Ze Spreeradweg na Radfernweg Berlin - Usedom
Na dva kroky v Berlíně - Setkání s Fráňou - Prudké deště - Nehostinný kemp - Historické zdymadlo - Odpočinková cesta
Předpověď i obloha slibuje deštivý den. Ale zatím neprší, tak v klidu sbalíme stany. Čeká nás dlouho promýšlený objezd Berlína.…
Tento tyden v sobotu budu odejit k Balticke more. Ale blbe ošklive počasi,čo mam delat. Nemam plany trasu,až tam budu vedet kam šlapat,jen hlavne uživat na relaxace u more.
Koukam na fotce,hodne tešim :-)
Tak aby to počasí vyšlo. Ta relaxace by byla možná lepší někde na jihu. A jestli se smím zeptat, byla jsi letos v těch Alpách?
To je věc vkusu. Já třeba raději chladné počasí, relaxovat v nějakých 30 by se mi nechtělo.
Jen ten Balt by mohl být teplejší. Ale to Arabice mít bude, teď tam bylo týden vedro, tak by se teplota vody mohla přiblížit i k dvacítce.
Vim,mam smulu,mohli odejit minuly tyden v sobotu. Co mam delat. Ale stejne zvykla jezdit v dešt.
Quatsch-složite o Alpy. Už davno jsem planovala Alpy-moc toužim,opravdu. Nakonec jsme hadali (neni moc hadky,jen diskusie o problem jeho prace+marodku) s kamošku o Alpy. Nevadi me sama do Alpy,kamoška tvrdohlavne me prosila,abych ochotne prodlužila až v roce 2013 do Alpy. Ja take tvrdohlavne letos Alpy. Muj manžel me nadaval,že nemam rozum sama do Alpy,lepši prište rok s kanmošku do Alpy. Nakonec rozhodne Balticke more. Jižne more me nelaka,jen hlavne vitr,vlnky more,bile pisky-moc krasne Balticke more,letos bude potreti krat.
Budu se těšit i na tvou zprávu a fotografie!!!
Já už hodněkrát promýšlela cestu k Baltu nebo podél Labe do Cuxhavenu. Vlaky se mi moc stěhovat nechce a bez vlaků to zabere dost času. Snad někdy to nějak vyjde.
Petrp-doufam bude slušne počasi. http://www.zoover.de/deutschland/hamburg...
Quatsch-nevadi me vlak a tam uživat pohodu šlapat malo km a vic dni,prednost koukat krajinu,take relaxace u more a jezera.
Zatim body Hamburg+Lubick+Rostock+Berlin. Neplanuji trasy,jen hlavne H+L+R+B.Tam na misto budu podivat na orientačni plan tabule.
Zatim nehotovo balit,až zitra po prace. Hodne tešim :-)
hmm, že bych se k to mu Baltu taky někdy vydal? Je lepší jet tam po ose a zpátky vlakem anebo naopak? Anebo tam po ose a zpátky taky? :)
dej si jednu cestu po stezce Odra Nisa. možná tu zpátečn. Je to čistá rovina a asi ani naloženej není problém jet cca 150km denně. Když jsme to kdysi jel s bývalou ženou, tak i ona, která předtím na lehokole seděla jednou a na zábradlí už asi dva roky ne, dokázala jet 70-90km denně...
Jaká rovina, od moře snad pojede do kopce, ne?!? :o)))
20m na sto kilometrů? to možná :-)
No počkej, to by ta řeka snad ani netekla...
Řeky tečou i skoro po rovině. Labe má v říčním kilometru 726,26 (hranice ČR), počítáno od ústí do Severního moře, nadmořskou výšku 115 m.n.mm.
Profil cyklostezky podél Odry - Nisy je zde:
http://www.esterbauer.com/db_rtb_detail_druck...
Pozdrav od Arabice:
"Ahoj nakolaci,posilam vám pozdrav z Balti. Relaxace u západní slunce,vítr a vlny moře. Čau Arabice"
Je to už z 8.8., ale zlobí mě příjem mms, tak vyřizuji trošku se zpožděním :o)))
Vrátil jsem se z cest a s chutí si přečetl tvůj cestopisek.Pěkné,díky.
Na fotkách jsem viděl, že používáte do deště a nepohody bundy f. O2. Jak se vám osvědčily? Jsou nové nebo je používáš delší dobu?