Termín: 12.01.2013
Místo: Praha, Barandovský most - Smíchovská strana
jsem domluven, že se podíváme do Haloun na obídek. Trasa tam přes Všenory a následně na hřeben, zpět nejspíše kolem vody.
Dávám následující záruky s ohledem na již předdomluvené účastníky:
LeeLoo - ozdoba naší vyjížďky
Meduza - nebahnové cesty, páč se bahna bojí
Murphy - pohodové vyjížďky,…
Toz si to uzijte, budu na vas se slzou v oku vzpominat pri dohlizeni na robatka, kdyz zrovna nebudu spat. Zaradila jsem na sobotu odpocivaci den v posteli. :-)
radka se tváří, že nejede, mohli bychom jí robátka předhodit a můžeš s námi:-))
No nevim, jestli by se to nedalo povazovat za umyslne ublizeni na zdravi, predhodit ji mym robatkam. :-)
hmmm, na jízdu na kole s váma nemám momentálně fyzičku, ale dva kluky bych asi ohlídat dokázal. Jestli chceš...
Diky, jsi hodnej, ale coby rodic se nemuzu kazdy vikend nekde flakat a deti odkladat po okoli, i kdyby to mozne bylo. Spis mam ted opacne starosti, abych s nimi nekdy o vikendu vubec byla, od te doby, co zacali kluci jezdit na oddilove akce.
Jen si zajed do Haloun, oni na Tebe ostatni radi pockaji. Kdyz reknes pred Murphym "Lysa", tak se rozklepe, spadne z kola a budes mit hnedle naskok. :-)
než bych dorazil už jen na na start, budu mít v nohou tolik kilometrů (cca 50km), že by to pro mne bylo v současný chvíli na celodenní vyjížďku.
Nepojedu.
Jak chceš, já se jen nabídl a myslel jsem to vážně. Tak jako tak se půjdu projít na X hodin po lese s foťákem a podle toho, co vím o tvejch dětech, tak to nejsou cimprdlíni a šli by se mnou...
Hele vzdyt nemusis jet s nama od mostu. Muzes to v klidku dat po silnici Brezanskym udolim a pak podel reky. A z Revnic nahoru zase jenom po silnici.
Treba taklec:
http://www.mapy.cz/s/62IU
Mohli bychom na tebe pockat na Zbraslavi. Do Vsenor bychom jeli spolecne a pak se sesli v Halounech.
asi pojedu uvidím ráno.
Rád tě uvidím :-)
přijedu se na vás alespoň podívat pak se uvidí.Sorry.matlaámm to jen z mobilu.
tak jak bylo? svítilo sluníčko, ale zatím žádné info, kde, jak, kdo byl, koho jste potkali, kolik kol zničili?
Tak si přeti "jaké to bylo dneska" - zrakvil se pb, který na kole vůbec nejel.
Holt je to Padající Biker :o)))
to vis, hlidani maleho VBcka je nebezpecny sport :)
upresnuji: zrakvil se PB pri hlidani syna a ja ho nakonec zase zachranovala, na kole :)