Termín: 03.04.2013
Místo: Brno, Integrovaná stř. škola automobilní ISŠA, Křižíkova 17
Opravy pohonného systému, brzd a centrování kola jsou náplní druhého bloku mechaniky. Správné nastavení ráfkových i kotoučových brzd je mravenčí práce, ale snaha se vyplatí. Přestože hydraulické koutoučové brzdy obestírá nejeden mýtus, ukážeme vám, že ani laik se s mnoha úkony nemusí obtěžovat…
Jsou to takové ty základní úkony, ale kdyby mi je někdo ukázal v roce 2003, kdy jsem začal intenzívně jezdit, nemusel bych často postupovat metodou pokus - omyl. Nelze jinak, než doporučit.
Apropó - ten kurs je grátis nebo se platí?
platí
http://www.v-tour.cz/alpsky-klub-brno/bikeskola...
16 stovek
a tady reklama zadarmo ;-)
16 kil za to, že tě někdo naučí to, co mi táta ukázal za půl dne v deseti letech?
Začínám mít čím dál intensivnější pocit, že jsem blbej, když nepořádám kursy na věci, který mi přijdou triviální a že je musí umět každej.
dnes je populární dělat kurzy na všechno, vaření, sex...prostě všechno
hmmm, nechám si to projít hlavou. Je fakt, že kursy vegetariánskýho vařen bych zvládal, kursy pletení košů apod. taky. Kursy pečení chleba, kursy oprav kola, kursy většiny základních řemeslných činností v domácnosti, kursy jízdy na lehokole, magicwheel, kursy sexu by mě ale asi bavily nejvíc :-D :-D
Svoje dovednosti asi asi nevyužiješ, je to všechno příliš "odborný". lidi se dneska chtěj nechat školit v jednoduchých věcech. Co takhle kurz chůze, kurz spaní, nebo kurz sledování televize ...
To by mohlo prorazit, jak to tak sleduju :o(
No co, když to lidi chtějí a mají dojem, že to potřebují a bez toho být nemůžou, tak proč jim to nedat a taky na tom dobře vydělat.