Umřel mi noťas, a tak jsem se neplánovaně stala majitelkou nového http://www.alza.cz/hp-635-d255572.htm
Stroj v pohodě, ALE
- ve FF mě to odmítá přihlásit na NaKole, v IE v pohodě
- když napíšu příspěvek a odešlu ho, tak mi to po odeslání neskočí na můj právě napsaný příspěvek, ale znovu nahoru na začátek tématu a musím znovu skákat přes sluníčka.
To mám odzkoušeno v IE, ve FF bez přihlášení odzkoušet nemůžu :o)))
Podle mého budu mít někde něco (ne)zaškrtnutýho.
Prosím, netuší někdo, v čem je zakopaný, teda "(ne)zaškrtnutý" pes?!?
v FF když se přihlásíš tak ti to hodí znovu prázdné přihlašovací okýnka tak nic nevypisuj ale zmáčkni F5 a po znovunačtení stránky bys už měla být ve stavu přihlášená.
Pro upřesnění - odkaz je vložen proto, aby se, ti co by případně mohli poradit, dozvěděli, o jaký stroj jde.
Lze očekávat, že by takový dotaz padnul.
To mas z toho, ze kupujes zlevneny veci.
Tak prioritní bylo, že to má všechno, co jsem chtěla. Cena byla jen příjemným doplňkem.
Ten FF jsem doinstalovala, takže nemá s nákupem žádnou spojitost.
Teda jen tu, že jsem musela pořídit nový stroj :o)))
Používám Chrom a jede v pořádku, právě jsem nainstaloval FF verze 17 a přihlášení proběhlo úspěšně, i příspěvek píši z nového FF. Zkus jej odinstalovat, vyčistit registry a opět nově nainstalovat. Za ten pokus to stojí. Kamil
Tak reinstalace mě napadla také.
Registry by asi zatím měly být v pohodě, protože ten stroj mám od včerejška a zatím do něj v podstatě instaluji potřebné pogramy.
Jdu zkusit tu reinstalaci.
po tom odinstalování si to v registrech může nechat něco "vadného" co se novou instalací nepřepíše, přeji hodně štěstí. V oblasti HW a SW je to jen o jedničkách a nulách a občas se to zamotá :-D
Doporučovat někomu kdo neumí nainstalovat prohlížeč, hrabat se v registrech je krajně nezodpovědné.
HW nemá s jedničkama a nulama nic společného.
A poradit něco k tématu neumíte ?
Pokud umíš číst tak by jsi to věděl a hloupě se neptal.
Na rozdíl od tebe neradím nikomu aby se hrabal v registrech jelikož stačí malá chybička a instaluješ systém znova.
Ale no tak, moje rada spočívala ve vyčištění registrů a ne v hrabání se v jejich nastavení. Na to slouží různé programy a zvládne je obsluhovat běžný uživatel PC, což uživatel který chápe rozdíl mezi IE, FF či chromem jistě je. Číst umím, děkuji za optání. A pokud jsem si správně všimnul tak jste začal odpovídat celkem rozumně k tématu až po mém upozornění.
To víš, žádný učený z nebe nespadl.
Nicméně, tady bych to zase až tak v rukách neviděla.
FF jsem instalovala už nesčetněkrát, ale tohle se mi u něj ještě nestalo.
Je fakt, že na FF jsem si zvykla a používala jsem ho hlavně kvůli tvorbě HTML a XHTML stránek, ale když zlobí, tak se bez něj obejdu.
Teď už by mě spíš zajímalo, v čem je problém.
Vzhledem k tomu, že jsi v ohledu SW určitě mnohem zkušenější než jsem já, dokážeš mi nastínit, kde blondýna udělala chybu nebo to také netušíš?!?
HW nesouvisí ze SW, proto tenhle reklamní spot by bylo dobré zrušit.
Neschopnost zvlládnout SW nesouvisí s cenou nebo kvalitou počítače.
Milá studentka bakalářského oboru na FEL by to mĕla vĕdĕt, a proto chápu celý tento příspĕvek jsko pouhou reklamu.
Pokud ne, pak ať se radĕji vĕnuje vaření kávy a nehraje si na studentku nástavby SŠ.
Hmmm... kupovala jsem nový noťas někdy zjara a dopadla úplně stejně.
Nakonec jsem to vyřešila nainstalováním Opery. :-)
Nevím, přijde mi, že problém je v "sedmičkách".
Nikoliv OS ale chyba je stoprocentně mezi židlí a klávesnici.
Může být, ale byl to stejně jako u Radky fungl nový, ničím nezasažený noťas - a "nakole" na něm prostě pod FF nejelo. Je to už odhadem patnáctý počítač co vlastním a žádný z nich nikdy neviděl žádný "ajťák", odjakživa si dělám vše sama. Tady jsem prostě na to, co s tím, nepřišla. A vzhledem k tomu, že ta Opera se ukázala proti FF celkově výrazně lepší, už jsem to ani neřešila. (Jen některá internetová bankovnictví ji nepodporují, ale na ty si holt pustím IE.)
Používám FF od jeho vzniku a nemám sebemenší problém jak na PC tak NB. Všem komu jsem stavěl či oživoval PC nebo NB ho instaluji a taky bez problému. Na dálku se dost těžko hledají chyby.
Já v něm taky na minimálně pěti předchozích počítačích problém neměla. Tady taky nemám. Jen to "nakole" tam nejede.
Přesně tak - nikde nikdy žádný problém až teď.
Mám jakési podezření, že by to mohl dělat OS x64, ale v instalacích píšou, že je to i pro tento OS. A zkusila jsem nainstalovat verze z různých odkazů, ale ani u jedné verze přihlášení NaKole nefungovalo.
píši z NTB 64 bit a na nyní instalovaném FF přihlášení jede i po restartu si to heslo pamatovalo. Zkus nainstalovat i aktualizace Win 7, dnes jsem nastavoval nový NTB a i když byl zakoupený s nainstalovaným Win 7 tak aktualizace OS to tahalo po desítkách. Jestli to pomůže to netuším, ale cokoliv tu píšeme by šlo nenásilně zkoušet.
Tak to se přiznám, že do toho bych teď nešla.
Vzhledem k tomu, že jsem to včera obdržela a dneska zapnula podruhé, tak si to stáhlo asi 90 aktualizací.
Nicméně ten FF nešel od samotného začátku, tzn. ani včera před aktualizacemi, ani dnes po nich.
Javascript on/of to bude asi klíč.
Mĕ to na sedmičkách bĕží jsk v iE tak FF, tobĕ to bĕží, a tisíci dalším to funguje, jen dáma má potřebu se pochlubit "novým" notebookem, jak ty i já víme, zastaralou troskou.
Svúj k svému :-)
Zkus ve FF "možnosti"-soukromí a mrkni se na cookis jestli je máš povolené
Tak si to - čistě jen ze zájmu - zkouším na tom svém noťasu taky. Ano, cookies povolené mám.
Obsah "povolit javascript"
Ono se to na dálku těžko hledá po slepu.
Mám.
Jasně, že to jde na dálku hledat těžko. Já to ale hledala několik dní na blízko. Marně.
Rozšířené-použít automatické posunování.
Když jsem jej při pokusu nezatrhnul tak to neskočilo na příspěvek který jsem napsal.
Jenže my se vůbec nemůžeme přihlásit, takže nějaké automatické posunování zatím neřeším.
To posunování zase řeším v IE, tam mi přihlášení funguje :o)))
Jenže v IE to zase nejsem schopná najít :o)))
Tak i IE jsem si pustila a zkouším, co teda dělá....
Jo, to samé... taky skáče na začátek.
Ifčo, ani nevíš, jak mě těší, že ti to dělá to samé jako mě.
Xakru, co my v těch počítačích máme jinak, že nám to nefunguje.
Netuším... momentálně mám současně puštěnou Operu, IE, i FF.
Opera v pohodě všechno.
IE - víceméně, ale když jsem zkusila napsat příspěvek, fakt mi to pak skočí na začátek (ale IE jsem používat nehodlala, takže tam jsem dosud žádné jiné způsoby nastavování neřešila, tak nevím, třeba je to něco triviálního).
FF - odmítá mě to na nakole přihlásit. Na spoluzaci.cz, mail od seznamu, centrumu i volného přihlašuje zcela bez problémů. A tady musím říci, že jsem tu chybu hledala fakt dost dlouho.... a marně.
Operu jsem nikdy nepoužívala a teď nemám čas se s ní zabývat.
U IE a FF naprosto stejně jako ty.
Ve FF nemám s žádným jiným přihlášením problém, jen to Nakole.
Mimochodem, co máš za stroj?!?
Taky jsem měla hlavní kritérium cenu. :-)
Acer Aspire 5253. Měli ho v červené barvě :-)
Acer jsem měla předtím a tam mi to běhalo v pohodě.
Je ale fakt, že nebyl červený :o)))
Mně minulý Acer taky běhal v pohodě. Že by to bylo tou barvou? :-)
V barvě to nebude, ten můj HP červený není :o)))
tak jestli to není tím ;-p
No jo, ale teď mi teda řekni, jakou barvu zvolit :o)))
jsem konzervativní tedy preferuji barvu spíše decentní tmavou, ale na zapnuté kukiny a džavu to má vliv menší než malý :-)
anebo něco takhle stylového :-)
Nainstaluj si Linuk, na něm to chodí bez problémů.
Co je to linuk?:-)))
http://www.lmgtfy.com/?q=linuk
Ano, svět se holt dělí na čutňáky a woknaře.
Já jsem prostě woknař.
A chceš rozchodit jenom prohlížeč, nebo chceš i funkční OS?
To druhé půjde s virem na hdd dost špatně. Nechceš na to, pro jistotu, pustit antivirak?
Chci jenom rozhchodit ve FF přihlašování na Nakole a v IE aby se mi po odeslání příspěvku skočilo sluníčko na ten napsaný příspěvek a ne na začátek :o)))
Kdybych chtěla Linux, tak jsem si koupila PC s Linuxem. Chtěla jsem Win7, tak mám Win7.
Trošku neplánovaně je ten OS x64, ale minulý noťas byl kombinací 32/64 a občas mi to dělalo problém.
Znovu upozorňuji na to, že tu dĕláš reklamu firmĕ Alza, kromĕ toho, že jako skorobakalářka ventiluješ svoji neeschopnost zvládnout trivialní software.
Tvoje cenzorské zásahy jsou smĕšné.
http://www.glockshop.cz/product_info.php?cPath... Teď dělám reklamu na Glock... :-)
Spíš reklamu Aeronu (Aeron je provozovatel glokšopy).
... ale jinak praktický doplněk každého notebooku :-)
Ty máš 26ku? Nebo se mýlím?
Jo, ale pokukuju po 29" :-)
To už je větší kalibr... :-)
O chlup...
www.en.wikipedia.org/wiki/Schwerer_Gustav
Jestli to uneseš v ruce...
To je 31,5“
Joe chce 29“
Pokud se nepletu, tak 31,5" ma i tenhle Mannlicher: http://www.ocs.cz/Libusin2012/12.jpg
Jedině délkou hlavně (a i to je moc). Jinak pěkný kousek. :-)
To vis, tomu nerozumim, takze koncim u toho, ze to ma razi 8x50, tak jsem to zkusila prepocitat na ince a Pisvajc zapracoval. :-) Na prakticke strileni je to trochu tezkopadne, ale da se to.
Přepočítávat ráže na mm, nebo na palce je zavádějící. Prostě 8x50. Blbá 22LR je vlastně 5.6mm. Ale 5,56mm což je standartní ráže NATO, je vlastně náboj .223 Remington
Uz jsem zjistila, ze je to jakesi komplikovane. :-) Nevis o nejakem prehlednem popisu, co co znamena? Co znamena treba to Remington za tim cislem a jak se to cislo urcuje? Ja to znam jen jako slovni spojeni, ale rada bych mela nejake povedomi, jak porovnat raze popsane ruznymi zpusoby.
Označení Remington, nebo colt. Je označení výrobce nebo vynálezce, který ten náboj jako první vyrobil , nebo začal vyrábět jako první. Tady je jedna tabulka. http://www.stevespages.com/page8d.htm Popisy nábojů, kdo, kdy, jak, proč se tak jmenuje to se spíš v knihách než v tabulce. Nebo zajímat se o konkrétní náboj.
U palcových ráží zpravidla první dvě místa za desetinnou tečkou značí průměr střely ("smluvní hodnota"), další číslice (někdy oddělené pomlčkou) buď verzi náboje nebo rok zavedení, nebo něco jiného:-) Například néboj 30-06 Springfield má průměr .308" a byl zaveden v roce 1906. .223 Remington je průměr .224" a je odvozen z náboje .222 Remington.
Pak je tam spousta úchylek:
ráže .44 magnum, .45 ACP a třeba .454 Casull používají stejnou střelu (tedy i průměr). Stejně tak .38 special a .357 magnum.
Jediné co jakž takž sedí je (příznačně) německé značení X x Y, kde X je průměr střely (smluvní, liší se o setiny) a Y délka nébojnice. 9x19 je Luger, 9x17 je Browning Kurz. A 9x18 Makarov vystřelíš i ze zbraně komorované na Luger. Zpravidla:-)
Jaký zpravidla. Vždy. Jen přitom občas dostaneš závěrem do držky.
Proč bys měl dostat závěrem do držky?
Mám ten dojem, že jsem někde četl, že k tomu má Luger tendeci, když se do něj cpe výkonnější munice než na jakou je stavěný.
Při tormentaci se střílí asi dvojnásobným výkonem (myšleno zřejmě energií), a teoreticky by tormentační zkoušku měla vydržet každá zbraň schválená k prodeji a držení/nošení.
Vzadu bývá materiálu dost (při rozborce se stahuje závěr dopředu), zpětný ráz tlumí vratná pružina.
Neříkám že to není možné, ale u moderní zbraně a střeliva do ní určeného bych se toho nebál.
Makarov má cca stejný výkon jako Luger a zpravidla lehčí střelu (tedy rychlejší odjezd z komory laufem, tedy pomalejší nárust a menší maximum tlaku).
Jen má o mm kratší a jinak konickou nábojnici. U volné komory (typicky glock) nebo pokud je zezadu do komory tlačen (revolver Alfa Para, tam je to proto, aby střílel stejně spolehlivě s klipem i bez) se může stát, že zápalník na konci své dráhy nemá dost energie k odpálení tvrdší zápalky (např. SB). U neupravované zbraně by měla být rezerva kvůli spolehlivost dostatečná, ale tuningových pružin a nakonec i kleští a štípaček je pro někoho velká nabídka:-)
Ehm.
Mauser, Tokarev.
Mimo jiné, Tokarev má maličko větší průměr střely. Ono to vývrtem proleze, ale pomaleji (nárust tlaku plynů).
Pak může dojít k roztržení závěru a s nemalou pravděpodobností nějaký kousek může odpadnout i na obličej střelce.
Tuto záměnu bych nezkoušel...
Matne si vzpominam, ze u mamy na kompu jsem neprihlasovani se ve ff pozorovala taky, ale zrovna jsem nemela cas se tim zabyvat a konfiguraci jejiho systemu si nepamatuji, nejaka wokynka. Pristi tyden tam pojedu, tak pokud to do te doby nerozlousknes, muzu to zkusit prozkoumat.
Já teda jen znova zviditelňuju, že jak jsme se s Radkou obě shodly - na všech jiných stránkách, které nás napadlo vyzkoušet, přihlašování běží v pohodě. Jen ty zdejší to sabotuje.
Jj. Sice jsem diskusi jen proletla a zjistila, ze jsem podle Radky cutnak, kdezto Murphy neni cutnak, ale tohle jsem zaregistrovala.
Mne uz se kdysi tusim na Chrome prozmenu stalo, ze jsem se po prihlaseni z hlavni stranky dostala znovu na stranku v neprihlasenem stavu, ale po kliknuti na diskuse se mi zacal zobrazovat prihlaseny stav.
A taky jsem nejakou dobu jela na chrome, protoze bez zmeny nastaveni mi jen na nakole.cz prestal fungovat ve ff js a prispevky se nezarovnavaly do stromu, coz se opet casem nejak samovolne spravilo.
Tak tohle nepřihlášení/přihlášení se mi také jeden čas stávalo.
Tento případ to ale není. To jsem, samozřejmě, vyzkoušela jako první.
Co se týká Linuxu - přiznám se, že jsem o něm i chvilku uvažovala, ale teď prioritně potřebuji dodělat bakalářku a potřebné programy mám stažené pod Win. Takže změna OS se zatím nekoná.
Tak me napada, ze pokud mas po odeslani prispevku spravne url i s odkazem na prispevek (takova ta vec od kriminalu dal, napr. #comment505718), tak mozna nemusis skakat po slunickach, ale mohlo by stacit tu stranku reloadovat.
Jakmile stránku zrelouduju (předpokládám, že se bavíme o klávese F5), tak mi okamžitě zmizí všechna sluníčka, tzn. i ta doposud nepřečtená...
Mas pravdu, reload neni to prave, chces-li zachovat indikaci novych prispevku. Ale minimalne kdyz na ff das kurzor do radky s URL a zmacknes enter, tak se reload neprovede, ale skoci Ti to na ten spravny prispevek. Netusim, jak se chova v tomto pripade ie.
No jo, jenže ve FF to nevyzkouším, protože tam se nemůžu přihlásit.
A bez přihlášení nejsou sluníčka :o)))
Ale zkusím to teď v tom IE.
Tak yo, tohle vypadá, že funguje.
Je to teda trošku vopruz, ale lepší než klikat přes sluníčka.
Dííííííííííííííky, alespoň jedna věc je nějak vyřešena :o)))
Člověk si odskočí večer pryč (navštívit synka v léčení - u babičky :) a pak ještě na to jedno dvě; a kdo tam nepřijde? Půl Partičky; ale bez Suchoše, takže jako by vlastně nikdo) a tady se mezitím odehrála bitka... 62 příspěvků číst odmítám, takže prosím o shrnutí :-D
PS - prosím vynechat pičovinky typu "nainstaluj si linux" ;-)
Takže to shrnu
- musela jsem pořídit nový noťas - co je v něm viz odkaz v úvodním příspěvku
- když jsem nainstalovala FF (hned po uvedení do provozu), tak fungovala přihlašování do různých aplikací (seznam apod.), jen do Nakole mě to odmítlo přihlásit. Navíc to ani neoznámí, že je chybný mejl nebo heslo!!! Zkrátka furt a pořád stav jako bych nezadala username a login.
- nastavení jsme v průběhu večera kontrolovali - vše vypadá OK, resp. nepřišlo se na nic, co by nebylo nastaveno tak, jak nastaveno má být, Nakole nemám mezi zakázanými
- jedu teď přes IE - tam se sice přihlásím, ale když napíšu nový příspěvek, tak mě to po jeho odeslání hodí na začátek tématu, ne na můj napsaný příspěvek
Antivir mám Avast (placený) - včera čerstvě nainstalovaný.
Z dalších programů tady nemám nic extra - java JDK, NetBeans, enterprise architect, office.
Ifče má u svého noťasu stejnou zkušenost. FF i IE se v těchto případech chová naprosto stejně.
Tak jsem to cestou do práce nechala zkouknout odborníka IT.
Po zběžné obhlídce nenašel nic nestandardního - vše je nastaveno tak, jak nastaveno má být a jak je obvykle zvykem. Blondýnou to tedy není :o)))
Jen jsme zjistili, že při správném zadání username a hesla se neobjeví chybová hláška - ta se objeví, pouze když
je heslo nebo username opravdu zadáno špatně.
Tzn. nějaká kontrola loginů proběhne, ale přihlášení se neprovede.
Tak jsem overila jeste ten hint s cookies. Kdyz si zakazu pro nakole.cz cookies, chova se to presne popsanym zpusobem.
Zkus overit v Preferences/Privacy, ze mas nastaveno u History "Remember history". A pak zkus v tom comboboxu vybrat "Use custom settings for history", jestli tam je povoleno Accept cookies a jestli nahodou nakole neni v Exceptions, eventualne se podivej do Show Cookies, zda tam opravdu cookies od nakole.cz jsou.
Včera jsem tohle Radce psal (v češtině:-) ) a nezabralo to. Prolezli jsme celé nastavení, smazali cookies, historii a nic. Většinou je u FF problém právě v cookies (a na nakole to není poprvé).
Ještě jsem si myslel, zda není nějak bloklý FF v antiviru nebo ve zdi (na webu FF to zmiňují). Má tam Avast a instalovala ho až po instalaci FF. Takže tady taky problém není.
Mám pocit, že tohle už je vyšší dívčí. Snad to zvládnete:-)
Zkus ještě vymazat cache, cookies atd.?
A nainstalovat javu pokud ji nemáš.
OS to nebude bez ohledu na to že je 64
Javu nepotrebuje, uz jsem to psala, tak nerad blbosti.
Ovšem za vyzkoušení to snad stojí nebo ne?
Snažím se pomoct tak se do mně nenavážej.
Některá přihlášení javu vyžadují tak netvrď blbosti.
Nevim o zadnem prihlaseni, ktere by potrebovalo Javu u klienta. Java a JavaScript jsou naprosto odlisne veci. Prijde mi zbytecne cloveku jen tak od boku radit instalaci Javy. Neber si to osobne, tak jsem to rozhodne nemyslela, ale v Jave a JavaScriptu (nestastne podobne pojmenovani) ma vetsina uzivatelu gulas.
Bez nainstalované javy se nedostanu do svého bankovnictví.
Javascript se vám zprvu může plést s Javou, ale ujišťuji vás, že toho nemají moc společného a název JavaScript vznikl jako komerční lákadlo, právě díky věhlasu Javy – tedy šikovný reklamní trik.
Javascript se dnes používá vesměs jako doplněk webových stránek, malé prográmky mohou vašim stránkám přidat na dynamice, a proto můžete často slyšet, že se JavaScript používa v DHTML – odrůda HTML, která obsahuje nějaké dynamické prvky, jako jsou měnící se obrázky, hodiny, náhled obrázků a mnoho daších.
Zkušenější programátoři vše řeší přes PHP, ale pro nás obyčejné lidi, kteří tvoříme weby pro zábavu, JavaScript úplně stačí.
Shrnuto podtrženo, JavaScript se používá pro oživení vašich stránek a lepší komunikaci a interakci s uživatelem.
"Zkušenější programátoři vše řeší přes PHP"
ROFL!
jj, taky mne to pobavilo... :)
No, nějak tedy budu muset rozchodit, že jsem po 20ti letech (bez dvou měsíců) profesionální praxe programátora a vývojáře SW stále nezkušený programátor, protože přes PHP neřeším NIC... :-D
Někomu nestačí ani 50let aby byl zkušený jiný to zvládne za pět let.
V PHP bastlí leda tak amatéři... Zkušenost programátora se rozhodně nepozná podle toho, že umí programovat v něčem, ale že umí PROGRAMOVAT. Není to o syntaxi, ale o logice. Já se za ty roky naučil tolik programovacích jazyků, že je už ani nejsem schopen vyjmenovat...
Javu využívají především, některé webové aplikace např. viz. MFČR
A jo, zapomnela jsem na nestastnou statni spravu a nektere banky. Podle me az na vyjimecne oduvodnene pripady java do prohlizece nepatri, protoze to jde skoro vse lepe resit javascriptem, java neni v prohlizecich dostatecne vychytana a pres veskere proklamace multiplatformity ma ruzne mouchy zavisle na OS.
PS: Zivim se programovanim v Jave.
Co si vzpomínám, tak pálkující Bob je také v Javě. Ale jsem líný to teď hledat...
Tak jsem se tedy přemluvil k tomu, že probudím pár krtků....
A zjistil, že nemám nainstalovaný Flash :) beru zpět.
http://www.tredz.co.uk/game.aspx
U mne je to naopak; já se díky javě živím programováním... ;-) Ale už jsem ji omezil na dvě denně a nedělám si smrťáky; a dokonce jsem schopen přežít den i zcela bez...
A jsi si jist, ze to, co pijes, je z Javy? A myslis vubec kafe? Kdysi jsem objevila ve Francii cervene vino de province Java a melo u nas ve firme velky uspech, jen jsme diky nemu spis neprogramovali nez ze by naopak. :-)
Jinak kazdodenni piti kavy (obzvlaste je-li to kvalitni presso) do 4 salku denne udajne tlak nezvysuje a negativni vliv na zdravi nema. Tlak zvysuje jen prilezitostne piti kavy nebo kdyz si treba delas turka, tam se vylouhuje ledacos.
Zde je odpověď z jednoho fora kde řešili podobný problém
"Zdarec, tak jsem to sejmul a znovu nainstaloval, vyprazdnil cache, cookies atd. a uz to jede."
Takže problém s přihlašováním do FF vyřešen - moc a moc díky všem, který měli snahu pomoct :o)))
Takže radost byla trošku předčasná.
Po odeslání příspěvku mě to odhlásilo a teď mě to nechce přihlásit ani po vymazání sušenek a historie.
Ne historií ale cache se maže.
U tebe bude asi hlubší problém.
Jj, teď už to bude i problém mezi klábosnicí a židlí.
Kde najdu cache?!?
To se mi nějak nedaří.
Zde to máš snad ti to pomůže
http://support.mozilla.org/cs/kb/jak-vymazat...
Moc a moc díky, vymazala jsem a zatím se opět přihlášení zdařilo.
Uvidím, co se stanepo restartu, ale zapla jsem automatické mazánípři zavření, tak do restartu mám naději :o)))
Tak to zatím funguje i po restartu FF.
Ufff, díííííííky :o)))
Sice se přihlášení objeví až pokliknutí na diskuzi, ale člověk nesmí být až tak náročný :o)))
Takže snad už to teď bude fungovat.
Díky a já zase mažu na školení :o)))
Tak zdá se, že je opravdu vyřešeno.
Po zapnutí noťase už přihlášení proběhlo bez problémů :o)))
Moc díky.