Ahoj. Chtěl bych si doplnit přehled a přečíst něco od Stephena Kinga. Ještě ho neznám. V knihovně toho byla taková řada, že jsem si nedokázal vybrat. Chtěl bych jeden příběh, ne povídky a ne ságu na díly. A jedno jestli to bude tenčí nebo tlustý (předpokládám že hustý). Něco co by člověk přečetl a věděl, jak píše Stephen King. Prosím poraďte. Díky.
doma máme ty staré, Prokletí Salemu, Nebezpečné věci, to jsem dokonce četla, Misery, Osvícení, to je oblíbená kniha mého muže. Ty nové už nekupujeme a zdaleka jsem všechny, které doma máme nečetla. Ani ve čtečce žádnou nemám, ale kdo ví, třeba se k nim vrátím.
osobně na nejvyšší příčce toho co jsem od Kinga četl je To a na druhém místě hned za tím Svědectví. Třetí příčku má jistou Talisman, ale pak už jsem přestal dělat hitparádu a četl jsem od Kinga co bylo k sehnání. Teď mám rozečteno Dallas 63 a to mi přijde jako moc fajn napsaný příběh. :-)
Sága na díly jako ja Temná věž to je moc fajn na delší dovolenou :-)
DOporučuju totéž co kolega orwell.
To a na druhý příčce Svědectví.
Je to skvěle napsané (četl jsme od něj minimálně deset knih), ale upřímně řečeno už ho nečtu a nechci číst. Prostě už nějaké roky nečtu horory.
Děkuju za názor, něco z toho zkusím a napíšu jak mi to chutnalo. Nejde mi o horor jako takový, ale četl jsem o autorovi odbornou pochvalu, která se týkala stavby příběhu, způsobu vyprávění, tak se na to chci podívat. Díky.
Poslední co jsem od Stephena Kinga četl byl Dallas 63 a předtím Kupole. Hororově už mi to nepřipadalo ani trochu ale moc dobře se to čtlo :-)