Oznamují tímto smutnou zprávu že ze srazu utekli hanebně hlavní organizátoři Vaclav, Radka a Airline!!! Tuto novinářskou bombu Vám prinesl velmi seriózní deník Aha společně s Bleskem za spolupráce dopisovatelů Crowa, strejda Libora alias Fida a Werta alias nemluvy. Odsudte tento podly čin společně s námi pozustalymi!!!
Jaký podlý čin?!?
My jsme vám jeli rozezhnat ta deštivá mračna, která se na vás valila :o)))
Cestou jsme chytli dva docela slušné slejváky, jen co je pravda.
Ale dodateně zdravím všechny, se kterými jsem se nestihla rozloučit. Resp. jsme se nestihli... :o)))
Ale to odsouzení za poležení ve vlastní postýlce stojí, jen co je pravda. Už mám druhou kávičku, shlédla jsem včerejší zprávy a teď zvažuji, zda se otočit na druhý bok a ještě si schrupnout nebo začít vybalovat.
Jo a mimochodem, ten nosič se fakt posunul, ale taťka ho už třema dobře mířenýma ranama vrátil zpátky :o)))
Zkrátka Airlinovo kolo má tak vysoký odpor vzduchu, že pohne i nosičem :o)))
To ovšem pak vysvětluje i tu mírně zvýšenou spotřebu benzínu :o)))
Tak si to tam užijte, budu na vás celý den myslet :o)))
Ahoj všici, kteří si ještě užíváte nedělní sraz v Nivnici :-)
Ano, je to pravda - odjížděli jsme poněkud narychlo, ale co s tím naděláme... mnohem víc mě mrzí, že jsem se osobně nemohl rozloučit se všemi, kteří tam byli. Činím to tedy alespoň tímto způsobem :-)
Sraz byl nádherný - opět jenom samá superlativa: hezké ubytování, nádherné počasí, skvělé trasy, vynikající organizace, úžasné kulinářské výrobky našich nakoláckých dívenek (werte - samozřejmě i Tvý pečený kaštany!) a hlavně fantastickej tým lidiček, které vždycky moc rád vidím a se kterými mi je dobře! :-)
Takže ještě jednou velice děkuji za všechno a těším se na jaro 2012 :-)
(malá poznámka: sice bych se rád pochlubil, že mám na organizování takovýhle akce aspoň trošičku podíl, ale bohužel by bylo to "cizí peří" - Nivnice má jednoho organizátora a tím je strejda Libor a nikdo jiný)
Děkuju :-)