Mám LAKE.
Přesně tyhle: http://www.bike-net.cz/detail/cyklisticke...
Jezdím s nima po celý rok a jsme naprosto spokojený. Nechci jiné boty na kolo. Maximálně ve všem vyhovují.
Díky za tip. Bohužel maj už jen velikost 45 a já jsem 41 :(
tak to máš blbý :-(
Oni už se nedělaj. Respective je sem nikdo nedováží. A ten novej tip "sandálů" už nejsou sandály, ale zavřený boty s několika malinkýma otvorama. Já jedny používám a druhý nakoupil do zásoby, protože nevím, co bych jinak dělal, kdyby se rozbily...
Mam Shimano SH-SD66 skoro 2 roky. Chtel jsem Lake jako ma Jurimir, ale model z roku 2008 byl v roce 2011 uz nesehnatelny a verzi s pevnou spickou jsem rozhodne nechtel. Do te doby jsem jezdil skoro porad v obycejnych sandalech, takze kdyz jsem zacal uvazovat o SPD, musely to byt sandaly a to pokud mozno opravdove, ne jenom bota s nekolika vetracimi otvory... v cemz je SD66 dost kompromis.
Prvni testovaci jizda nedopadla moc dobre, kupodivu nebyl hlavni problem ze poprve s SPD (to se vymstilo az pozdeji), ale po kratke projizdce jsem mel nart rozedreny do krve. Bylo to zrovna pred K24, takze jsem zas namontoval obycejne pedaly a jel ve vyzkousenych sandalech, u kterych nastesti pasky vysly mimo odrena mista.
Po nejaky dobe jsem dal SPD sandalum druhou sanci, nejdriv jsem je vozil jen s ponozkama (v lete utrpeni) a po nekolika tydnech uz slo jezdit i bez ponozek. Zrejme se boty trochu prizpusobily.
Kdyz jsem si na ne zvyknul, tak jsem naprosto spokojeny. V loni jsem v nich treba behem K24 najezdil petset km, takze to rozhodne nemusi byt jen na cestu ke koupalisti nebo hospode, jak jsem nekde cetl. :)
Pozitiva tu uz na ruznych mistech mockrat vyjmenoval Jurimir. Pro me je negativum, ze trochu cvakaji na betonu a dlazbe, na to, ze jde o sandaly, jsou taky necekane tezke, celkem pochopitelne nejsou to prave, pokud venku mrzne. Jinak ale asi prevladaji ty pozitiva... :D