Termín: 28.09.2012
Místo: Praha, Metro Vysočanská
Pátek 28.září.2012 v 10 hodin u stanice metra Vysočanska(bus smer Žižkov,Malešice).Pojedeme smerem do Troje,dále podél Vltavy či kam se rozhodneme...Holky,kluci,všichni,kdo rádi jezdí na kole,ale samotné je to jako mě nebaví...vemte kámoše...kámošky...děti...i dobrou náladu...každý kdo bude mít…
...zdravím ty kdož budou číst...i ty co nebudou...dnes jsme vyjeli z Vysočan podle Vltavy...Holešovicemi okolo MatFyzu,Trojskou pod starým a nově budovaným mostem,pak jsme míjeli trénující kajakisty na vodáckem kanále a jezdeckou školu.Následně nás uvítala Podbaba,a najednou se naše přbližně 10členná skupinka/nestačil jsem to přesně spočítat/objevila v Roztocích,Žalově a Levém Hradci,kde jsme dobrali energii v podobě pivka,kulajdy aj.No a pak jsem va Velkých Přílepech zabrousil za křovíčko...a po vykonání nutného jsem se s ostatními již nenašel(((,objížděl jsem nějakou dobu okolí,obhlížel se.ovšem nejspíš byli hodně rychlí,a tak jsem si zajel takový malý okruh davší dohromady 81 km.
Heeh,
chces jako rict, ze jsi jako organizator tu akci pros.al? :D
...jel jsem do křovíčka vykonat potřebu...no a pak jsme se už nenašli...a co se týká pořadatelství...hlavním pořadetelem byla Anička...já jí jen nabídl...že akci hodím sem...a ještě na další fóra...s čímž souhlasila...:-)))...
Nerika se v Roztocich ale v Roztokach, aspon pokud mluvis o te obci, kde bydlim.
...jjj...promiň...ovšem já také nenapomínám když někdo řekne Prágl...aj....
...čeština je jazyk velmi tvárný...a já toho využívám...kdybych udělal hrubku...pak napomenutí pochopím...a mám na mysli Roztoky u Prahy...tedy ty do nichž jede vlak z nádraží Bubeneč...
Koukám, že jsi z toho byl tak v šoku, až jsi zapomněl trojtečkovat :o)))
...no jen jsem tečkoval trochu méně...:-)))...
cyklovýletníci, kteří ti ujeli, včetně pořádající Aničky nejspíš netečkovali vůbec...
...no netečkovali...někteří tu ani nemají profil...
Někteří?!?
Kromě mě, tebe a Kolbaby sem z nich nechodí nikdo :o)))
...nevím přesně kdo tu profil má...:-))) na to jsem tu krátkou dobu...