(24. června - 26. srpna)
Nedávný Banánovníkův blog mě inspiroval k zveřejnění i mojí cesty za studii na sever Evropy. Svoje celé vyprávění a fotky jsem zpracoval do galerie na Rajčeti, odkaz je na konci textu. Tenhle blog jsem pro snad vyšší čtenářskou zajímavost zpracoval formou rozhovoru sama se…
Super! Tohle byla taky možnost, ale pro mě neuskutečnitelná kvůli různým slibům a domácím pracem :-)
Ale taky jsem nad tím přemýšlel... Nakonec vyhrál kurz Švédštiny...
Ale super, tohle je pecka... :-) Zrovna přemýšlím, jestli o víkendu někam nevypadnu pod stan, počasí sice nic moc, ale ještě pořád na nulou a podzim je tu krásný :)
Michale, diky! Tohle je trochu vic nez "cestopis"...
Pateticky to muze znit myslim jen tomu, kdo to, o cem "filosofujes", jeste sam "neobjevil". A ani nahodou to neni chyba toho vypraveni. :)
Nejak ted obtizne hledam slova, tak to radeji nebudu rozpitvavat.. ale vez, ze tomu "mudrovani" rozumim, hodne veci vnimam podobne... a precteni tveho blogu me potesilo.
Preju hodne dalsich dobrych cest. :)
(A jdu se podivat jeste na to rajce).
Ti teda fakt děkuju! Skoro půl dne jsem místo práce čučel na rajče... :) Hezké, moc hezké. Ale nic pro mne. V krátkým v takové zimě, bych se druhý den už nepohl. A bruffenu bych musel sežrat tolik, že bych viděl zajíce řídit...
Ty snad už ani nemůžeš mít žaludek, jestli se pořád živíš jen brufenem :o)))
Mě stačilo v létě necelé platíčko a pak jsem nevěděla, z čeho je mi víc blbě - jestli od zubu nebo od žaludku :o)))
S brufenem to rozhodně nepřeháním, ten beru, když už je opravdu zle (nemůžu se hýbat a/nebo bolestí vidím zajíce řídit) - ale i tak se to spíše snažím vydržet. Na takovou tu "normální" (=permanentní) bolest jsem si prostě už zvykl... A pokud si už beru, tak jednu růžovou za den.