Termín: 03.01.2013
Místo: Praha, park folimanka pod nuselskym mostem
Srdečně Vás zvu na Galasovu cyklojízdu č.95 s názvem "Sedmatřicátá čtvrteční večerní 3.výroční" která se koná dne 03.01.2013(Čtvrtek)
Sraz v 18:00 hodin v parku Folimanka(pod Nuselským mostem) Odjezd v 18:15 hodin
Trasa: Folimanka, Výtoň, Palackého náměstí, Myslíkova, Lazarská, Vladislavova,…
Není ten název delší než samotná vyjížďka ? ;-)
Není o moc delší než:
"Nepetche 2012 aneb kdo nepeče, jede na kole :o)))"
A když už jsme u toho, tak na všemi vysmívanému Láďovi jezdí na vyjížďky více lidí než Radce. A to je má několikrát do měsíce, takže to v zásadě není žádná vzácnost na kterou "se musí jednou za rok jet" :P
Nejmíň o 13 znaků delší a to se mu to ještě nevypsalo celé ;-)
Netuším, která účast je jak velká, ale já jezdím většinou jen na tu naši, soukromou a když jsem to porovnal s údaji na jeho stránce, tak mnohdy míváme stejnou účast (dva kousci), i přes tu inzerci.
A nebyl to výsměch, spíš pochvala, že se s tím názvem opět o něco polepšil. Chtělo by to navrhnout redakci, aby výrazně zvětšili místo pro titulek.
S Radkou jsem byl jen jednou a bylo to super,jel bych s ní klidně znova kdybych měl volno.Vláda to má po Praze a to moc lidí nebaví hlavně jezdí pořád to samé dokola jednou zprava doleva a podruhé opačně a vybírá předražené podniky.Měl by se nad sebou zamyslet je to hnup
Ale no tak...
Každý organizátor má nárok na svůj styl organizace a na těch, co se chtějí zase "jen" svézt je, aby si vybrali to, co jim vyhovuje :o)))
Jinak ale díky za pochvalu :o)))
Včerejší jízda se vydařila, závěr v Bajkazylu se protáhl skoro do půlnoci.
Tady kostrbatá trasa tak, jak to přes GPS zaznamenal můj mobil:
http://www.bikemap.net/route/1941784/
Ještě foto mizerné kvality, taktéž z mobilu.
Tohle je foceno v Bajkazlu nebo někde jinde?!?
Já si pamatuji Bajkazyl (jestli teda oba mluvíme o bývalé ledárně na náplavce) jako docela děsnou ďouru, kde mě jedna návštěva tak nějak stačila.