Termín: 22.12.2012
Místo: Břeclav,
Předvánoční "cyklojízda" územím Rakouska-Uherska, na každé čáře po kalíšku a s volitelně s brodem přes Moravu.
Čas odjezdu ještě můžeme doladit podle nového jízdního řádu pro účastníky od Olomóca či Brna ;-)
Pražaci,nebude v Praze jako oni?
Ale to víš, že bude tradiční Nepetche. Jdu to teda vypsat, ať nejsme za Brnem pozadu :o)))
Jaký Brno? Co nás furt centralizujete! :-)
No tak pardon, tak "jihovýchodní okraj Prahy" :o)))
Ten název "antivánoční anticyklojízda" se mi nelíbí - je to takový komisní, technický, studený... dejte tomu nějaký takový pěkný hřejivý předvánoční pojmenování! :-)
Naopak, anticyklojízda je až moc hřejivé - je jasné, že nebudou nikoho blokovat a když si dají po čuni, tak to bude z chlapských důvodů :o)))
Jen je možné, že po těch grocích si na ně ráno už nebudou pamatovat :o)))
Rok jsem opravil, prostě od pozítří už mám novou sezonu 2013 :)...
Aha, rok jsem si opravil, u akce je to změněno, u názvu diskuzního vlákna ne... Nu což, bude to připraveno i na příští rok... :-))
Takže příjezd podle nového řadu je v 8:31 do
břeclavi tak můžeme ten odjezd nechat na devátou. Akorát ještě nevím na čem pojedu. Čekám na novou vidli. Další propriety (slivovice) nebude problém. Těším se na super tradiční akcí.
Počasí už je samožřejmě obědnané.
Teď jen jest-li stihne to objednané včas dorazit. :-)
Musím to potlačit trochu nahoru.
Počasí předběžně hlásí něco málo nad nulou, takže asi bude blátíčko. A Morava snad bude v normálu a nebude potřeba brodit. :-)
Mrzne, odpo jsem testnul kus trasy, je to v poho, blatníků netřeba.
Plac v Garage rezervován, pivo otestováno; bude (ale) sloužit Kokr, takže je to vlastně jedno, jestli je nebo není rezervován... :)
ja vam tu garage skoro zavidim,Radka ma pro nas jisdte take peknou kavasrnicku,ale pekne zahulena hospoda a rum,to me laka......budu po vyjizdce zmrzla jako ho........tak si nebudu moc ve slusnem prostredi ani zasakrovat
Garáž to opravdu nebude, bude to na doporučení Arabice Tichá kavárna
http://www.tichakavarna.cz/
Podle Aladina by mělo trochu mrznout, takže bláto nebude. A sněžit má až si sednem do Garáže.
Dobře jsi to naplánoval Náčelníku. :-)
T tak už jsem na cestě.v břeclavi ještě musím do lidlu tak mi k když tak neujedte. Děkuji. Ps u nás jen minus pět takže když nebude fukar tak ok.
http://grille-petr.rajce.idnes.cz/2012-12-22... Tak tady je pár fotek z dnešní super akce. Děkuji přátelům, že mě nenechali na pospas dravé zvěři. :-) Šťastné a veselé. Petr
Koukám, že jste si to také užili :o)))
Ale nám tady napadnul sníh, takže jsme to měli s pravou Vánoční atmosférou :o)))
Hele a kde jste nechali vránu?!?
Ten je marod, ale na pivo do garáže došel. sníh na pár místech byl teplota cca dva pod nulou.
Už šel krákat domů; vymluvil se na vycházky... Ale rukavici tam kopl :)
Trasa: http://connect.garmin.com/activity/253585336
(prostě klasická)
Bylo zmrzlo, počasí ideální, odpo se dokonce slunce pokoušelo osvítit nás. Ale bahno mám všude, byl cca 500 m úsek v lese, kde to ti blbci (asi nějaký Naftař Benzinovič Petrolejenko) posolili...
Tak a fčíl se rychle vyprat, usušit a hlavně vystřízlivět, abych zítra mohl přejet autem na sever :)