Termín: 12.02.2013
Místo: Hradec Králové, hospoda U Kohouta,Gayerova kasárna
Další hradecká sjížka. Tentokrát tradičně Choppery.
První 3 co přijedou na čopru mají u mě pivo.
Bojíš se aby tě moc nezruinovali co? Dobře, druzí 3 na čopru (ale jiným, než ti předchozí) mají pivo u mě ;) Nebo nějaký ekvivalent, aby si někdo nemyslel, že jsme banda opilců a nemůžeme si dát třeba nealko...A tady jsou fotky tradiční - únorové. Šakale? Kde jsi?
to že by mě zruinovali ani moc ne,ale spíš jich moc nepřijede. Jako minule na vánoční. Taky jsem to napsal a pak přišel ten týpek s ráfkem v ruce a v něm zapíchlou větev. Galas pívo nepije takže nemá cenu dávat víc.
tak co kolik ujedete km nebo zustanete jen u piva
kolik z vas prijede na pprazsky sraz chopru v cervnu sobotu 22.6
Ty pořádáš sraz chopperů v praze? tak to přijedu i přesto že jsem říkal,že tam na něm už nepojedu.
A ty máš choppra?
Jinak samozřejmě,že si dáme vyjíž´dku po tom pivě,zas tak na šrot nejsme,aby jssme se neudrželi na kole.
Jo, loni byl i v Praze, ale taky jsem to nějak nezvládl. Můžu se ale narozdil od tebe vymluvit, že dosud choppera ani cruisera nevlastnim ;)
to je chyba.Máš 20 nákladních kol,tak jeden čopr by ktomu neuškodil.
Jó, asi by se už v tom ztratil. Ale chci verzi cargo, abych mohl případně vzít nějakou buchtu nebo zavazadlo. Až přestanu sbírat auta, tak budu mít místa dost ;)
tím myslíš jako cargo chopper??V provedení 3x2 nebo 3x1 ?
Čopra jako takovýho je problém nacpat do vlaku natož aby byl metr širokej.
3x2 chápeš jako tříkolku s jednim kolem vpředu a hnanou zadní nápravou přes diferák? A 3x1 typ hadraplán? Pak ani jedno zatím dělat nechci i když ten Richardův stroj snů s vyspělým audiem nad zadní osou se mi taky líbí. Chci jen u longtaila (2x1) zaklonit rejdový čep, dát mu delší vidle, řidítka a sedadlo. On má defaultně širokou zadní vidli po celé délce, takže by tam šlo i pěkně široké kolo. Ale né zas takové z traktora jako má Šakal ;)
Jako základ by stačil rám z velorexu:-)
Co ten Šakal, přijede?
Jinak 3x2 znamená:3 kola z toho 2 poháněný.
3x1 znamená: 3 kola a jedno poháněný.Tzn že na zadní nápravě nebude diferák,ale jen odsazení řetězu a pohon třeba na pravé kolo,což by ale táhlo ke straně.