veselici
Vláďo, ty Záhořany jsou tam nějak navíc, ne?
To je jen kousek a maj.tam koutske pivo a je dobry
a rozklepané řízky tuhé jak podrážka
A to myslis kde u vendise nebo zahorany martine kubiku
Jsem zvedavy na.majovoiu veselice s bude privitani mistostarostou filipem ranosem
Ty musíš Martine každýho, kdo se ti nelíbí, pomlouvat.
Ale věř, od té doby, co na Galasovy jízdy nejezdíš, se jejich úroveň prudce zvýšila.
Je taky otázka, zda myslíte tutéž hospodu v Záhořanech. Možná jich je tam víc.(Já nevím). Případně i její kvalita se mohla změnit od té doby, co jsi tam nebyl.(A to oběma směry.)
A ještě jedno tajemství. To, že jdeš s někým do hospody, ještě neznamená, že si tam musíš dát něco k jídlu, respektive že když si ostatní něco dávají, ty musíš udělat totéž.
Jestli mi selžou plány na tuto sobotu tak jedu taky.Cca5týdnů nazpět jsme tě minuli popelářským autem v serpentinách od Bohnic do Troje seděl si na kole jak zařezaný jak jsme tě míjeli to si se bál?Něco pro tebe a ostatní co jezdí bez helmy.Poslední věta před smrtí a nasednutí na kolo zní.Na co helmu ,vždyt je to jen kousek.
Diky rosto stoural vzdy zustane stouralem to uz se nezmeni
Mohl by se změnit, ale musel by sám chtít, což je problém.
Ty tvé jízdy jsou o ničem jezdíš vesměs to samé každý rok a když jsem ti tenkrát říkal proč to neuděláš třeba z Prahy na východ si mi odpověděl, že to tam neznáš.Z tebe nikdy pořádný cyklista nebude jezdíš si po městě občas vyjedeš kousek za Prahu,dosti lidí se mi ptalo na tvé jízdy z kruhu přátel tak jsem jim řekl, že s tebou pojedou max1 a víckrát ne,proč myslíš,že už s tebou nejezdíme třeba Martin,Karel,Verča atd.?Protože si radši vyjedem do přírody než jezdit po Praze.
Tak pro lidi, kteří honí kilometry to opravdu není. Ale to jsou většinou lidi, kteří jsou ještě méně cyklisti než Vláďa.
Zahoranech bude pausa. Pouze na drink
Jidlo si dam az vcili
http://www.zahorany.wu.cz/ v této hospodě jsem tenkrát byl s Vladěnou
Tak uz se to pomalu blizi
Cestou se stavime na vytoni maj tam pujcovnu kolobezek
Pravděpodobně se připojím až u nájezdu na Barranďák kolem 11. hodiny. Přijedu z domova po A22.
Ok diky
Mě můžeš čekat taky, na desátou ve folimance.
Diky pocitam s tebou
Tak uz zitra se to blizi od 10.00
Ucast byla 7 lidi pocasi moc nepralo videli jsme.na vytoni pujcovnu koobezek ale meli zavreno. Posedeli jsme maringotka u shreka a cukrarna snidejte sampanske v modranech.prevoz.privozem trochu jsme zmenily trasu pres modranskou rokli a libus a v cili u vendise prijemna obsluha a vyborne jidlo pekny program pro deti i dspele privitani mistostarostou filipem ranosem krasne koncerty i pres neprizen pocasi velmi vydarena akce fotky brzy budou
tak tady je odkaz na foto gc 104
tak tady je odkaz na foto gc 104
http://s1276.photobucket.com/user/galas5...