Moc jsem to sice nesledoval (přes den nebyl čas a v noci spím), ale řekl bych, že jsme obstáli víc než dobře.
Já osobně dal na počest Olympiády dneska 140 km na silničce - ale na rozdíl od výkonu J. Kulhavého jsem u toho skoro pošel, dneska mi to prostě nesedlo :-)
Na olympiádu jsem se vůbec nekoukal, ale byli jsme teď u sportovněji založených příbuzných, tak jsem něco v TV viděl. A líbilo se mi to. Já jsem takový nefandící člověk, takže nakonec držím palce každému, nicméně ten Kulhavý to bylo něco onačejšího.
Off topic:
Já jsem na Tebe, Airline, vzpomínal včera. Dělali jsme pěší výlet po Jizerkách a měl jsem pocit, že ještě kus a už budu muset požádat ať mě nechají zdechnout na místě.
Libily, coz o to. Ale namichlo me, ze jsem teprve v patek zjistil, ze CT2 a 4 vysilaji od zacatku v HD. To je nebe a dudy proti normalu! A pritom preladeni kanalu je za par minut hotovy.
Ajo, ona byla olympiáda. Přišel jsem o něco, nebo to bylo stejné jako minule?
Tak to jsi horší než já. Já na to sice nekoukám, ale aspoň vím, že to je a že máme 10 nmedailí :o)))
Jo a mimochodem, to se ten lachtan, nebo co za zvíře hádalo ten počet medailí, o jednu sekl. Pokud si správně pamatuji, tak předpovídal medailí jen 9 :o)))
o tom sem včera přemýšlel. On se možná nesekl, kuželek bylo jen devět tak vybral nejbližší možné číslo. Ale mohl vytáhnout ještě jedničku k tomu, jen nevím jak by naznačil, že se to má sečíst. Budou to muset doladit.
Ona pobíhala paralelně i nějaká zvířecí olympiáda?
Ale kdeže. To mají v pražské ZOO lachtana, kterému se snad 2x podařilo "uhádnout" vítěze superstar nebo nějaký obdobný bejkárny, tak se ho šli moudré hlavy zeptat, kolikže přivezeme medailí z OH :o)))
To víš, když mají (teda měli) kdesi v tramtárii chobotnici, co dokázala uhádnout zápasy na nějakém důležitém fotbalovém klání, tak u nás hned vymysleli lachtana :o)))
On to tahal z kuželek?!?
Já jsem ten akt neviděla, jen jsem to někde četla nebo slyšela ve zprávách.
Ale jo, dokonce jsem na pár závodů koukal. Ve většině sportů mi to přijde jako takový slabý odvar běžných světových pohárů.
Už tam ani nejsou nejlepší sportovci, zato je tam hromada lidí "do počtu" z jiných zemí. Hafo kvalifikací a semifinále, měl jsem z toho pocit, že celý pořad her byl optimalizovaný na to, aby se podařilo prodat co nejvíc vysílacího času do co nejvíc zemí.
K tomu fraška kolem reklam a práv používání i jen samotného slova Olympiáda. Vnímám to spíše jako marketingový event, něco jako sv. Valentýn nebo nějakou reality show, která je několikrát do týdne v televizi. Za peníze daňových poplatníků, počínaje stavbou stadionu, přes náklady jednotlivých olympijských výprav, až po dva kanály veřejnoprávní televize v případě ČR.
Nekoukala jsem od začatek do konec. Nejsem typ sport!Stači vedet z zpravy od net,že kolik celkem medaile a kdo vyhrali.
Krasny zažitek zimni olympijske hry v Nagane,že ja byla sama venku,na ulice opravdu uplne bez lide. Ja a psik Bad sami venku na dlouhe prochazku,bylo to krasny pocit,že vypadam jako jsem opustena v meste. Lide prednost koukali na TV finale hokej ČR-nevim s kym.
Na svůj vztah k televiznímu sportu jsem koukal řek bych až dost:). A docela se mi toho i většina líbila.
Musím říct, že se tam vyskytovaly velice pěkný záběry ze zajímavě umístěných kamer, z toho, co jsem viděl, třeba při veslování, bikrosu, MTB, ale ona i taková zpomalená studie pohybu koňských kopyt při parkuru v pětiboji bylo velice pěkné pokoukání.
My s Burískem koukali pravidelně každý den. U nás jdou v televizi převážně sportovní programy, i když není olympiáda.
A to se díváte na sport v televizi každý den?
Můj obdiv oběma.
Dneska už sport byl, teď koukáme na "Hříšné lidi".
8-))
Ač se na televizi moc nekoukáme, dnešní "Zeme se trese" jsme si nenechali ujít. Tenhle díl máme oblíbený. Když náš syn odjížděl na delší dobu do Itálie, tak jsme mu ho s chutí připomínali. Navíc odjížděl týden po zemětřesení. :))
Co je na něm zajímavé, ne ve filmové podobě, ale v literární, že se tam objevují drobné od italské liry. Do té doby jsem netušil, že tahle měna měla nějaké drobáky.
To koruna taky a není to až tak dávno, za pár let se tomu budou naše děti divit stejně jako my těm centisimům :-)