Termín: 30.12.2012
Místo: Beroun, Nádraží Kařez (Zbiroh)
Nečekaně teplé počasí mě inspirovalo naplánovat těsně před koncem roku projížďku. Sraz v Berouně na nádraží okolo 8hod. Vyčkáme na dojezd vlaků od Plzně a Prahy. Trasa bude po cyklo trasách a asfaltu. Délka 40 - 45Km. Trochu kopcovité. Konec na nádraží v Kařeze (Zbiroh). Z Kařeza vlakem na Beroun,…
tak jak bylo? nezahynuli jste někde cestou, po obědě vykukovalo i sluníčko :-) myslela jsem na vás, když jsem se dneska probudila skoro v poledne, že asi někde šlapete :-) konec roku úspěšně prospávám, ani s ek tomu nemusím nijak nutit.
Ještě čekají na vlak... :-)
Vlaky jeli dobře. Jen Wíla měla 5 min zpoždění. Na cestu domů jsem ji naložil do vlaku. Jel /plně přesně. Díky mému přesnému plánování jsme ani nemuseli na vlak čekat v hospodě.
diky jeho planovani jsem prisla o hospodu,takze na stojaka studenej chleba a najela jsem na pripinacek,takze jsme lepili,romantika se vsim vsudy....ted vim castecne,co vas na
JARE CEKA,BUDE TO VELICE VELICE ZAJIMAVE
Ahoj, díky za myslení na nás. Nezahynuli jsme. Počasí bylo dobré zima nám nebyla. Jen do 12hod bylo mlhavo. Ale na kopcích bylo sluníčko. A v údolích se drželi kousky mlhy. Vypadalo to hezky! Jen jsme postupovali nějak pomaleji. Wíla byla ještě před tím (v SO) na pochodu. A nějak jí to nejelo. Trochu jsme jeli přes kopečky, ale i zkopečky.
Prosím tě, kde je ten hřbitov na poslední fotce?!?
to je Veliz,dostalo se mi obsahleho vykladu cestou nahoru,cestou dolu jsem pevne svirala pulky,abych se z toho padaku nepo.......ucila