Obraz první - leden 2011, Ane se syny jede na týden lyžovat do Alp, loučí se se mnou: "... a nemysli si, že na tebe (= jako na mě) za ten týden zapomenu, budu na tebe myslet, budu ti posílat pusinky, mám tě moc ráda, jseš můj kocourek... "
Obraz druhý - leden 2013, Ane se syny opět jede na týden do Alp, a loučí se se mnou: "... měj se tady dobře a v neděli můžeš vyčistit kotel!"
Jojo... :-)
Na to si zvykneš, lepší už to nebude :)))
Důležité je, co máš navařeno v ledničce.
Guláš! Ale kdybys věděl jakej... hovězí + játra... jeden z novodobých divů světe! :-)
Vítej v klubu :-)
Vloni jsme doma pocitali, jestli 8 nebo 9 let a shodli jsme se, ze nejspis 9. A ted to podle nejakych dobovych dokumentu vypada, ze jsme loni oba prosvihli desetilete vyroci. 8-D
Jsem rad, ze nemame kotel.
tak si ho oslavte letos.
Louka to taky Koljovi stanovil "na dnešek" :-)
Ja tesne pred bodem nula podepsal vypoved v jednom zamestnani a zahy pak nastoupil do dalsiho. Je to jak zacarovane. Vypoved nemuzu najit, pracovni smlouvu taky ne, fotky z te doby nemam, protoze nam ukradli fotak a nez jsme koupili novy, chvili to zabralo, GPS logy zadne - nemel jsem GPS, zaznamy v kalendari davno smazane a jestli jsem pouzival papirovy diar, tak je taky nekde v kosi, ... Dokud nenajdu nejaky operny bod, je mozne, ze jsme to prosvihli a je i mozne, ze to bude az za rok! A ani jeden z nas netusi.
Ja snad zavolam byvalemu sefovi, aby se mi podival, kdy jsem od nich odchazel. 8-D
Bylo to před povodněmi nebo po nich?
Zachranil jsi mne, utopeny MFF router jsem doma vysousel a na Senatu do voly lezl jeste v te stare firme, takze budto letos, nebo pristi rok. Tak mam jeste mesic a kousek na zjisteni spravneho letopoctu! 8-DDD
Diky za dobry napad!
Kamarád se úmyslně oženil vloni 10. listopadu.
My měli svatbu na den popravy 27 českých pánů, to se taky dobře pamatuje.
Fakt se dá s jednou ženou vydržet skoro 400 let?!? :o)))
Tak je něco po půl pátý a to znamená, že asi za pět hodin skončí můj pětidenní staromládecký život.
Dneska jsem vyšůroval byt = zamet, vyluxoval, vynosil odpadky, zalil kytky, urovnal přehozy na sedačce a umyl nádobí. A nakoupil jsem. A taky jsem nezapomněl do pračky naházet trika a prádlo, který svým množstvím odpovídá pěti dnům, a navíc jsem tam dal i svetr, ve kterým jsem dneska vyčistil ten kotel - jestli to teda vůbec půjde vyprat, sem byl jak prase.
Kromě toho jsem byl se psem na procházce a taky jsem zamet dvorek před garáží.
A teď pomálu půjdu usmažit řízky. Máma mi pro
ty mý miláčky udělala tvarohový koláč, takže dobrý, možná ho načnu, než dorazej.
Ovšem nežil jsem těhle pět dnů jenom prací: poskládal jsem si novou zimní silničku (starý rám + nové komponenty, ale levnější - force, shimano, kliky fsa), no a včera a dneska jsem dal krásný cesty na kole - včera zasněžený Bučiny, dneska Sedlčany, bylo to krásný.
No a dneska, když jsem přijel, tak jsem v těch mokrých botách šel do sklepa, takový strmý schodiště tam je - ujely mi nohy a pár schodů jsem sjel po zadku, přichází to k sobě, žádná sláva...
Takže toliko asi ve stručnosti zpráva o stavu poříčský unie :-)
Pochvalu nčekej.