reklama

bolení kolen

je to hrůza a co stim makejte dal

[ Zpět ]
Datum: 13.11.2005
Autor: Neregistrovaný uživatel (pepe)
  • Re: bolení kolen

Kolena nas budou asi porad bolet...ale v lekarne mi poradili bobule, ktere fakt zabrali...az me to prekvapilo

[ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Michal)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jaky bobule ? Prosim podrobneji . Svejk pouzival opodeldok .

[ Zpět ]
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Vlad)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Vlad...kousicek niz je mas:-) Zkus, fakt dobry!

[ Zpět ]
        Datum: 14.11.2005

To jsou painkillers ? Myslis ze by to zabralo i na moje zapesti ...... taky me zacina na delsich tripech tak po 5 hodinach v sedle bycycle pobolivat a je zajimavy ze jen pravy .......

[ Zpět ]
          Datum: 14.11.2005

Mala reklama:-) Ne, fakt mi to pomohlo. Mozna to znate...

Celadrin a MAX GL entro...
    www.barnys.cz

[ Zpět ]

Arnika, Kostival - mast od dr. Popova

prevence - se podívej, jestli nemáš moc nízko nebo moc vpředu sedlo, případně jakým stylem šlapeš;

jinak doporučuji dlouhý kalhoty i přes léto - klouáby prochladnou ani nevíš jak..

[ Zpět ]
    Datum: 15.11.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (danny)

Jo , souhlasim kdyz je chladneji , kolena a dalsi klouby neprochladnou v lete kdyz je 30 C , ze jo ........

[ Zpět ]
      Datum: 21.11.2005

Rozhodně si dej malou pauzu,a zkus přez zimu třeba běžky.
        Já nevím jak si trénovaný,ale pokud začínáš tak musíš být trpělivý a nic neuspěchat.

[ Zpět ]
        Datum: 23.11.2005
        Autor: Neregistrovaný uživatel (čibis)

Ja to nechci na kolena , ty mam v poradku , jsem jen chtel vedet jestli ten zazrak bude fachcit na zapesti , to me nekdy na dlouhych strekach kdyz jsem v sedle dyl poboliva .....

[ Zpět ]
          Datum: 23.11.2005
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

334 cyklistů (8 přihlášených)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | včera

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024