Ahoj :-), Ane mi před chvílí napsala, že by v sobotu vyjela, ALE NE JENOM SE MNOU !!! (což teda nechápu, dyť jsem tak miloučkej a tak se o ni starám), houby rostou, počasí ok - měl by někdo zájem, že bychom projeli Voděradské bučiny a podél Sázavy se vrátili zpátky? Zastávka na houby by byla, úlovek zaručen.
Když by tedy někdo projevil do čtvrtka zájem, tak bychom to vypsali včetně vlakového spojení, délky trasy atd. atd.
Tak se zamyslete... a hurá na houby :-)
Dobře - jak chcete - houby nebudou, někdy jindy :-)
Jak nebudou, já bych houby móooc chtěla.
Hele a nešlo by to tak, že bys mi je jako nasbíral a já bych si odpoledne přijela?!?
si odpoledne nasbírej sama nebo s ebojíš, že Ai zvládne vysbírat celej les? ;-)
V Brdech rostou ! A i lysohlávky prj. Já je nejím.
a já je nepoznám... :-(
Syn včera byl na houbách - cca 10 - 12 kilo toho bylo. Sušíme, salát byl, sousedům jsme dali... Jestli přinese i dneska, tak už ho poženem svinským krokem - přece se nebudou večery trávit zpracováním hub! :-)
Já jsem tadýýýýýýýý.
Hele ale fakt, jestli je přinese a už je nechcete tak mi brnkni a přijedu.
Teda v sobotu přes den ne-e, ale večer můžu zítra i v sobotu i v neděli!!!
Určitě něco vymyslíme na výměnný obchod :o)))
Ale my bychom Ti je dali zadarmo!
Nicméně: chlapec jede zítra s pár kamarádama na ten singltrek pod Smrkem a já přesvědčuju Ane, aby jela s nima - ona na tyhle blbinky je, tak ať si užije terénky :-)
No a já sám houby nesbírám, protože je prostě nevidím. Já dělám pouze doprovod a jsem pak vzteklej, že Ane sbírá a já musím čekat a nejedeme :-)
(ta něděle u nás nejde - jede se cyklokros v Táboře, tak se tam chystaj, a já vypadnu na silničce taky někam tím směrem - vidím to na pressíčko v Pelhřimově :-) ).
jsem byl s Aničkou asi hodinu v lese a furt rostou. Koš plnej, tak jsme šli domů...
...jsem byl včera chvíli v lese a furt je tu hovno... Našel jsem 2 suchohřiby (asi po 15 minutách hledání), asi od loňska:), ale byly celý ožužlaný od slimáci, tak jsem je tam nechal.
já se byl projít po obědě a sbíral jsem tvrdý na sušení a zbytek tam nechával a zas jsem večer krájel a sušil...
u vás jsou písčiny a u nás jílovitá hlína, tak to prostě u vás asi teď neroste no. Tak sedni na bus a popojeď...