Bikeři mám zálusk na nový kolečko a nevím jaký si vybrat. Chci karbonový a s výbavou aby nebylo těžký. Měřím 172cm a vážím to co pod metr. Chtěla bych červený nebo bílý, líbí se mi kolo od Authoru jménem Modus, ale ne barevně a proto se ptám vás lidiček co kolům hodně rozumíte jaké si mám vybrat. Výherci s nejlepší nabídkou věnuji malou pozornost v podobě společnýho výletíku a pívínka v okolí Brna.
Kup si Moduse a já ti poradím dobrýho lakýru
Díky, ale to mi nepřipadá jako dobrý nápad. Je to investice navíc. Mám možnost koupit vyšší model authoru jménem Revolt, je sice o pár set dražší než je rozpočet, ale prý lepší v komponentech.
Jenže zas ta barva a prý by mi to nemuselo být velikostně, jedná se o http://aukro.cz/author-revolt-2012-19-mtb-xc-k...
edit - překouk jsem se
(pro vysvětlení - chtěl jsem dát odkaz na podobné, krapet levnější, ale až pak jsem si všimnul, že je to 29")
29 velký kolo je prý na mě taky dobrý, ale ceny jsou vysoký.
Tak v tom případě ještě jednou
http://www.cyklo-obchod.cz/?p=productsMore&...
Mají tam snad dokonce tři velikosti, ale asi to bude na tlf.dotaz. Určitě by ale stálo za to si k nim udělat výlet a kolo na místě ozkoušet. Na 172 cm výšky se mi to zdá jako děsnej kombajn. Ale asi záleží na způsobu užití.
Zkus tady oslovit Mloka, co vím, tak to snad taky není žádný Golem a jezdí na 29".
To není dobrý, kámoša mi poslala link na tohle kolo- http://www.polygonbike.cz/eshop/xc-horska-kola...
Co říkáte, je dobrý? Bikeři? Mě se mocinky líbí!
Pěkný skutečně je a výbavu má taky dost slušnou. A jestli se ti na něm bude i dobře sedět, tak si myslím, že máš vybráno. Určitě se na něm dobře povozíš.
Díky, já se těším na svý nový hezký kolečko. :-)
Jestli mají tvoji velikost, tak chybu neuděláš a udělá ti hodně radostí. Tak hodně hezkých kilometrů.
Díky!
O jé, Polygon... :-D A kterápak to kámoška poslala link? ;-)
Jana z Brnó, co je na polygonu špatný? :-(
Na polygonu nic, každý až si vybere značku podle svého gusta. Je to docela slušný low-end...
Jen mne prostě něco v souvislosti s tou značkou polygon (stručně řečeno - na bike-foru je to velmi "oblíbená" značka)... Nech to prosím zase zapadnout... ;-))
Promiň, ale co to je slušný low-end? Je to hodně špatný? Horší komponenty než jaký kolo? Oblíbená značka kde? Jak to myslíš krucipísk, teď nevím jestli jsem objednala správný kolo? Díky za poskytnutý informace!
Neboj, to byl omyl. Zkrátka tuhle značku propaguje jistá osoba na jiném diskuzním fóru, tak jen heky chtěl vědět, jestli to nebyla ona.
Nic to neznamená.
Hledala jsem a nic nenašla a kdo je ta jistá osoba, tedy jestli myslíte tohle forum-www.bike-forum.cz tam jsou samí závodníci. :-(
Rozhodně tam samí závodníci nejsou. Jsou tam i závodnice... ;-))
A maj taky tohle kolo polygon? Nebo jak jsi to myslel?
Nevím, kdo tam má jaké kolo. Ale určitě tam někdo polygon má. Stejně tak jako xxx jiných značek.
Uvidím musím se víc koukat po kolech jaký kdo jezdí a třeba na něj narazím. Teď se má hodně oteplit a tak snad ho vyzkouším hned jak mi ho dá táta dohromady a pak napíšu. :-)
Ne, neboj, není to špatné kolo (respektive rám), ale ani žádný zázrak. Cenově to vychází solidně, za ty peníze je to celkem slušné kolo, holt neplatíš za "nálepku". Zkrátka poměr cena/výkon není vyloženě špatný.
Zbytek vysvětlila Radka...
Díky! Snad jsem nezvolila úplně blbý kolo, já se v tom nevyznám. Červenou barvu mám i na mém starém kole, takže jde hodně o zvyk. :-)
Jo, červená jede! :)
Jo! :-))
Vždyť to říkám pořád - barva je děsně důležitá :o)))
To nevím, ale červená důležitá je. :-))
hele já mám polygon, a byl to hroznej krám. Odbytá montáž a ty nejlevnější díly. Ale rám je v pohodě. (protože to je původně dahon:-)) Asi před rokem tu jakási taky kupovala tuhle značku a prý v pohodě. Tak buď se zlepšili nebo kecá. Pohlídej si teda to seštelování po 100km a pak se to už bude srát jen přiměřeně kvalitě dílů.