Tak jsem nedávno při putování narazil na turisticky značené cestě na skupinku motorkářů, docela dost mě to vytočilo, ale tak nějak jsem nevěděl co dělat. Máte někdo nějakou radu ? Třeba si je vyfotit a poslat ochráncům přírody nebo tak něco ? ;)
Mě taky vytáčej! Třeba tady u nás ve Voděradských bučinách - tam to proháněj na těch motorových čtyřkolkách rezervace - nerezervace. Když je vyfotíš a dáš to policii, tak asi zaplatí pokutu... Nicméně to je problém spíš té celkové neukáznosti - kolik jenom aut jsem letos v červenci viděl hluboko za zákazy vjezdu v rakouském pohraničí.
Na jezdeni mimo silnici si dost lidi porizuje starsi endura bez papiru,takze fotka toho asi moc nevyresi,kdyz nemaji znacku...
Tak to byl i jejich případ..bez značky..ale nějaké řešení by mělo být vždycky,ne ? ;)
jediny reseni je policajt na krosce, kterej bude pronasledovat prestupce tak dlouho, nez se mu podari odeslat jeho polohu, privolat dalsi polismeny na kroskach kteri ho nakonec spolecnyma silama polapi a napari mu pokutu aspon 10-50 tisic korun, podle financni situace majitele
takze az se nasim polismenum podari 5 takovych kousku, v televizi o tom udelaji porad tak pak mozna ubyde cernych jezdcu v lesich
jina moznost u nas neexistuje
Já je ignoruju.
Prostě je předjedu a jedu si svým tempem dál. :-)))
jedinej spravnej pristup, a v okamziku predjizdeni musis poradne hrabat prednim kolem, abys jim blatem zabahnil brejle a oni pak neuvidi a skonci ve krovi