Ahoj lidičky,
můžete mi sdělit vaše typy, postřehy, poznámky?
Rád bych si udělal radost a koupil si novou vidlici. Nakonec jsem se rozhodl pro Marzocchi - v tom mám už jasno, ale teď kterou. Mám Meridu spec. ed. 04 a teď řeším zdvih (chtěl bych min. 100 mm), S nebo BEZ zavírání, model 05 nebo 06 (?) a to vše s ohledem na cenu, max. 8500
Rozhodně doporučuji se zamykáním.
s nutností zamykání tak úplně nesouhlasím. spíš bych doporučil s ovládáním kompresního tlumiče, tedy manitou s TPC ale newman už má ve značce jasno takže...:-/
U marcoši (ta na rozdíl od tvrdého sentůra funguje) bys ten zámek asi už využil.
Newmane - neměl bys dvojnásobnou radost, kdybys koupil dvě a jednu mi věnoval? :-)
Zdravím tě Airline,
budou Vánoce, porozmýšlím, ale moc s tím nepočítej ... :-) jsem toho názoru, že ať koupím od téhle značky cokoli, tak neprohloupím.
Nezavrhuj Suntour. Za tuhle cenu skutečně můžete mít ty vidle dvě a opravdu funkční :-) Mewman neušetří ale udělá radost oběma.
Pro newmana doporučím. Nedej na řeči a pověsti a zkus si hlavně maximum konkurenčních vidlic jízdou. Máš velký výběr.
taky si myslím, že by bylo dobré toho odzkoušet co nejvíc, to je ale problém. Suntour nezavrhuju, jen si myslím, že to není taková kvalita jako bomber
Materiálově je Suntour ještě lepší kvalita než Bomber, chybí hlavně funkce.
Newmane - a nechceš raději tu svou sentůrku "prohnat" přes Milanův tuning? Nedávno tu byl v jiné diskuzi na jeho práci zase velice dobrý ohlas. Já ještě chvíli počkám - trochu víc zpohodlním, popř. zhubnu - a pak se na něj obrátím.
Tohle jsem si schovával pro tebe jako další možnost. Třeba by pro tebe zbyla ta původní newmanova vidle jako dárek od něho:-) To už máme tři funkční vidle na obzoru.
tak pánové, teď jsem vážně na vážkách ... Musím to promyslet, pokud by se s tou mojí vidlí dalo něco dělat a já bych ušetřil skoro 9000 bylo by to super. Nic nehoří, spíš jsem si chtěl udělat radost. Musím to promyslet, zatím děkuju za Vaše postřehy.