Ahoj, omlouvám se všem, určitě se o tom tady už psalo, ale nemám čas to tu procházet (jsem v práci). Chtěl bych si udělat radost k Vánocům a koupit si computer tak 1000-1500 Kč. Co by měl computer v téhle cenové kategorii umět, jaké jsou dobré značky, co byste mi mohli doporučit? Díky všem.
Luboshak
Za tuhle cenu nemůžeš očekávat výškoměrné funkce, takže "jen" ty klasické: rychlosti, ujeté vzdálenosti, dobu otáčení kola, stopky, v téhle ceně obvykle už pro dva průměry kol.
Doporučuji značku VDO, konkrétně něco z těch nových bezdrátových digitálních přístrojů, hodně je sleduji a hodně se mi pozdávají.
Kdyby pro mě někdo měl vyrobit osobní měřák, tak bych tam chtěl pouze: dva obvody kol, ujeté kilometry denní - turnusové - celkové, průměrnou rychlost, nastoupané metry a teploměr (teplota mě dost zajímá - něco jiného je jet při "normální" a při + 49 st. C na asfaltu). Provedení - digitální bezdrát. Nic jiného mě vpodstatě nezajímá.
Tak šťastnou ruku při výběru :-)
Díky za odpověď. Jsme na tom úplně stejně co se týká funkcí 'vysněného' přístroje. No nic, mrknu na VDO.
Jednoznačne VDO,mam starší CATAYE Mity 3,keď som ho kúpil bol uplne zblbnuty musely mi ho opraviť.Teraz síce fachčí ale ten prvý dojem-nic moc.A to nehovorím o tých cenách nahr. dielov (kabeláž 550 SK) nový komplet stál 750 v 98-om. Takže VDO!