No já tu mám pěknou kosu, ale spíš je to takový podzim... Je zajímavý sbírat borůvky a brusinky, občas i malinu a přitom sledovat jak padá listí z bříz... :-D
Já doufám, že my tady budeme mít ještě chvíli léto a pak hóóóóódně dlouhý pěkný podzim než zase přijde jaro.
Hodne dlouhy pekny podzim je na nic. Spravna zima zacina v listopadu a trva do dubna. Aspon na horach.
Na horách, teda od nádamořské výšky 1.120 m může být zima třeba už od října, ale pod tuhle výšku bych zimu úředně zakázal :-)
Přesně tak. Na horách nechť si milovníci sněhu pěstujtí zimu třeba celý rok. Ale do města ať nám ji netahají :o)))
Ty bys tem detem neprala zadnou radost. Vis jak je super, kdyz napadne v Praze metr snehu? :-)
Sníh v Praze ? Jedině za bony... :-)
Tak v lyzarskem stredisku Petrin pry bylo 85 cm prasanu. :-)
http://xda-developers.cz/automobily/snehova...
Já se bojím, že mi napadne víc než metr, tak mi děti pošli :-D
Shanis zasoby cerstveho masa pro pripad naprosteho odriznuti od sveta? 8-o
No alespoň v se těch mínus dvaceti maso nezkazí :-D
A kdy jindy bych měl jet do práce na lyžích než v zimě? Já požaduji rovnost k přístupu ke všem druhům dopravy?
Souhlasim.
Jen jeste musime prosadit ta zdymadla...
Co s nimi? Zdymadla na Vltave jsou, protoze kdo udela na toku prekazku, musi umoznit jeji prekonani. Znami jeli na morskych kajacich Vltavu z Vysaku do Prahy a popis prekonavani prehrad byl zajimavy. Nekde je vezli valnikem, jinde je dali do dratene klece, ve ktere je spousteli dolu.
Tu dopravu znam, mam Vltavu nekolikrat splutou celou. Klece jsou na Orliku, valnik Slapy.
Na Orliku je i vytah na vetsi lode, ale nedodelany. Nela to byt takova vana, ve ktere by vyvezli po hrazi celou velkou lod. Koleje jsou hned vedle vytahu pro mala plavidla.
Slapy mely mit podobny vytah s vanou. Zustal po tom tunel skrz skalu. Spodni otvor je videt ze silnicky, ktera vede dolu k prehrade a horni primo z hraze - na prave strane.
Klídek, nejdřív by jsi musel každé třetí úterý v měsíci pořádat pražské lyžojízdy, pak si prosadit běžkopruhy a pak se uvidí?!?
:o)))
Zacinam delat osvetu, uz me nebavi tu porad cist spatne tvary podminovaciho zpusobu, kdyz jste vsichni celkem inteligentni lide schopni si par pravidel zapamatovat. .
"osoba čísla jednotného
Správný tvar: bys
tvary byjsi, by jsi jsou špatně"
http://mojecestina.cz/article/2009021003...
Náhodou, taková lyžojízda v sprnu by mohla být docela sranda. Akorát teda by asi byl problém vysvětlit "lidu a světu", že se nejedná o recesi, ale o vážně míněnou akci...
A mimoto, s lyžema se snadněji háže než s kolem... ;-)