, ten vas urazel taky a bezduvodne .... , a vy jste na to koukali jak vul na dvere stodoly a nikdo ani nepip ..... Ja jen ze se stahnul vcas do ulity . To xindl dela a pak zase vyleze . Ale ja uz si toho mekkyse s ty jeho schranky vytahnu !
Tak kdepak jses ty zprznena bukvice se srkacima svalama na hube .....
$ US 5 000 Reward for home address Morcaka , diskretni jednani ......
teda na to musim zareagovat, dam ti slevu a za $ 1000 sam prijdu na smluvene misto, za takovej peniz me muzes nadavat celej vecer
Trochu jsem projel starší příspěvky,člověk podepsaný morčák,zde většinou zadává dost zvláštní otázky,asi si tady z toho dělá trochu srandu.Tak trochu zde dělá dusno.
Navíc na jeho stránkách není o kole ani zmínka,což u tak vašnivého kolaře dost divný??je to trochu jiném zaměření.
Kopíruji pro porovnání icq.a kontaktu.
pokud se jedná o jinou osobu tak omlouvám!!
morcákovi osobní stránky www.morcak.com
Docela by mě zajímalo srovnání jízdy terénu na trekovém kole a trekovém lehocipedu. Ale neznám nikoho v okolí Jihlavy, kdo by byl ochoten vyrazit na testovací jízdu terénem.Spíš neznám vůbec nikoho.
Jestli o někom víte tak napište kontakt a můžeme vyrazit. [email protected] icq:54100661
Koukám že si z Morčáka někdo vystřelil.
Poslední dobou se tu střílí často. Nebo, že by to byly úhybné manévry?
To pochybuji.
DNES JSEM BYL CELÝ DEN NA PĚŠÍ AKCI - TEN PŘÍSPĚVEK V 11:14 JSEM NEPSAL JÁ - POKLÁDÁM JEDNOZNAČNĚ ZA SVINSTVO, ŽE SE NĚKDO PODEPSAL MÝM JMÉNEM !!!
Airline
Napsal to nějakej sroula, kterej neví, že jsi tady uznávaná autorita. Z těch, co tě znají, by si to nikdo nedovolil.
Teď už chápu proč na cestu do Rumunska potřeboval hydraulický kotoučovky. Někdo se mu tady snažil vnutit véčka, ale ty by byly skutečně na tý jeho mašině trochu "poddimenzovaný" :-))))
Mimochodem ty stránky jsou fakt pěkný.
To jsem byl ja:-) Ale rikal, ze to ma na kolo:-)