Dvanáct dvanáctek (12°) 12. 12. 2012 © JAK
12.12.2012,
rozhodlo se mužů 12
uskutečnit turné,
turné vpravdě mužné:
Na 12 kilometrech,
v Dvorských městských parametrech,
zdolat 12 restaurací,
hospod, takto pivních štací,
úcty hodnou procházkou -
v každé s jednou 12°(kou)!
Za sucha, sněhu, či v dešti,
první v Country na náměstí!
Druhá - vzdálenost je trochu drama -
projde hrdlem U Adama!
Třetí dá náš spolek pánů,
hned v Podharti U Laušmanů,
čtvrtou jistí Kotelna!
Kopcem cesta pekelná,
které nohy se už brání,
vede k páté do Pirani!
Šestá čeká U Trunečků
(to jsme právě v polovině),
kde by slaboch zvolil tečku,
nebo zařadil zpátečku!
My však nejsme žádné nuly,
sedmou zvládnem U Venduly!
Když už hrozí suchá huba,
osmou štací je Paluba!
Tam chytnem tu správnou slinu,
na devátou U Lubinů!
Daleko je do praku -
desátá je U Raků!
Jedenáctou - jémináčku -
s chutí spolknem U Hlaváčků!
Bez pádů do příkopů
dvanáctá je U Koppů!
No, a to jsme naštěstí,
v pořádku na náměstí,
jen kousek od místa startu:
Country vítá naši partu!
...
Tak mi držte palce abych to ušel.
No konečně, po všech těch ultra maratónech, Drtičích, dvacetčtyřhodinovkách, Loudáních a já nevím po jakých ještě zoufalých akcích a závodech, pořádná zkouška pravých mužů. Přeji funkční ledviny a pevná játra!
Ty Zeppeliny jsem nestihnul. Měl jsem bohužel jiný program.
Jsem s vámi hoši, 12 to asi nebude, ale bude to dvanáctka.
Pochodové cvičení taky vypustím :-)
Tak tohle je úctyhodná akce, ikdyž těch 12 km je fakt hnus :o)))
Nicméně držím palce a doufám, že nám zítra podáš podrobnou referenci :o)))
Hlavně to zvládněte do dvanácti(p.m.), abyste to po půlnoci nemuseli dohánět třináctou dvanáctkou :o)))
Ale na druhou stranu, proč brzdit, když budete tak krásně rozjetý :o)))
Držím ti palce a neboj to dáš!
Po písemnejch maturitách jsem něco takovýho absolvoval v tom kvádru po Pražskejch hospodách. S památným výkladem od orila o každé hospodě, kde jsme byli. Akrát jsme tedy pili desítku a těch hospod bylo poněkud víc...
Uplně všechny si je ale nepamatuju. Vím, že jich bylo přes dvacet, a že poslední byl bufáč U zelenýho stromu.
Tak ať jsi na konci v lepšm stavu než já tehdy
Tak jdu na to, první tam spadne ve 12:12 hod.
Děkuji za povzbuzující slova.
Držím palce a při tom pochodu zdravý rozum zachovati ráčej :-))
tak jak to vypadá? 6ádné průběžné info :-((
Mini opera v mobilu si s Nakole nerozuměla.
Úkol byl splněn po desáté hodině. Z dvaceti borců odpadli jen tři.
To víš, že jsem živej, když jsem vypil tolik živý vody.
Bydlet blíž, tak vám jdu pomoct....
Jaky znacky, trochu to rozved. Jsem jedno ucho. :-)
Nediv se, že se ptáme - mysleli jsme na Tebe! Já jsem večer o Tvém záměru poměrně obšírně poreferoval rodině a věnovali jsme Ti tichou vzpomínku.
Někde jsem četl, že každý Čech - včetně nemluvňat - ročně vypije já už nevim kolik litrů piva. A protože já nepiju, tak mě zajímá, kdo ten průměr zvedá za mě... jsem hrdý, že jsi to Ty, bratře :-)
No, já se taky dost snažím abychom si tenhle průměr udrželi. V lednici mi zraje Vánoční ležák a zatím vypadá velmi slibně.
Obávám se, že tvoje domácí výroba se do statistiky nepočítá.
Ano, to je mi jasné. Z toho je ovšem vidět, že výsledky jsou značně zkreslené v náš neprospěch.
Jakej mas vystav, suplujes aspon minipivovar?
Jedna várka - 60 litrů piva.
Nic moc, ale na chvilku to stačí.
Jo, kdyz si pozves na pivni dostihy par, ale opravdu jen par kamosu, mohlo by se to za vikend zmaknout.
Za víkend? Komiku! Začínáme v sobotu po obědě a v deset večer se jde pro lahváče.
To je lihuprosty pivo, nebo si zves pul vesnice?
Původně jsem se chtěl nechat pozvat, ale kvůli 60 l přes kopec nejedu... ;-)
No ono navařeno není taky každý týden. Letos jsme vařili pouze 2x. Jednou na kámošovu padesátku a podruhé teď před Vánoci.
Ale jinak, až budeš mít cestu kolem, stav se. Rád Tě uvidím a na pivo, nebude-li vlastní, zajdeme do pivovaru. Tam je opravdu dobré a velký výběr.
Letos už to asi nezvládnu (nemyslím tím kvůli konci světa), ale příští rok bych se na to zaměřil ;-). Sice jsem letos skrz Rožnov jel 2x, když jsem na kole jel Havířov-Břeclav, ale kdybych se zastavil (u tebe), tak bych se zastavil (na cestě)...
Asi bych to naplánoval tak, že bych si cestou z BV do HA dal v Rožnově pauzu (s přespáním).. :)
Pokud by jsi chtěl v Rožnově přespat, nabízím nocleh u nás doma, nebo případně na chalupě 3 km od Rožnova - ti co u mně na chalupě spali, můžou dát reference.
Jinak toto pozvání platí pro všechny, kteří by projížděli kolem a jsou slušní lidé. Stačí se ozvat pár dnů dopředu.
http://www.youtube.com/watch?v=yHa6x3kK1hg, ve svy nekonecny slusnosti dokonce umim pouzivat i splachovaci zachod.
Zde je záznam trasy, bohužel na první štaci se mi GPSka vypnula.
http://www.gpsies.com/map.do?fileId...