Tak tenhle zázrak jsem koupil na anglickém eBay, ovšem zasláno z Bulharska, celé i s poštovným za asi 9 liber, 4 stál ten blinkr. Přišlo jak vidíte, ošmoulaná čínská škatulka a v ní ten zázrak. Krmí se to dvěma AA, plastový výlisek ovšem otřesný, trochu zápas s tím víčkem na baterie Ovladač na řídítkách připojen kabílkem, posuvné ovládání v rukavicích jistě neovladatelné, šup do leva, bliká vlevo a naopak doprava. Nebliká uprostřed. Ovladač má ještě další šoupadlo nadepsané NIGHT, kdyýž se posune doprava, svítí červené světýlko uprostřed.
Pýchou celého tohoto zařízení je asi kontaktní spínač, který má sloužit zřejmě jako brzdové světlo, sepnutý jasně svití červená. Vyfotil jsem to, tak přemýšlejte, kam to umístit, pod brzdové páky to nepůjde, ten kablík je moc krátký. Kdyby někdo měl nějaký nápad, sem s ním. Na kolo to nemohu namontovat, neboť nebyl s tím dodán žádný úchyt, budu muset něco vymyslet.
Vypadá to, že to může být dobrá hračka pro děti, když se to zprovozní aby svítila brzdová světla, a fungovali blinkry, jinak protože je to celý strašně prťavý, řidič určitě nemá šanci poznat, kam to pojede. Takže, chce-li to někdo pro děcka, napište mi, pošlu vám to.
Pro normální městskou cyklistiku nepoužitelné.
ten brzdový spínač se montuje na lanko od brzdy jinak toto tady mají ťamani na tržnicích tedy teď už spíše v kamenných prodejnách :-)
Aha, už rozumím, zatájne a tím přitlačí, dík.
Je to neuvěřitelnej šunt.
to měl asi za pade z tržnice malej soused na svým kole. Kdysi (teď už je větší než já i když je mu 15 a jezdí na "motorce"). Moc to nefungovalo...
Nějak asi dělám chybu, že vynechávám ťamanský tržnice :-)