7. č. Besarábie je území mezi řekami Prut, Dněstr a Dunaj.
První táboření na odpočívadle u silnice je v pohodě. Kohouti z nedaleké vsi nás budí, zase nás čeká idylický venkov. Slyším bučení krav, kopyta koní, školní autobus sváží děti...
Na trase se zastavujeme v Suta de Movile. Je to oblast…
Vše tve foto rajče koukala,moc pekne. Umiram 1705km. Jsem rada,že jsi bohate uživala hezke toulky. Letos zatim budu Nemecko-Rakousko.A take možno vychodni Slovensko kvuli kostely a Dukla.
ahoj .. mozno ta bude zaujimat tato stranka, ked sa chystas na kostoliky, na vychode sk :) ... http://www.kdc.sk/
Jo vim,narodila jsem na vychodni slovensko,bez problem. Dukla celkem 3 krat ale velmi davno zakladni škola. Rada znovu opakovane podivat hlavne Širava,Dukla,Lubovna,....
Bu-znam Košice,nekolik krat jsem tam byla. Nechci start z Košice,zatim planuji z Humenne nebo Michalovice,uvidim.
To jsou velmi pěkné stránky a lákavá trasa. Díky za info. Možná se po ní napřesrok vydám.
.. rado sa stalo .. len pre info,ci uz pre vas, alebo inych, ak pojdes na mapu a kliknes na konkretny kostolik, tak sa ti o nom zobrazia informacie .. velmi frekventovana cesta je od svidnika smerom na vysny komarnik, je tam prechod do Polska a jazdi tamadial velmi vela kamionov, ktore vlastne idu cez presov, svidnik a do Pl ..