Zbytečne jsi dal odkaz www. Nemužeš pridat 1 foto,aby oni uhadali?
Jenže ona je ta kočka na každém z těch obrázků :o)))
Nenašla kde kočky na 4 obrazky :-(
Tak na ctvrtem jsem ji jako na jedinem nasel - uz pred lety. Ostatni neznam. Uvidime.
Na něm jsem kočku nenašel, ačkoliv vím kde (podle jiných) je.
Tak mi jeste chybi plovarna a skladka. Na skladce jsem zatim nasel nekolik rozmazanosti, ktere by mohly byt kocka, ale taky nemusely.
Bohuzel mne pri tom rusi databaze, protoze zrovna ted chodi vsechno rychle a nemam dostatecne dlouhe pauzy. 8-)
Kdyz si ale vzpomenu, jak jsme v byte 3 + 1 hledali zivou kocku intenzivne cca hodinu a pak uz trosku s mensim nadsenim dalsi asi hodku... No, nakonec vylezla sama.
A u kamarada jsme ji na chvili pustili z oci a kdyz jsme chteli odjet, nastalo toco. Podarilo se ji protahnout zadem do sporaku do ulozneho prostoru pro plechy. Taky asi 2 hodky, nez jsme v zoufalstvi zacali otevirat i zavrene zasuvky a i ten sporak...
Tohle je proste brnkacka.
Plovarna a skladka mi prijdou nejlehci, tam ta kocka neni rozmazanost ale zretelne zvire. Nejdele mi trvala 4 a v oranisti si nejsem jista, jestli je opravdu kocka ta smouha, co myslim, ze je kocka.
Vzhledem k mojí těžký žabofobii,kdy si mě ty mrchy skákavý vždycky všude najdou,jsem jí našla velice rychle...fuj ta je ale vošklivá
Tak já přidám jednu fotku od nás z domova :-)
Úkol zní: najdi ŽIVÉ zvířátko.
No jasně, ta myš vlevo nahoře :o)))
No, tak ta je ... opravdu ... JAKO živá.
Ale jenom jako, naštěstí :-)
Kdybys chtěla, stačí říct.
Naše kočky nás pravidelně zásobují myšma i v tomto zimním čase.
Dokonce na lovu vzájemně spolupracují - ta starší ji odněkud přinese a té mladší na zahradě předvede divadlo "jak se loví myš".
No a ta mladší, trouba, ji pak přinese domů a dostane držkovou. Teda když se nám podaří kotě i s myší odlovit :o)))
Jediným štěstím zatím je, že nám kotě nosí domu ty myši už zakouslé. Starší kočka je v létě zásadně nosila ještě živé a doma si je pak dolovila :o)))
Nemá tam být myšmami nebo myšima, nebo snad myšmama ? :))
Ani ne, děkuji :-))) my teď máme kočky nové (ta fotka je z loňska, kotě tu nevydrželo) a pro jistotu dvě. Když děti ráno odejdou do školky, vlezou dovnitř a hrají si s jejich hračkami (např. hokej s kostkami Lega apod. :-)
S myšmi si, doufám, budou hrát co nejdřív, aneb bez práce nejsou koláče! :-)
prosim osvetli detinskemu starci:
Jak muze byt ta mys ziva kdyz je vzhuru nohama?
:-)
Ale né ta, co si opaluje bříško, ta hnědá vedle toho klokana :o)))
Ono se dost blbě určuje, která myš je která, když z jistého úhlu pohledu jsou vlevo nahoře všechny :o)))
A ještě malý dotaz, kde nebo co je klokan ? :-)
Připomnělas mi, jak jsem včera "profukovala" nosy Vincentkou: sobě, ježkovi Jindrovi, panence Anetce, panence Madle, Šmoulince, dcerce, tygrovi, taťkovi Šmoulovi, papouškovi, synkovi, červenému medvědovi, oranžovému medvědovi... Akorát prabababička unikla;o)