Co řeknete na tohle?
http://www.youtube.com/watch?v=NnBOa8MA1X8&...
Opět nas chce někdo strašit.
Každou chvíli okolo něco proletí, netřeba se tím vzrušovat. Pokud by to mělo do nás šťouchnout, tak se to stane a nikdo s tím nic nenadělá.
Kdyby se k tomu schylovalo, tak koupím další kolo a prdím na práci a jezdím a koukám, jaké to tu je hezké a jaké to pak už nebude. Možná bych taky chtěl stačit, co jsem ještě nestačil. Takže hlavně udělat radost lidem, na které jsem do teď neměl moc času a tak. Nejblbější je asi odejít a nemít ten pocit, že život měl smysl.
Takže závěr je jasnej. Změněj se póly a GPSky nám budou na @.Já to teda vzhůru nohama nosit nebudu. Tak což bychom založili příbuzné téma "Jakou GPS v roce 2013?"
že bude konec světa, tak na tom se shodují uplně všichni.
Všechna náboženství, všechny oficiání věděcké směry, všechny neoficiální věděcký směry, vichni skeptici i optimisti, prostě snad uplně všichni.
Na čem se neshodnu je KDY? Zejtra, za milion nebo za miliardu let?
No a jelikož celkem nijak neovlivním zánik slunce, asteroidy, co poletujou vesmírem ani Nibiru ani nic jinýho, tak jsem se rozhodl se na to vyprdnout.
Jediný, co můžu udělat a o co snažím je, že až to přijde, tak abych moc nelitoval při pohledu zpět a mohl se podívat sám sobě do očí.
A proč by nutně musel být jednou konec světa?!?
Protože "na tom se shodují uplně všichni"
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku...
Bééé! :-)
Hrozně rád bych zažil konec světa. Vážně. Aby se ukázalo, jak má vesmír navrch a jak nepodstatné jsou peníze, války a všechny ty hádky politiků. Oni sice ti "nejpotřebnější" by v těch svejch bunkrech chvilku přežívali, ale o to pomalejší by byla jejich smrt.
Obávám se, že ale takové štěstí jako nikdo předtím mít nebudem. Celé věky se nic vzrušujícího kolem nás neděje. To by byla pravděpodobnost jako vyhrát první cenu ve všech loteriích současně. Co potom, to už by nám bylo jedno.
Copak, copak? Podzimní depresálie?
Ale houby. Depresálie leda z toho, že se tohohle nedočkám. Je plno způsobů, jak si na Zemi sami vyrobit různé katastrofy, ale takový zásah z vesmíru, v jakékoli formě, to je jiný kafe. Jenomže vesmíru jsme u pr...
Ale nakonec ho stejně zažiješ. Na konci života. Jako všichni ostatní.
Bude to konec Tvého světa.
Nebo jen konec jedné etapy. :)
Teď jsem si úplně náhodou půjčila v knihovně CD s touhle rozhlasovou hrou http://www.youtube.com/watch?v=HBAi0Iki84Y
Až budete mít hodinku času, tak doporučuji. Pro mě výborný.
Já bych takhle daleko, kvůli ukojení své lidské touhy po "pravdě a spravedlnosti" nešel ...
Nějak mi to tvoje řešení připomíná řešení boží - Sodomu a Gomoru, potopu světa atd. Bůh by byl hodně nespravedlivý, kdyby to tak skutečně bylo. Vesmír je k nám ZATÍM spravedlivý.
A vzrušujících věcí se děje - alespoň kolem mě denně spousta, zatim se nenudim. A kdybych se náhodou nudil, raději bych si koupil medvídka mývala :o)
Myslím že Bohu, je-li nějaký a Vesmíru tuplem, jsme totálně u zadku.
Jednou přijde velký reset a bude po ptákách. Jestli se mezi tím nezresetujeme sami.
Moje vize Boha je takováto:
Chlapík v bílém plášti, silné brýle, trochu pleš, kolem plno Petriho misek a v každé z nich kulička z jiného materiálu. A na nich ten šikula dělá všelijaké pokusy. A libuje si jak se mu na některých ty plísně a bakterie pěkně množí. A v okamžiku, kdy se mu ta plíseň už nelíbí - šup s ní do záchodu a zkusí jinou.
Dobrá alternativní teorie, ne?