S předsevzetími nebo bez?!?
S novými plány nebo bez?!?
S opicí nebo už s kocovinou?!?
Já se teda přes půlnoc přehoupla s jedním předsevzetím (ikdyž nevím, pořád se nemůžu rozhodnout, zda ho mám nebo ne) a s rýmou jako trám (tu teda mám, ta na moje rozhodnutí nečekala). Tak doufám, že v tomto případě nebude platit "jak na Nový rok, tak po celý rok" :o)))
Každopádně, ať se Vám letos daří a ta třináctka na konci je jen a jen pro štěstí :o)))
Vstával jsem s manželkou (takže bez opice), sežral jsem zbytky chlebíčků (s vlašákem a česnekovou pomazánkou), dojedl zbytek vlašáku, zajedl to vepřovým jazykem v aspiku, zajistil to zavináčem a zalil litrem čaje bo žízeň py.o... :-D
Teď manželka nakázala společně vykročení na procházku, prej se už nemůže dívat, jak se starej i mladej válí doma. Nechápu, co furt má, v sobotu jsem byl na kole a v neděli jsme byli lyžovat, člověk přece také musí regenerovat, není už nejmladší, to není žádné jen tak zbůhdarma válení se, to je přece těžká dřina (ta regenerace)... :)
Venku je 10 st, slunce, jaro, úplná ladovská zima (v květnu)...
Předsevzetí? Ani ne:-) Ono to vždy nějak dopadne:-)
Plány jsou. A je jich dost. Některé plány plánovali za mne druzí (práce) a ty příjemné jsem si naplánoval já. Vrátit se opět k focení a dát tomu nějaký smysluplný směr. Rád bych hledal po ČR taková ta místa, kde se zastavil čas....fotit lidovou architekturu, dřevěné zvonice a hlavně stará řemesla (kovářství, práce na poli s koňmi, sklářství....). No a můj oblíbený žánr - portrét a akt. Vše ČB.
A více se věnovat tomu, co mě baví a kašlat na workoholismus:-)
Včerejší večer byl poklidný. Neslavím to. Ale chipsy, buráky, gin, slivovice a hlavně to prokleté kysané zelí (sežral jsem ho půl kila) mi nějak hnulo se žaludkem:-) Ale dá se...
Přes půlnoc jsem se převalil s vidlicí v ruce a okem na monitoru. V devět večer jsem se umanul, že tu volejničku dám konečně dokupy a začal jsem shánět díly a návody. Půl hodiny po půlnoci jsem do e-shopů rozeslal dvě objednávky. A večer tady asi založím zas jednou technický téma a začnu honit rozumy a zkušenosti.
Začal ten rok pěkně :-)
já naopak doufám, že jak na Nový rok tak po celý rok platit bude. Já jsem spokojenej...
Tak to já jsem taky spokojená, jen ta rýma by mě nemusela držet celý rok :o)))
tak sis jí neměla pořizovat zrovna na Novej rok! :-)
Já přes půlnoc měl na uších sluchátka a meditoval s Tarou. Ráno jsem se probudil, pootevřel spacák a Týnka mi do něj strčila hlavu a začala mě mejt, a když jsem se se smíchem bránil, tak to vzala jako hru a přidala, takže jsme se vyblbli, vypadnul jsem ze spacáku a šel se vyčůrat, pak nastala honička s Týnou o klacek. Po ní jsem uvařil litřík Tuarega (zelený Gunpower s marockou mátou) a šel mazat čerstvej chleb s máslem. Každej jsme dali pět krajíčků a Týna ještě dvě nožičky sojových párků. Pak jsem sbalil nocležiště (Týna přitom portoval šišky) a hodinu jsme se procházeli po lese. Doma jsem přečetl noviny na FB, v mailu a tady. Týnka se šla dospat. Taky si asi na chvilku dáchnu a navečer půjdem na nějakou delší procázku. Tak na dvě tři hodinky. Zatím se rozmejšlím kam. Mě je fakt dobře...
I na Nový rok by se měly dodržovat nějaké ty rituály a tak k obědu byla tradičně čočka. Dopoledne jsme si byli chvíli zababičkovat a zadědečkovat a odpoledne ... se ještě uvidí.
Předsevzetí a plány v mém věku už nějak nemám, spíš čekám, co přijde a z toho využít vše dobré a nějak eliminovat věci nepříjemné.
Vykrocil jsem pekne zprima vstric svezimu danovymu vetru a navzdory pochybovacum z Radia Jerevan s duverou, ze lip jeste nebylo.:-)
Máš odedneška vyšší důchod, což?!? :o)))
Jasne ze jo, pojedu zas do sveta a do lazni a zbytek pujde na charitu.
Ty umíš pracující lid tak krásně nasrat... :o)))
Hned se mi zítra bude pracovat líp :o)))
Bez předsevzetí, ta způsobují jen zbytečná blbnutí. A nové plány? zbytečné, stačí splnit půlku těch odložených z minula :-)
Dnes ale bylo tak krásně, sucho, bez ledu a umrzlo, že jsem neodolal a zakroužil jsem si po našich lesích pěšinách první letošní padesátku. byla to nádhera a pocity přímo skvostné.
dal jsem si předsevzetí, že si nebudu dávat předsevzetí :-)
jako každej rok ...
jenom se chci trochu víc hejbat a trochu míň fotrovatět
tak proto jsem "musel" jako každej rok i leto na 1. ledna na kolo
a cestičky u nás teda rozhodně bez ledu nebyly :-)
http://macikm.rajce.idnes.cz/2013_0101/
ale položil jsem to jenom jednou
a honem rychle jsem se vrátil na kolo - po tom ledu se líp jelo než chodilo :-))
BTW: je to cestička z Brna do Lelekovic :-P
Ledu máte víc než dost a tak vysoko to zase není. My tady máme krásně sucho a čisto, žádné bláto, dobře zmrzlý podklad, příjemně se jezdí.
žádná předsevzetí, ale jedno vlastně trochu nechtěné bylo, první den v roce jsem vynechala přihlášení na tento web :-)
se starým rokem jsme se rozloučili dlouhou vycházkou po lese, nakrmili jablky divočáky v malé zoo, úspěšně a bez bolesti jsme se projedli a propili k půlnoci. Na Nový rok opět procházka, k večeru čočka, neb tradice je tradice a dost brzy jsem šla spát :-)
Žádná sláva ten začátek nového roku. Žádná předsevzetí (to by nevadilo), ale ani žádné plány (to mě teda trochu vadí). Bez opice a kocoviny jsem 1. 1. vystoupala po ledu na Ještěd. Včera běžkotúra v Krkonoších v dešti dobrá, až doma jsem se nemohla jaksi zahřát, tak trochu bojuji s rýmou ... co kdyby zítra náhodou nepršelo nebo dokonce vysvitlo slunce!