Ahoj, zdravím všechny cyklisty.Potřeboval bych poradit, kde se dají koupit nebo objednat plastové klipsy na dlouhé nohavice.Kalhoty mám volnější a občas se umažou od řeťezu. Ve svém okolí(písecko) je nemůžu nikde sehnat. Dík.
Plastové? Já používám nerezové či chromované kovové, zakoupené před lety v NDR.
Je také možno bez problémů používat klasické kolíčky na prádlo
Já jsem taky "klamérkový" jezdec :-)
Netušil jsem, že to existuje, ani teď nevím, jak to vypadá. Já používám širokou plátěnou gumu (jako bývá třeba na nohavicích některých tepláků) se suchými zipy na koncích. Neškrtí , je lehká, snadno se sundá a strčí do kapsy, na noze skoro není vidět, pokud se použije správná barva. Funguje velice spolehlivě.
Jirko,díky je to dobrý nápad,vyzkouším. Ty plastové si koupil kamarád asi před rokem. Je to taková obroučka z plastu, pružná, lehká, celkem příjemná na nošení. ta tvoje ale bude asi lepší.
a ja zas pouzivam jenom suchy zip bez gumy-vhodnym posunutim obou casti si nastavim delku a jen pak spojim...
Aj tak sa dá. Když ztratím tu gumu nebo ju nemůžu najít, dělám to taky tak. Pokud najdu ten zip. Pak ještě stará tkanička zavázaná na vnější straně nohy nebo cyklogumicuk nadvakrát (mám tenký nohy).