Ahoj lidi,
nemate nekdo zkusenost se zvysenim zdvihu pomoci podlozek na "Rebine" Race, z 85 na 100 mm? Da se to zvladnout doma, nebo me ceka cesta do servisu? Z manualu na rockshox.com jsem totiz jelen :)
Jestli to je Tvůj první upgrejd vidlice (ve smyslu žes ji ještě neměl doma rozebranou), tak bych to raději dal do servisu nebo to udělal s někým, kdo to už viděl rozebrané, aby ses někde nezasek.
A jestli Tě to uklidní, já jsem jelen z jakkéhokoliv manuálu...teď v sobotu mě vytočil i návod na novou rychlovarnou konvici :-)
To ty návody nesmíš poslouchat doslova... To by ses pak mohl dozvědět, že ta věc se vlastně ani nesmí používat...;-)
No, dik. Navodu bych mozna i rozumnel, ale spis mam hruzu z te fury soucastek, co bych musel rozebrat. Navic bez originalniho naradi... Stejne bych tu odvahu asi nesebral a selkazdopadne do servisu. To kolo mam dneska 3. den, funglovka, do pruzin a spol. se vrham ochotne, ale tohle je silnejsi kafe.
U pružinových verzí není problém s rozebíráním a není snad co zkazit. Přehazují se podložky na spodním dříku u negativní pružinky a vkládají se nad horní pružinu.
U vzduchových verzí to bývá jenom distanční podložka pod negativní pružinkou. U těchto verzí se musí dát pozor. Rozhodně vypustit tlak a potom je třeba doplnit mazíní ve vzduchové patroně. Je tam malé množství a bývá to alespoň u RS speciál.(Red run)