PONDĚLÍ 24.09.2012 až 29.09.2012 SOBOTAÚVOD - Po úspěšný květnový cykloakci okolo Bílých Karpat,kterou jsem absolvoval se svým dlouholetým kamarádem Karlem V, mi Karel několikrát připomínal,že na podzim musíme zase něco podniknout.Zrodil se mi v hlavě nápad skoulet dohromady dvě záležitosti.A to…
Po cestě na horu, potkám Čmelakuse a tady čtu, že jsem potkal LadisChe. Asi jsem tedy potkal dva... :-)
Z textu je cítit, že Tě ježdění baví a zvládáš v klidu i ne zrovna ideální podmínky. Pro lepší přehlednost textu by pomohlo, kdybys dělal za čárkou ve větě, a za tečkou na jejím konci, mezeru. Lépe by se to i četlo. Je to faktická poznámka, na kterou nemá žádný vliv drobná závist, že jsi na sraz mohl jet - mně už dovolená nezbyla :-(.
Opustil jsi nás dost rychle, sotva se v kempu ohřál :-)Taky jsem nejdřív nevěděla kdo napsal blog, seznamuje se jako Ladislav, píše sem jako čmelákus a teď zase LadisCh. Vůbec jsou místní cyklisti nějak zapomnětlivý, na nemluvu jsem si taky nemohla dlouho zvyknout :-)
když ten život je někdy tak strašně komplikovanej, a já tomu ještě přispívám. Právě proto,že se seznamuju jako Ladislav, tak to bude přehlednější. Dal mi k této změně impuls Karlos ,to ten za tyto obštrukce"může".
V sobotu jste mi z kempu odjeli,a já měl ještě postavený stan, nikam jsem nechvátal, už jsem směroval k domovu.