…čekám kdy konečně přijde jaro. Jo, ještě dlouho si počkám, nemám rád zimu a chladno a ani mi nedělá dobře. Sedím tu jak pecka, prohlížím videa na youtubku a sním. Ty myšlenky co se mi honí hlavou… skoro mi dělají větr, kterej proudí z uší ven. Doufám že letošní rok nebude tak marnej jak loňskej.…
Na zoufání je vždycky času dost,a když je tolik času na koukání a čtení, nebylo by marné si přečíst i blog, jeden odstavec s háčky, druhý bez. Přiznám se, že jsem už asi také "divná" protože hned na začátku, jak je zmíněno kolo jsem zpočátku četla nové koleno
:-) jo, asi pozůstatek po narkoze :-)
Ale trochu vážně, je hezké se na něco těšit a na jarní výlety obzvlášť a v podstatě je jedno, jestli člověk jede sám nebo se skupinou. Ono je dost těžké někoho k sobě najít, jeden jede moc rychle, další pomalu, další nejezdí po silnici, jiný zase v lese, když jede chlap se ženskou, okolí si myslí kdoví co? Přeji, aby ten první vytoužený výlet stál za napsání blogu.
Omlufám se za sfuj ne dobrá češtin ;) Přiznám se, že v češtině nejsem nijak moc zvlášť silný v kramflecích. Budiž mi však útěchou, že jsou mnozí na tom mnohem a mnohem hůř. Dokud to po mě jde ještě přečíst, tak se to dá.. ;) Příště... (doufám že tady ještě budete- narážka na reklamu) si na blog vyčlením více času, budu psát pomaleji a doufám že s menším počtem chyb :)
Neříkej si budiž mi útěchou, že jsou mnozí na tom mnohem a mnohem hůř. Říkej si budiž mi ostudou, že mnozí jsou na tom mnohem a mnohem lépe.
Ať si řiká kdo chce co chce, ale cyklistika je nejhezčí, nejlevnější a nejkompaktnější sport.
To myslíš jistě v žertu, že? Protože ani jedno toto tvrzení neplatí. A pro sportovní cyklistiku už vůbec ne.
tu bys měl znát je od vás, Rakovnický potok před Rakovníkem, v nohách jsmě měly 80 km a už se smrákalo, do Zbečna jsme dojely po tmě.
Ty máš tedy postřeh, toho jsem si nikdy nevšimla, že tam jsem vidět _-)
Chlapi mají na hledání ženských siluet extra vyvinuté mozkové buňky, to nevíš?
Hmm, můj kamarád Káro to tak má zase s hospodama. Ať jsme kde jsme, vždycky majde tu nejbližší otevřenou a nejratší cestu k ní.
Jinak u nás už provádí jaro agitku. Sních skoro pryč, slunce 6 celsia, už by to šlo!