Patří pes na kolo, nebo vedle kola? Anebo má raději zůstat doma? Někdy to může být legrace a někdy to může přinést horké chvilky. Třeba jako v následujícím příběhu.
"Hele, co kdybychom se projeli na kole?" navrhoval Honza."V tom horku? Brácho, Ty nemáš rozum," oponoval Ríša."Já vím, ale kdybychom…
Kdybychom nebyli na cyklowebu dal bych do placu "Autem s maminkou" ( rozuměj tchýní).
Zlatej jezevčík :-)
Stačí když jen napíšeš, kam tě kousla :o)))
Maminka nekouše. Jen štěká. :-)
Ne, to je blbej fór, moje tchýně je v tom nevinně, nerozumíme si, ale příčina je jinde a nechci to zveřejňovat. Je matkou mojí úžasné ženy a není žádný důvod hlasovat o její imunitě, jako třeba o Rathovi.
Celkově je to prostě nepovedenej pokus o vtip a takto ber.
Nadpis mě zaujal ... těšila jsem se na nějakou podobnost ... No a chyběla mi i fotodokumentace.
Když on člověk většinou nefotí, když veze cizího psa na zapřenou na výlet:))
A když jede na zapřenou s čubkou, fotí paparazzi :-)
Zvlášť když ho veze v košíku na nosiči :o)))
No já jednou na Landštejně viděla podobnou situaci. Paní, rvala do košíku na zadním nosiči jezevčíka, a ten prskal a vyváděl tak, že to fakt vypadalo, jako by ho unesla:-))
foto jako dukaz,prosim :-( Take rada prohližem jaky typ vozik na psa.
Je to tak, jak píše Lanna, nebyla jsem u toho. Znám ten příběh od známého.
Jaký byl košík nevím, ale předpokládám, že běžný drátěný na kolo, nic speciálního, jak má hafan níže v příspěvku Burajdy.
Takže, chudák jezevčík. :-)
Proč chudák jezefčík?
Máme Jack Rassel Teriera, a o kole se doma moc mluvit nemůže.
Jakmile se nadhodí jdeme na kolo, už je ve střehu a hlídá aby sme ji náhodou nezapoměli doma. Jezdí ráda.
Sedí také nad přednim kolem a jakmile začne přešlapovat, vím, že si musí odskočit, nebo se chce proběhnout.