Ahoj,
podzimní sraz se kvapem blíží a na jeho konci bychoms i měli říct, zda a kde bude sraz jarní.
Termín:
v příštím roce je to dost blbý, protože svátek 8.5. připadá na středu.
Termín by asi pak byl vhodný o následujícím víkendu, tj. 10. - 12. 5.
Kde:
prosím o vaše náměty.
Pokud se někdo nebude cítit sám na organizaci, pak není problém pomoct.
No a ostatní prosím o vyjádření (palečky) k případným návrhům.
To je jednoduché. Jarní na Lago di Garda a podzimní někde ve Finsku...
Hele, na Mácháči jsme už byli a podzimní zatím fakt neřešíme :o)))
Moravský kras by byl ok...
No, raděi bych viděla něco uprostřed republiky. Přece jenom bude "krátký" víkend.
Ale mohlo by se o tom uvažovat na podzim. Ubytování by šlo v Jedovnici, ikdyž, tam je ten kemp takový nic moc...
OK. Na podzim to nebude problém. Návrh na jaro? Šluknovský výběžek?
To by šlo nebo Aš?
A pojedem to po ose?
Já jsem třeba ještě nikdy nebyla v Brdech, nebylo by špatné mít to tam i s průvodcem;o) Ale nevím, jestli už tam někdy nějaký sraz nebyl...
Zdravím Vás,
Rád bych Vás vzal na Brdy a provedl Vás tu.
Je sem odevšad dobré spojení. Dálnice D5 je za humny, hlavní trať č170. Z Prahy i z Plzně cca 50Km.
Jen nevím o vhodném ubytování pro tak početnou ,,bandu". Snad něco najdu. Jestli někdo o nějakém ubytování víte napište miprosím.
Ubytování neřeš... stan a minohledačka podmínkou...
Hele, nechceš jít na chvilku na pivo?!? :o)))
Za tohle ti snad budu muset dát mínus i já :o)))
To nejde. Heky je na severu...
Přoč to nejde ? On ti to pivo drží u pusy ? :-)
Když on jeden trefí do hospody a druhej jen z hospody domů, takže sám nemůže :-))
Tak si tohle http://tinyurl.com/cxrmz7j
vytiskni a postav na stul proti sobe. 8-)
Tam by se mi to určitě líbilo, taky jsem tam ještě nebyl.
Tělocvična v Újezdě to jistí.
Spím v kruzích :-))
A žiješ o den dopředu...
Já dozadu :-)
Taky jsi to mohl vyfotit, když tam cvičí osmnáctky Zumbu, to by byla jiná motivace...
Jestli to je Zumbu nevím, ale asi tak 2 x týdně mi pod oknama na hřišti haleká asi 50 děvčat, jsou v nějakém obdélníkovém patvaru a vrtí se a halekají do hudby, tak až je zase uvidím - vyfotím. Celkem dobře se na to kouká, ale k čemu ti bude fotka, vážně nevím :-)
Před rokem jsme jeli okolo nějakého bývalého rekreačního zařízení:
49°35'36.676''N,13°47'34.116'E
Fungovala tam hospoda a pronajímatel si nebyl jist budoucností. Ale vypadalo to zachovale.
To vypadá dobře a na pěkném místě
Prověřuji a zjišťuji možnosti ubytovat takovou bandu. Zatím se jeví slibně Komárovská sokolovna. Ale bratři pořádají myslím v tomto termínu tady tradiční Pešíkův pochod i s cyklo trasami. Mohli by se také případně využít... Jen aby jim nevadilo, že jim obsadíme sokolovnu. Dálo by se tam ubytovat tak 30 - 35 lidí na postelích.
V přísálí na žíněnkách další. A hned vedle je nově opravená a zařízená ubytovna. Prověřuji jak je prázdná a kolik a zakolik....
J
Tělocvična není dobrý nápad, jako nadhozený fórek dobrý, ale myslet to váže určitě ne, snad jen pro pár dobrodruhů, ale ne pro nás zmlsané civilizací :-)
Namátkově jsem kouknul a v okolí nějaká ubytovací zařízení jsou.
Ještě hledám... Napiš cos našel Ty?
Já to tam vůbec neznám, jen jsem zadal jméno obce a ubytování a nějaká zařízení vyhledavač nabízel.
Matně vzpomínám na Oslavany, tam bylo také nějaké hromadnější ubytování či nikoliv? Tehdy místností bylo víc než 1, ale ne o mnoho.
Tak já to beru podle jarního srazu, kde naprostá většina chtěla ubytování po dvou a pokud možno soukromí a vlastní záchod :-)
K jedne telocvicne snad taky bude alespon jeden zachod, ne?
A to by moh být právě ten problém :-)
V Oslavanech bylo "hromadné" ubytování v několika pokojích. Mám pocit, že největší byl pro 6 osob.
A spát v tělocvičně na karimatce už mě taky neláká.
Společná noclehárna? V mým věku? V žádným případě! Uvědomte si laskavě, že jsem býval obecním zastupitelem... :-)
Já bych zase nechtěla mít ze srazu jako nejsilnější zážitek "vůně noci".
8-))
Zase by jsi ale měla vzpomínky, jaké ze žádného jiného srazu nemáš :o)))
Je ale fakt, že 40 párů cyklobot společně s námi v jedné místnosti..., k tomu nějaké to propocené tričko a kalhoty..., to by asi fakt nešlo :o)))
Tomu nerozumím, obecní zastupitelé nesmí do společné noclehárny?!?
Obecní jsou na štíru s imunitou...
Jo aha :o)))
To bychom se pak možná divili, čím vším se Ain nakazil :o)))
Našel jsem myslím něco vhodého. Ještě to prověřit aby nás tam vzali. Je to kousek dál od centrálních Brd, ale v dosahu.
Koukněte.
http://www.levneubytovani.net/ubytovani/svaty...
Tady je to ještě jednou
http://www.svatystepan.cz/
Koupat se asi nikdo moc chtít nebude, takže přírodní voda není podmínkou :-))
Může to být dobrý, tak abys měl o čem přemýšlet, co třeba trochu na drhý straně prostoru, někde kolem Třemšína, tam by taky nějaké ubytování určitě bylo.
sice je o až za Rožmitálem, ale pořád v Brdech:
http://www.rekreacebrdy.wbs.cz/RS--Vesin.html
To vypadá dobře a v pěkném místě.
Jo, tohle také vypadá pěkně, ale tohle už se zase přece jenom vzdalujeme na západ.
Bude krátký víkend, tak je nutno brát ohledy i na ty, co přijedou od východu.
To Štěpán je víc na západ.
Mám nápad co to udělat někde v tomhle prostoru :
http://www.mapy.cz/#q=%25C4%258D%25C3%25ADho...
pak si nikdo nebude moct naříkat, že je někdo na tom lepši než ostatní :-)
Tady mám možnost udělat to v Trhovce u Hlinska, ale ještě si to schovávám :o)))
Taky v Austrálii by se jistě našlo pár pěkných míst. Rozdíl ve vzdálenosti z domovů Nakoláků by pak byl zanedbatelný.
To sice jo, ale střed republiky je jen jeden :-)
http://www.hrady.cz/?OID=5446
Pak je ještě kousek vedle Pupek republiky. Ten bude důležitější.
nikoliv republiky, ale přímo pupík Evropy :-)
Dobrá inspirace, až tam zasa zavítám, tak se po okolí poohlédnu :-)
Také moc hezké místo! Jen to tam v okolí moc neznám. Na Třemšíně jsem sice byl. Bude tam, ale mnohem horší doprava. V Rožmitále končí koleje....
On ani sv. Štěpán není z hlediska vlakové dopravy zvláštní výhrou i když koleje vedou opodál. Vlaky, které zastavují v Mýtě nemají přepravu kol, to jen rychlíky stavějící v Hořovicích a Rokycanech.
to jsou starosti :-P
Že jo, prostě se někam nechám dovézt a zbytek dojedu :-)
jee.tam jsem pred 20lety byla na tabore........chaticka se zachodem a sprchou tam ale nikda nebyla......
škoda, žes tam nebyla před lety čtyřiceti, mohli jsme se tam potkat. tenkrát tam byly chatičky maximálně dvě až čtyři, ostatní byly stany.
Jestli se tam sraz uskuteční, bude to pokud bych jel s dcerou docela zajímavá náhoda, na jarním srazu 2011 jsme byli v bývalém pionýrském táboře kam jezdil její strýc, teď by to byl pionýrský tábor kam jsem jezdil já. Ještě chybí sraz v Pleskotech (Dobšici) aby to bylo úplné.
Sokolovna neklapne.
Valná část zdejších bude vyžadovat ubytování v soukromí s vlastním záchodem a sprchou :-(
Mě by to v ničem nevadilo, ale většině zdejších se tím nezavděčíš, potřebují s sebou svou dávku komfortu a civilizace.
Máš pravdu. Co tohle ? http://www.svatystepan.cz/
mě osobně je to jedno, mě by ta tělocvična dost vyhovovala. Když už nemohou být společné vyjížďky, tak by byly společné večery a noci a podle mne by to byla sranda...
No počkej, vyjížďky snad společné budou, ne?!?
už dlouho nejsou.
Každej jede jinudy.
A nebo se to změnilo?
Nevím, na posledních as dvou nebo třech srazech jsem právě z z valné části z toho důvodu, že se spolu nejezdí, jen jsme v tu samou chvíli ve stejném kraji, nebyl.
Já bych to neviděl tak hrozně, ale je potřeba víc chtít jet pohromadě.
tak víš co...
Proč se někam přesouvat s ideou a nadšením, že se potkám s kamarády, když pak jede jeden tuhle, druhej tamhle a třetí tamhle, protože s epotkat asi nechtějí a když pak večer valná část zaleze někam, kde se kouří, tak... tak mě vyšlo, že je pro mne lepší jet rovnou někam sám. Co se setkávání týče, je výsledek skoro stejnej, nemusím spát v kempu a jedu s epodívat někam, kde je něco zajímavého pro mne.
Pár srazů bylo naprosto úžasných (Mácháč kupříkladu) a na několika jsem litoval, že jsem jel.
Jo a není to výčitka!! Že většina preferuje něco jiného, je naprosto v pořádku! Je to jen jen důvod k tomu se s tím nějak vyrovnat, když nesouhlasím. No a tak jsem přestal jezdit...
Možná je to také tím, že na Mácháči se nejezdilo "po červené." Takže nebyla taková potřeba to frakcionovat. A nebyla tam hospoda, ale táborák, to také může dělat své.
ano však píšu, že se mi mácháč libil.
právě proto, že nebyla tendence to frakcionovat a jezdili jsme spolu a pokecali a večer se bylo také pospolu.
proto se mi to líbilo. Pro to společné prožívání chvil já na ten sraz jezdím. No a když to není pak nemám ten důvod na ten sraz jet. kvůli vyblbnutí se na kořenech v lese nepojedu na sraz, ale sám či se dvěma třema dalšíma.
Jo to ano, ale dá se to při organizování naplánovat tak aby byla jen jedna společná trasa pro všechny, kteří chtějí (můžou) jet a myslím, že naprostá většina jsou nekuřáci, takže i tohle se dá snadno vyřešit. Pokud chce jet někdo sám nebo jinudy, tak tomu se zabránit nedá, ale nemyslím, že by to byl nějaký houfný jev.
jasně, že dá, ale většina to nechce a je to tedy jinak, takže...
Teda Jířo, já ti nevím, ale fakt jezdíme na stejný srazy?!?
Pokud si já pamatuju, tak je vždycky hlavní trasa, kterou jede valná většina.
Osobně nemám absolutně žádný problém s tím, pokud si chtějí mladí a neklidní zablbnout a jedou si něco jiného.
A už vůbec nemám problém s tím, když sekce "matky s dětmi" vybere pro sebe také trasu, kterou zvládnou.
Sraz přece není o tom, aby se někdo pobavil a někdo odrovnal. Jsme fyzicky velmi různorodá společnost, tak proč by si nemohl každý zvolit to, co zvládne a ujede a fyzicky se neodrovná nebo se někde nezrakví.
Ostatně není to o tom, že si každý jede svou cestou. Pokud si správně pamatuji, tak jsou max. dvě skupinky (+ dětská sekce). Že se cestou někde někdo oddělí, protože už má prostě dost a víc nezvládá, s tím nic nenaděláš. To má přece svoji logiku. A jestli chce jít ještě někdo na konci do hospody na večeři a jiný si chce dát večeři v kempu, tak opět - proč se nerozdělit. Nechť se každý nají podle své chuti.
Mě osobně se na srazech právě líbí to, že si můžu vybrat trasu nebo si ji přizpůsobit svým schopnostem. Stejně zpravidla jedeme všichni stejným směrem, tak proč by si to někdo nemohl jet po červené a někdo po silnici.
A naopak vítám, že když se večer sejdeme, tak jsou všichni fit a v pohodě.
pokud si pamatuju, tak se to většinou rozdělilo minimálně na dvě skupiny ještě dřív než se vůbec vyjelo a často se to dělí i po cestě.
Ne, nevadí mi, když toho má někdo plný brejle, zkrátí sii to a jede dřív do kempu, to je v pohodě. Jen že to od začátku prostě je rozsekaný na několik skupin, nečeká se na sebe atd.
Mě se prostě líbí to, co je na srazech lehokol. Jede se pohromadě, na několika místech se čeká, když se to roztahá a prostě se v klidu ujede nějakejch 70km po cestě se kecá, blbnu a rozptyluju se s dětma atd. atd. ¨
Prostě je ten lehokolovej srtaz o setkání.
Nakolácký nejsou.
Tobě to vyhovuje, mě ne.
Ty jezdíš na nakolácký srazy dál a já ne.
To je všechno.
O tom podzimním sice trochu uvažuju, ale fakt nevím. Jestli budu v ČR a pojede PetrP tak bych možná jel, jinak ne.
Na podzim nikam nejedu. Vilémovský sbor v tomhle termínu má "šňůru", spolu se sbory Lumír a Virtuosi di Mikulov a orchestrem Mladí brněnští symfonikové zpívají Verdiho Requiem ve Šluknově, Budyšíně a Zhořelci. Takže to budu dělat doprovod svým holkám.
Juro nějak mi to připadá, že si spíš hledáš zdůvodnění proč nejet i když je to samozřejmě jenom tvoje vůle. Byl jsem na posledních třech srazech na víc dní a počínaje Českou Kanadou, přes Pálavu a letošní jarní v Adršpašských skalách, se vždy jezdilo pohromadě, ostatně fotek jako důkazu je dost.
nevím já tam nebyl...
Dělilo se většinou minimálně na silniční a terénní a na mldý a neklidný a...
Mrzí mě, že si myslíš, že jsem idiot, který si hledá zástupné důvody.
Nedělám to.
TO, co jsme napsal mi opravdu vadí a říkám to už mnoho srazů nazpět. Pro_pa si díky tomu vysloužil titul rozvraceče:-)
prostě začaly převažovat negativa nad kladama a to, že nejsme spolu je pro mne jedno z hlavních negativ. Ne jejidné. TOť vše.
Ale v loni najaře nic dělenýho nebylo a letos taky ne, byla jen jedna trasa, jelo se houfně a čekaček bylo víc než dost. A rozvraceči se nesmí vždycky brát příliš vážně :-)
ANO, pro_pa zkusil veřejně něco, co do té doby bylo neveřejné a tím i neviditelné. Šel jsem, ale do sebe a změnil jsem se. Chci jezdit s ostatními, ale někdy se stane, že mi ujedou, nebo se ztratím a za to už nemohu, fakt. :-))) Nebo chci udělat radost jinýmu bližnímu mému a dojedu mu pro dortík, no, to je také pozitifní, ne?
A pokud příště pojedeš, tedy někdy v roce 13, tak ti slibuji, že se z tvého nosiče nehnu a budeš prosit, abych už konečně sedl na své kolo a nemusels mě tahat :-) Ale to potom zase nevím, jestli budu stíhat, přece jenom už jsem starší člověk, mozek senilní a ztratim se kolikrát i ve vlastním bytě.
Hele, pro_pa, ty jsi jednou rozvračeč, tak se drž statečně svého žezla a nelez nikomu... na nosič :o)))
P.S. jenom bych potřeboval zjistit, kdo to Jířovi vykecal, že nakonec cuknul a na rozvrácený Říp nejel :-(
znám tě a vím, že jsi rozvraceč, tak jsme si to domyslel, ale je fakt, že mě nenapadlo, že jsi až tak dobrý rozvraceč. ROzvrátit to tak, že ze tří lidí jede každej jinudy a jeden nedojede vůbec, to už prostě chce velkej talent :-D
Hele, matně si vzpomínám, že v 6. třídě jsme byli u rybníku (taky Štěpán) v Mýtě, tam to taky do Brd nebylo daleko... A nejsem tak starý, aby to bylo zrušený... byly to chatky u rybníka... Kousek od nádraží...
Někde jsem četl, že kousek od Nepomuku, myslím že Zelená hora se to jmenovalo, je dobré ubytování...
No bacha na to, jakýsi frantíkk tam staví hotel, ale ještě to nemá :-) Ale kousek je výborný steakhouse :-)
jo ten je fak dobrej, naučili mě tam, že musim se číst na jídelním lístku i ty údaje v pravym sloupci.Obídek ve dvou za 800,- mě trochu překvapil i když chutnal znamenitě.
Ale třeba máme tu krizi, tak trochu zlevnili :-)
Jo, je to trochu pecka, ale jednou do roka si dám do nosu.
Teď otevřeli mezi Plánicí a Klatovy hospodu v Myslovicích, ta je taky super :-) Možná bych v okolí dokázal uspořádat sraz, ale nejdřív na podzim :-)
Zase to nebude u Kolína!!!
No, Kolín je dobrý nápad, ani auto bych nemusel startovat
Kolín - Poděbrady - Nymburk to je mi velmi vyhovující oblast!
Kolíne, Kolíne, stojíš v pěkné rovině ...
Jezdit po úplné rovině je docela nuda ale i fuška. Pořád stejný posez, furt šlapeš, žádné uvolnění nohou ve sjezdu. My si to teď vyzkoušeli na Hané a nic moc.
8-))
To o té rovině je jen pověra a spíš rýmovačka, pokud se nejede podél Labe, tak okolí je slušně a přijatelně rozhoupané, já bych se tomu nebránil :-)
V Kolíně jsem přímo nebyla, ale okolí blízké Kutné Hory je rozhoupané, to máš pravdu. Na jarní rozježdění ideální.
Jo, tam už to rozhoupaný je slušně a místama dost, zvlášť dolů k Sázavě
Takhle jsem odjížděl na dovolenou s představou, že mezi Berlínem a Usedomem bude placka a měl jsem psinu z toho, že na mapě kopec s názvem Hohenberg má nadmořskou výšku 100 m. Pak jsem nestačil přehazovat, furt nahoru dolu :))
Klidně to udělejte u Kolína! Já dal jen návrh.
Rovina tu jak u Kolína není...
Ps: na email mi odepsali ze sv. Štěpána, že by nás tam vzali.
A nevadí, že jsem nevěřící?
Když si vezmeš modrou košili a červený šáteček na krk, můžeš to ještě zachránit;o)
pamatuju si už jen slib jisker
Slib jiskřiček také ovládám a dokonce jsem z hlavy vydloubala i slib pionýrů :o)))
Ještě mám doma origo šátek a odznáček a používám je na "maškarní" :o)))
já si jako poslední spatřený pamatuju šátek, vázali jsme ho na kánoji, když jsme ji vezli na střeše (no a pak někde nějak nebyl)
doufám, že jste alespoň použili správný uzel "na jedničku" :o)))
správný asi moc nebyl, když nám to uletělo;oD
:o)))
že bychom an srazu udělali dodačený nácvik... :o)))
Jo a někdo vás uvidí a bude si myslet, že staré struktury mobilizují své podvatné síly a začně organizovat domobranu, v horším případě by se mohl chtít přidat :-))
klíííd, pochybuju, že ten můj odplavený nebo ulítlý šátek někdo našel v použitelném stavu;o) A do košile z devíti let už bych se nedostala, ani kdybych ji náhodou našla;oD
Šárků mám dost a dvě košile mám určitě taky :o)))
jen ten odznáček, ten mám jeden jediný a ten teda nepůjčím :o)))
a máš ten rudej látkovej/bavlněnej, co měla moje maka a nebo takovu vybledlou umělinu, co jsme měli my?
Kdyby ten rudej látkovej, koupil bych jeden od tebe a nosil ho na lebce, kdybys byla ochotná jeden prodat...
Na Kolín ještě nepadl od nikoho žádný konkrétní návrh, zatím byl jen na ty tvoje Brdy.
Takže pokud někdo ke Kolínu takový návrh máte, hoďte to sem prosím, nechť se můžeme rozhodnout.
Ještě k ubytování. Chatiček je dost, ale není v nich elektrický proud. Tak baterky, čelovky...
Dále jsem se dozvěděl další mínus. Pan ubytovatel nechce povolit stany! Prý chatiček je dost a jsou pohodlnější. Dále mi napsal ceník za ubytování. Pošlu za chvilku.
Ceník ubytování v SV. Štěpán, jak mi byl poslán.
Osoba + polopenze v chatičce 295Kč na den.
Osoba + polopenze v chatičce 325Kč na den.
Povlečení 35Kč
Ubytování pouze s jídlem. Nemají prostora na vaření rekreantů a ani to nechtějí...
Ubytování v budově jen, když tam nebude škola v přírodě.
Pan majitel je koukám humorista :-)
Na podobného jsem jednou narazil v Rakousku. Dvakrát nás nechal zbourat a znovu postavit stany, než mu to vyhovovalo. Blbý bylo (nebo možná dobrý), že nějak pochopil, co to o něm říkáme...
Je někde možnost ubytování v nějakém penzionu v blízkém okolí?
http://www.axigon.cz/Firmy/rudolf-altman--...
Ať si škubne levou zadní a uvaří si. Být tam pohromadě se školou to snad ani ne.
Určitě se najde někde něco jiného.
Tak koukám, že tohle pan majitel zase až tak o zákazníky zájem nemá.
S tím nařízeným stravováním je to na houby...
A co ta mechův tip?!?
Nějak nemůžu najít mechův tip...
http://www.nakole.cz/diskuse/15290-jarni-sraz...
tak to at si nasere. budu klidne spat zase v lese pod plachtou.
Ahoj, ještě se z majitel pokusím domluvit.
A mám tu další možnost tam jsem ještě nebyl osobně. Je to skoru ve Zbirohu. Ale od Brd se vzdalujeme. http://www.levneubytovani.net/ubytovani...
Tady jsou lepší stránky.
http://www.rs-hlavatice.cz/index.php?part=1
Jetě ten Věšín jak tu našel Mech. Jel jsem již jednou kolem.
Ale je to tam horší s dopravou. Vlakem se musí dost přestupovat. Buď do Rožmitálu p. Třemšínem
Nebo snad od Rokycan do Mirošova..
http://www.rekreacebr dy.wbs.cz/RS--Vesin.html
Myslím, že jsou i jiné možnosti, ba dokonce v centrálních Brdech (Příbram-Zdaboř, Jince), iba vojenské ubytovny.
http://www.levneubytovani.net/rekreace/brdy.php
To také vypadá docela zajímavě
P.S.:
http://www.vojujezd-brdy.cz/
Hele se mnou si hlavu nedělej. Já nejsem ochoten dát za prosté hlavy složení na noc víc jak 150,-. Jestli je to v chatce nebo ve stanu je mi jedno. Víc mi přijde nefér, když si vezmu, že to je před sezónou a maximálně se tam osprchuju a vyprázdním. Dám jim vydělat konzumací, pokud je co, ale kdo chce moc nemá nic a pojedu si lehnou do toho lesa. Nebude to zdaleka poprvé.
V pátek večer jsem na to kvůli štafetě tak nějak zapomněla a v sobotu už jsem to nestihla, takže dodatečně přidávám z pověření Valdeka info o jarním srazu
KDY: 10. - 12. 5. (nájezd bude možný od čt večer)
KDE:
Valdek zajistil ubytování v rekreačním zařízení Hlavatice ve Zbiroze
http://www.rs-hlavatice.cz/
Ceny pro tok 2013 byly panem správcem stanoveny takto:
hlavní budova - 180,-/osoba/noc
chatička - 130,-/osoba/noc/bez ložního prádla, s ložním prádlem je to za příplatek 50,- (jednorázový poplatek).
Dále nám bylo nabídnuto stravování:
snídaně (formou švédského stolu) - 65,-
oběd - 95,-
večeře - 70,-
Zřejmě bude nutná záloha, ale to se ještě bude zjišťovat.
TRASY:
na Brdy je to ze Zbiroha cca 15 km, takže žádný problém
jinak možností kolem Zbiroha je víc než dost
budou stanoveny trasy pro mladé a klidné, protože rozvračeči a mladí a neklidní si se svými trasami určitě poradí :o)))
Valdek se momentálně rekreuje mimo ČR.
Až se navrátí, vypíše ofiko téma k jarnímu srazu. Zatím se můžete začít (NE)těšit a zvažovat.
"rozvračeči a mladí a neklidní si se svými trasami určitě poradí" - hele, do mého klubu mi netahej nikoho bez prověření, jestli je této pozice hoden. Zatím jsem sám a vystačím s tím.
Prvním kandidátem je největší odpůrce rozvrcečství, "nemluva", který už začal rozvracet loni na podzim a nyní v tom pokračoval, ale ještě není moc zdatný. :-))) Možná to jsou pouze mimikry.
Omlouvám se, náčelníku, a opravuji
"... rozvračeČ a mladí a neklidní..."
:o)))
Hele a nemluva teď vůbec nerozvracel. A asi ani nezvracel :o)))
Měl najeto méně než vy? Měl. Trhnul se. To jsou nesmělé počátky.
Jo aháááá...
To víš, mě ještě chybí ty zkušenosti :o)))
Každý nějak začíná. Ale pokud bude pečlivě trénovat a nevzdá to, tak se mu třeba také někdy podaří rozložit vyjížďku o 3 jezdcích :-))
Jj, trénovat začnu tedy víc)) na moto nemám ani tolik co nekteří na kole))takže příští rok za to zatáhnu mnohem víc (myslím zatáhnout za plyn)) a rozvracení celé skupiny tří jezdců ponechám bez komentáře :-)))) jo a kolo už letos asi zazimuju)))))) nic se nemá přehánět - 800km za rok snad stačí né? :-) ((no možná asi ale do Popovic na nefiltrovaný a pivní sýr asi vyrazím)))
Ahoj Valdek se vrátil! Jak se jezdí v Brdech..... http://www.denik.cz/stredocesky-kraj/strelba-z...
Tak když jedeme na Zbiroh, tak žádám organizátory o tyto zastávky Rokycany - Pivovar U Stočesů, Radnice - Minipivovar. Děkuji. Možná si ještě na nějaký vzpomenu :-)
Hele, není to moc velká troufalost rozvracet ze Švédska?!?
Nebo chceš říct, že už tady budeš a pojedeš s námi?!?
V lednu mě čekejte a budu mít opravdu žízeň! :-D
Jo a kdybychom náhodou zabloudili do Hostomic, tak by třeba, možná mohl být i Fabián :)
my teď jezdíme po cukrárnách a pekárnách, toho sis nevšiml?
V Brodě mají sice slušného janáčka, ale místní pivovar (asi) na Balkáně mě docela zklamal, tam se nechystám....
Ale muzeum pálenic ve Vlčnově je jiná O:-)
Nejhorší je, že se taková dobrá cukrárna nebo pekárna hledá hůř než hospoda...
Co to tady čtu?! Hospody, cukrárny???!!!
Budeme snad jezdit na kole! To si nechte do DPS-ky! Ono Vás to v Brdech přejde. Hospoda nebude! Možná, když to sttihnem tak jedno rychlé pivo pod Brdy a na večeři do Zbiroha
A sakra, já myslela, že jen budeme jezdit po vojenském újezdě a vona to bude vojna jako řemen celkově :o)))
Jen doufám, že ráno nebudeme muset na rozcvičku a večer dělat rajóny :o)))
Rozcvička nebude, ale vyčistit mazákům kanady nevylučuji. :-)
Rozcvička ne ale budíček 6.00 - 7.00hod ráno, pak nástup v 7.45 hod a v 8:OOhod jedeme!!
Rajony si na WC a sprchách udělá každý po sobě sám.
Hmmm, takže to bude jako doma:o(
Jak jako doma. To myslíš tak hezké, že?
Jojo, budíček v 6:00 sedí (plus mínus pár minut), jen nástup bývá okamžitý (resp. po sesazení vybraného robátka z ledvin a jiných orgánů).
Jediná změna by byla ta, že sprchy a záchod meju za celou domácnost, takže kdyby si myl každý sám, vlastně by se mi ulevilo (batoleti milujícím vodu by se nepochybně líbilo mýt po sobě nočník, což mu zatím zakazuju;o)
Máš tam asi chybu ne? Je tam moc velká prodleva mezi budičkem a nástupem, správně tam snad má být budiček v 6.00 a nástup 6.45 hod., v 7.00 odjezd a na nikoho se nečeká !
Super nápad! Vy brzo vypadnete a já tak budu mít dostatečný klid a prostor, abych se v klidu vypravil a vyrazil... ;-)
Budeš trénovat stíhačku pelotonu? :-)
Já nechci být tak přísný. Někomu buzení, oblékání a snídání trvá déle. Tak od 6hod do 8:00 by se mohli připravit všichni. Kdaž to stačí ať vstáva třeba 7:50 hod...
Ha,bude se vyjíždět v 8.00 to je lepší čas než v Nivnici
na jaře je déle vidět, tak bohatě stačí 9h, leště lépe 9:30, dej tam větší mezeru a budeme tě mít rádi jako svého velitele, jinak pojedeš sám
Nebo si holt založíme sekci "odjezd v devět" :o)))
Jako vono je hezký si pojezdit po okolí, ale vocuď - pocuď...
Ráno je nutno prioritně se řádně nastartovat a to si žádá dobře se vyspat a řádnou přípravu a snídani.
V 8:00 jsem ochotna tak maximálně tolerovat snídani. Odjezd rozhodně NE!!!
Jsou ale cíle, které si žádají časnější start...
Klidně dělej rozvračeče časnějším odjezdem.
Sekce "na devátou" bude rozvracet odjezdem v devět :o)))
Jestli to ale takhle půjde dál, bude to pěkně rozvrácený sraz :o)))
Teď už jen chybí hlavní rozvračeč pro_pa :o)))
Koukám, že zaseté semínko rozraceče obecného se chytlo a má se čile k světu :-))
Výjezd před desátou lze povařovat za psychické i fyzické mučení a to je zakázáno.
Ano, začíná se nám to pěkně vyvíjet - takže odjezd bude stanoven vždy v celou mezi 7 - 10 hod. a nechť si každý vybere skupinu, na kterou se mu podaří se zexhumovat :o)))
má cenu na ten sraz jezdit, když každej pojede jinudy a jindy?
K čemu je, že to bude ve stejným kraji?
Začínáte mě přesvědčovat, že ani na tenhle sraz nemám jezdit neb to zase nebude sraz...
Jak jinudy?!?
O trase se vůbec nehovoří - ta bude připravená jedna. Teda na každý den jedna.
Hele, Jířo, nedramatizuj to. Zkrátka plkáme.
Ale jestli fakt někdo bude chtít jet o něco dřív nebo později, tak nechť jede. Proč si dělat násilí.
Teď v Nivnici leháči taky vyjížděli se zpožděním a problém v tom absolutně nikdo neměl.
Jenom se obávám, že ti, co vyrazí v 7, budou zároveň nejrychlejší. Nespavcům nařídit tedy okruhy 2, s cílem potkat se u oběda.:-)
Ba né. Propočítal bych to na sedmou ráno a průměrku třeba 15 km/hod. Ať si radka klidně vyjede v deset, ale sraz je v poledne po 75 km. Buďto přiměřeně hrábne, nebo bude bez oběda. A daly by se vymyslet i prima penalizace pro veselejší večer :-) Pro pa, když vyjede v deset, tak to bude mít tak akorát, aby se nespotil a ani nenudil, co ? :-)
No moment, moment, oběd už byl zrušený, páč se budeme pohybovat v terénu bez hospod. Náčelník jasně řekl, že bude až večeře!!!
Jestli bude na večeři maso, tak tu mi klidně můžešte sníst a jestli budou jen brambory tak jsem v klidu, ty na mě zbudou :o)))
Hlásím se do sekce "odjezd v devět". Určité ranní "rituály" musí proběhnout v klidu (např. ranní káva, ... apod.).
8-))
A blíž je Vilém v Jincích :-)